Godnathistorier til børn af børn … og af mig

REKLAME FOR NOXI STORIES

Jeg har teaset for dette her samarbejde op til flere gange, og jeg har virkelig virkelig glædet mig til at det skulle lanceres. Men som med så meget andet det seneste års tid, blev der ved med at komme forhindringer. Men nu nu NU sker det endelig!
Det handler om de børnehistorier jeg har gået og nusset om længe. Og nogle af jer husker måske, at jeg sidste år var ude i et studie med Otto.

Anledningen var at han skulle indtale en historie som jeg har skrevet til en af vores yndlingsapps. Nemlig Noxi. Jeg tror jeg har nævnt den en gang eller to eller tre før – Også længe før at Emilie, der står bag appen, og jeg overhovedet havde en relation. For den er altså god, og vi har stor glæde af den herhjemme. For selvom vi også nyder at læse bøger, er der aftener hvor det er rart med noget afveksling, både for børnene og for de voksne. Og her er Noxi et kæmpe hit. Helt kort og simpelt er det en app til børn, hvorpå der ligger en række meditationer, og nu også historier, der som noget ekstra fint alle er indtalt af børn. Der ligger også en godnatsang som Emilie selv synger. Den nyeste historie Sneglen Cille er skrevet af mig og altså indtalt af Otto, min førstfødte. Den bliver lagt op i dag, og jeg glæder mig simpelthen så meget til at I skal høre den. Det er faktisk længe siden, at jeg har været sådan ægte nervøs – Det er jo på mange måder helt nyt territorie for mig at skrive til børn (som jeg ikke selv har født altså).
Jeg håber sådan I og jeres børn kan lide den.

Noxi er en helt genial og anderledes måde at lytte til godnathistorier på, og jeg tør næsten garantere at dit barn vil reagere med forundring og måske latter, når de først hører at det er et barn, der fortæller historien – Sådan var det i hvert fald herhjemme da vi i sin tid fandt appen. Men når latteren har lagt sig, lyttes der, og jeg synes simpelthen det er sådan et fint univers Noxi har fået sig, og jeg er skide stolt af at være en del af deres rejse og udvikling. Og jeg kommer til at levere flere historier til dem løbende, men for nu kan du og dine børn lytte til de mange meditationshistorier, godnatsangen og fra i dag historien om Sneglen Cille, der handler om en snegl, der ville ønske der var lidt mere fart på.

Appen koster 29,- om måneden og du finder den appstore lige her – Ellers bare søg på Noxi. God fornøjelse og sov godt!

4 replies
  1. Lis says:

    Hvor er det bare en helt vildt fin historie. Det er sjovt, man skal lige vænne sig til at det er børn der fortæller, men så er det jo simpelthen så sødt! Min søn er nok lidt for lille endnu (han er snart 2), men vil så gerne “lære ham” at falde i søvn til lydbøger. Hvordan fik du introduceret dine børn til dét? Hvor gamle var de?

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *