I øvrigt

 • Er mit yngste barn efter eget ønske begyndt at sove i sin egen seng, på eget værelse, og det markerer enden på børn i sengen. Jeg er ikke helt klar, men det var hun, så sådan måtte det være. Det er, med meget få undtagelser, små 12 år siden jeg sidst har haft en seng og et soveværelse for mig selv.
 • Er alle tre børn endnu engang vokset simultant ud af alt deres tøj. Det føles næsten som om at det sker over natten. Alle tre!
 • Skal jeg da lige love for at fastelavnsbollesæsonen er skudt i gang. Instagram er jo gået fuldstændigt amok i flødeskum og creme de her dage. Jeg er fortsat ikke ovre min overdosis fra nogle år tilbage, og tror faktisk aldrig jeg kommer til at spise en fastelavnsbolle igen… Så skulle det da lige være sådan en saltkaramel-fætter fra Andersen Bakery … Den ser faktisk god ud.
 • Var jeg i starten ikke super begejstret for, hvor meget joggingtøj fyldte og pludselig var en helt acceptabel beklædning. Nu er jeg totalt omvendt. Håber det hænger ved post lock down.
 • Vil jeg gerne have langt hår igen. Meget langt hår. Og sundt selvfølgelig. Dog er det som om at det sidste års stress og bekymringer har gjort, at mit hår knækker og klasker og på ingen måde vokser som det plejer, så det bliver et lidt længere projekt end først antaget.
 • Er jeg i takt med at man kun kan mødes med mennesker udendørs, blevet virkelig glad for lumumba. I december var det gløgg og irish coffee, der gjorde det for mig, men varm kakao med rom er altså bare et helt genialt makkerpar, så jeg forudser at lumumba bliver seriøst populær i 2021.
 •  Tager jeg mig selv i at blive rasende irriteret over instagram for tiden. Hvis jeg ser en til “Sandt eller falsk” eller “Vis mig et billede af” runde, springer jeg i luften (jeg ved godt, at jeg ikke skal kaste med sten fra mit glashus – Jeg gør selv en masse pisseirriterende ting på instagram. I know!)
 • Savner jeg at podcaste, men sidder fast i en ond knude af noget mindreværd, teknikknas og tidsmangel.
 • Er jeg røget ned i et Gift ved første blik USA hul. Har snart binget hele sæson 10. OMG! Det skal vi tale om! Har I set det??

 

15 replies
 1. Jeanette says:

  Jeg ved godt, at mit svar nok ikke er lig med løsningen på dit podcast/mindreværdsproblem, men jeg vil bare sige, at jeg savner at høre din virkelig lækre radiostemme og dine refleksioner. Jeg synes, du er SÅ god på lydmediet.

  Svar
 2. Sandra says:

  Ej men man vidste jo bare at både Brandon og Zach havde en skidt karakter fra første øjekast! Men Katie gik fra charmerende til utiltalende ca. midtvejs. Underholdningen var i top denne sæson!

  Svar
  • Anne says:

   Helt enig. Jeg synes også at der var noget lumsk ved Michael allerede fra start. Til gengæld har jeg haft det største girlcrush på Mindy. Så god underholdning jo! 🙂

   Svar
 3. Maria says:

  Jeg vil lige stemme i og sige, at jeg også savner din stemme i podcast-land. Du kan noget helt særligt med at fortælle historier på et lydmedie, og derfor har jeg også hørt Krøllet Kærlighed flere gange igennem, så jeg håber sådan, at du får mod på at gøre det igen snart! Kh

  Svar
 4. Maj says:

  Uh, jeg er også hoppet på Gift ved første blik, USA – 10.sæson. Shit den er god, slugte den på 3 dage.. Drama, drama og endnu mere drama hen mod slutningen. Glæd dig.
  Ja, lad os tale om den – den fortjener et helt blogindlæg.

  Svar
 5. Sarah says:

  Er enig i det med at være pissed over Instagram. Det er bare fastelavnsbollebillederne der driver mig til vanvid. Tag nu billeder af noget fucking andet!!!

  Svar
    • Maria Grabe says:

     sådan har jeg det med instagram og alt optaget med boomerang.. jeg kan slet ikke holde til det, det er simpelthen så irriterende at se på og nok til jeg sletter folk.

     Svar
 6. Sanne says:

  Rom?! Skal der ikke cognac i lumumba?? Well – jeg må prøve med rom 😉
  I øvrigt så elsker jeg dit “i øvrigt” koncept; tilpas ligegyldigt og informativt til at være hyggeligt og sjovt og med et vist indhold. Gerne flere af dem 🙂

  Svar
  • Sneglcille says:

   Jo, det kan da egentlig godt være 🤔 Jeg har bare kun lavet den med rom, men det kan sagtens være forkert. Det smager nu godt alligevel! Men skal da klart prøve med cognac også.

   Fedt, jeg kan også godt lide at lave dem 🙂

   Svar
 7. Sandra says:

  Er i gang med Gift ved første blik USA – og elsker det! Det kan vi godt snakke mere om😉
  Elsker iøvrigt også disse indlæg❤️

  Svar
 8. Sophie de la motte says:

  Sneglcille! Giver du ikke dit bud på joggingtøj stilen? Som du har gjort tidligere med andre styles… låve it! Tak ❤️

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *