I øvrigt

 • Er jeg helt alene hjemme uden planer de næste to timer. Har gået tur på stranden, købt ind til den lasagne mine børn har spurgt efter, og spiser nu varm suppe i min sofa foran computeren. Og om lidt skal jeg gøre rent. I ro og fred. Det lyder måske ikke af noget særligt, men det er ren spa-wellness for mig efter en lang juleferie med knald på.
 • Er det som om at mit døgn er vendt en anelse på hovedet i løbet af de seneste uger. Jeg sover først langt efter midnat og kan snildt boble til 8-9 stykker (mine børn står selv op og lader mig sove videre, simpelthen). Og jeg hader det. Virkelig. Kan langt bedre lide at stå tidligt op.
 • Arbejder jeg på min kynisme mere end nogensinde før. Det er ret vildt (og ret ucharmerende) hvor stor en sortseer jeg kan være, når jeg ikke er opmærksom på det.
 • Er det er under, at jeg ikke har totaltsmadret min telefon endnu. Taber den mange gange dagligt, hvilket udelukkende skyldes, at jeg primært har haft joggingbukser på i tre uger. Joggingbukselommer er ikke lavet til iPhones.
 • Har jeg besluttet mig for, at jeg skal have endnu en tatovering. Det bliver min fjerde.
 • Er jeg begyndt at se Ex on the beach (igen. Så første og anden sæson, men faldt så fra). Ved ikke hvorfor jeg er så pjattet med den type tv. Men det er jeg bare.
 • Er der blevet drukket to flasker Baileys herhjemme i denne juleferie. Jeg har fået hjælp af de få gæster vi har haft igennem, meeen meget af det er gået til min eftermiddagskaffe. Kæmpe lifehack.
 • Har jeg købt en ringlight-lampe, så nu er der nul undskyldninger. Der kommer flere videoer herfra i 2021.
 • Fylder jeg 35 i år, og da det altid har været dén alder jeg har tænkt som den “ægte voksen”-alder, er jeg lidt i krise. Meget lidt. Fjollet da jeg med tre børn, et hus og en skilsmisse ER pænt voksen. Det ændrer et tal ligesom ikke på.
 • Er min nytårsforsæt, det eneste, at jeg skal skrive hver eneste dag.

8 replies
 1. VenterpaavinBlog says:

  Jeg blev 30 år i oktober – troede også jeg måtte få et voksenbrev med posten (evt. ink. tilbud om personlighedsoperation således man var fattet, ordentlig og målrettet altid), men må indse, at hverken det ellér brevet fra Hogwarts bliver til noget. Voksenliv er tydeligvis bare ligeså forvirrende, som alt andet, man har oplevet – både med fordele og ulemper, gudskelov 😁

  Svar
 2. Karen Nørøxe says:

  Det lyder godt med et nytårsforsæt om at skrive hver dag. Det kommer jo os andre til gode 😊 det er også mit forsæt.
  Mht til at blive voksen så er det gået op for mig efter at 40 kom og gik, at man kan være ung hele livet. Det er kun dem der er yngre, der tror man er væsentlig voksen på grund af en alder. Men de bliver jo klogere med alderen 😉

  Svar
 3. Marie says:

  Godt nytår! Elsker at følge med hos dig, du skriver fantastisk og jeg sætter meget pris på din ærlighed. Håber dit 2021 bliver som du drømmer om 🌟

  Svar
 4. Christine says:

  Lige en boganbefaling til kynismen og (for mit vedkommende) ængsteligheden; “Det hele handler ikke om dig”
  Om stoikernes livssyn. Det er på ingen måde så tørt og kedeligt, som det lyder 😅

  Svar
 5. Rina says:

  Jeg kender den der “voksenalder”-krise, for jeg står selv i den.
  Indtil April var jeg sammen med ven gennem 7 år og kærester i 3½ år indtil han stak mig i ryggen og forlod mig på den mest uværdige måde man kunne. Vi boede sammen og jeg var da begyndt at “håbe” på et frieri i fremtiden, fordi vi har alderen og har kendt hinanden i så mange år. Set i bakspejlet ændrede han sig totalt over et halvt år.
  Jeg har været lidt på dates og haft romantiske relationer siden, men intet hvor jeg blev forelsket…. og med corona møder man ikke særlig mange nye mennesker når man skal holde afstand, så det er bare en rigtig træls tid at være single i.
  Jeg er 28 år. Har altid tænkt jeg gerne ville vente med børn til efter jeg var fyldt 30 år godt nok. Men jeg ville gerne finde en fast kæreste inden, bo sammen og giftes – samtidig med det ikke må gå for hurtigt. Jeg havde forstillet mig over 5 år, men så er jeg 33-34 år til den tid, så pludselig falder min plan fra hinanden. Jeg føler mig bagud, når man ser folk få børn, blive gift og har alt det jeg ønsker mig. Og jeg er langt fra… jeg føler jeg “burde” være mere voksen nu som 28 årig…

  Svar
  • Jannie says:

   Hej Rina.
   Jeg havde det på præcis samme måde i slut 20’erne… Planerne var lagt og på vej til udførelse. Jeg blev så single i en alder af 31, og begyndte forfra.
   2 år efter havde jeg en ny kæreste og et barn.
   Nu er jeg 40 (fy for den…), samme kæreste og 2 børn. Det med planerne og den rigtige rækkefølge var pludselig ikke så vigtigt længere – og det gik alligevel.
   Du skal nok klare den, jeg hepper på dig – uanset hvilken vej dit liv ender med at sno sig 🙂
   Mvh. Jannie

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *