Uge 1: Ny hverdag igen

Godmorgen, eller formiddag. Klokken er 10 og jeg sidder pt i en parkeret bil og arbejder. Jeg fik et lift til København, men har først et møde om en time, og da det jo ikke er muligt at sætte sig på en café grundet nedlukningen, må jeg nøjes med et passagersæde i en bil. Heldigvis er der kaffe i termokoppen og varme i sædet, så selvom min blære snart begynder at brokke sig og mit computerbatteri gør det samme, har jeg lige en god halv times arbejde foran mig, inden jeg skal ud i kulden og i gang med min dag for alvor. Vækkeuret ringede klokken 7, hvilket egentlig ikke er specielt tidligt, men efter en måned med hjemsendte børn, karantæne og ferie, føltes det rigeligt tidligt, og jeg mentalt highfivede mig selv benhårdt for at have lagt alt klar i går aftes – Så vi bare kunne have en helt rolig morgen uden at stresse rundt efter matchende sokker, bukser uden huller i og hårbørsten, der altid er væk.
Otto er i hjemmeskole hos mine forældre i dag, pigerne er i børnehave for første gang i fem uger og jeg har aftaler hele dagen. I morgen og onsdag skal jeg producere en hulens masse content, og sideløbende assistere Otto i hjemmeskolen, torsdag har jeg møder, primært online, det samme fredag, og så har jeg børnefri i weekenden – og jeg aner ikke, hvad jeg skal finde på endnu. Drømmer om restaurantbesøg og drinks, men det kan af gode grunde ikke lade sig gøre.

Jeg håber, I har en dejlig første mandag i 2021.

 

2 replies
 1. M says:

  Fedt at du er tilbage med masser af indlæg. Lad dem endelig flyde – jeg glæder mig til at følge med og krydser fingre for, at 2021 har tænkt sig at kompensere for sidste års ugerninger! Dejligt du er her 🙂

  Svar
 2. Katrine says:

  Er for nyligt begyndt at følge med herinde igen, så dejligt med små tjek-ins på denne måde. Var lige faldet i en længere blogpause, men det er hyggeligt at være tilbage 🙂

  Det er en meget særligt tid vi stadig befinder os i og jeg kan kun forestille mig at det må være noget af et puslespil med børn også, her står den på onlineeksaminer og jobsøgning.

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *