Alt det jeg ser frem til post Corona pt. 2

… D. 20. marts 2020 skrev jeg et indlæg om alt det jeg så frem til på den anden side af Corona pandemien …. Jeg havde ikke i min vildeste fantasi troet, at jeg ti måneder senere tilføje punkter den liste. Men den kommer altså her, for selvom jeg trods alt har kunne strege et par ting af den oprindelige liste i de få måneder, hvor verden var en anelse mere normal, er der godt nok stadigvæk mange af de ting, som jeg fortsat ser frem imod…

OG så glæder jeg mig til at:

 • Sende mit ældstebarn i skole. Ikke fordi det gør mig noget at have ham hjemme, tværtimod nyder jeg den ekstra tid med ham. Men. Det er så svært at se ham savne sine venner og det sociale.
 • Kramme. Det er helt vildt så meget jeg savner kram. Jeg ved at mange er glade for at undvære, men jeg er ikke en af dem. Jeg er glad for at jeg trods alt har en lille boble af folk som jeg stadigvæk kan kramme på. Men jeg vil have mere.
 • Sidde på et værtshus en hel nat. Det var i forvejen noget jeg sjældent fandt tid til, og nu hvor det slet ikke kan lade sig gøre, tager jeg mig selv i at længes efter det i en sådan grad, at jeg ikke kan gå forbi en bodega uden lige at skulle lure ind igennem vinduerne.
 • Smide mundbindet. Selvom det er lækkert ikke at fryse om næsen, er jeg virkelig træt af alt ved det forbandede mundbind. Savner at kunne trække vejret frit, at se andres mimik og at have pæn hud i underansigtet.
 • Føle mig fri. Restriktioner, forsamlingsforbud, afstand. Det hele hænger mig langt ud af halsen.

… Hvad ser du frem til?

14 replies
 1. Anne says:

  Ikke super konkret, men jeg GLÆDER mig til at komme ud af huset med børnene. Jeg har hjemmepasset dem det sidste halve års tid, men alle vores aktiviteter er lukket ned, og det bliver mange lange, kedelige dage hjemme. Jeg vil bare ned og lege på biblioteket eller spise en bolle hos bageren, så jeg ikke skal være sjov og kreativ og finde på lege dagen lang hver eneste dag!

  Svar
 2. Cathrine Brandt says:

  Jeg glæder mig inderligt til at mine børn og jeg kan besøge mine gamle bedsteforældre. Jeg er så privilegeret at have dem alle tæt på – og det får det næsten til at gøre endnu mere ondt i maven, at jeg ikke kan drage glæde af det privilegium.

  Svar
 3. VenterpaavinBlog says:

  – De spontane venindedates og kæreste-udflugter, på “bare fordi vi kan” måden.
  – Ugentlige caféture, ligesom de ugentlige event/foredrag/biograf/teater/zoo ture. Luksusproblem ja, men savner at blive luftet, få nye indtryk, blive oplyst og underholdt, mens jeg har pæn kjole.
  – At smide mundbindet. Især på job – den tydelig mimik, små smil og tungerækkeri, der er så vigtig i hjerneskadeplejen, er svær at kompencerer for med toneleje og øjne. Og så får jeg så åndssvagt ondt i slimhinderne i halsen, efter et par aftenvagter i træk.
  – At skulle testes hver gang, jeg skal se dem jeg holder af, som udearbejdende.
  – Udendørs arrangementer med musik, fadøl og høj sol.
  – Nyheder uden smittetal og dødstal. Kæft altså, det bliver godt.

  Svar
 4. Maj says:

  Jeg glæder mig til at sende børnene til fodbold igen.. Glæder mig til spontane snakke i køen i Netto, uden at folk kigger forskrækket på mig. Savner at holde fysiske møder igen med al den smalltalk, der er inden mødet rigtigt går igang. Savner at nyhederne bliver om alt andet end corona.
  Men når det nu er sagt, elsker jeg at mine børn og mand er hjemme – jeg er sundhedspersonale og udearbejdende – og glæder mig over at vi alle kan spise aftensmad sammen hver aften, da ingen skal afsted til fritidstilbud.

  Svar
 5. Maria Bøg-Skov says:

  Jeg glæder mig til at jeg kan tage mine børn med på biblioteket, både så de kan lege, men også så vi kan låne og læse bøger.

  Jeg glæder mig til at kunne byde vores lille nabo vej med kun 13 huse ind til os og byde på en kop kaffe og et stykke kage, det meste af vejen er over 65 år, så det har desværre ikke været muligt det sidste års tid.💔

  Og så savner jeg at få lov at få lov at aflevere mit børnehavebarn inde på hans stue og ikke afhente og afleverer på legepladsen hver dag.

  Svar
 6. Sanne says:

  Elsker at familien er meget hjemme og meget sammen og det fællesskab, der bliver af det – men hold da kaje, hvor jeg dog glæder mig til, at vi også kan komme ud blandt andre og hjem med ny energi og inputs og grin! Man bliver liiidt mør i længden… men forsøger at holde fokus på det gode vi har NU.

  Svar
 7. Lykke says:

  Jeg glæder mig til at kunne sende min 0. Klasses dreng i skole og lade ham opleve hvordan det “rigtigt er” at gå i skole.
  Uden afspæringtape på legepladsen, ingen restriktioner for hvem man må lege med og uden rotation af udendørsarealer der gjorde at samtlige frikvarterer blev holdt på en mudret græsmark med et par buske i en hel uge…i regnvejr.
  Og jeg glæder mig til at verden kan se lidt mere af den baby vi fik tilbage i marts,
  Og at vores datter på 10 kan se lidt mere af verden.
  Og så glæder jeg mig til at have mere end den tid det tager at gå på toilettet helt for mig selv

  Svar
 8. Dorthe says:

  Jeg glæder mig til, at kunne sidde udenfor og hører koncert og drikke kolde øl med min mand! Imens ungerne bliver passet af farmor og farfar….jeg drømmer for tiden, at jeg sidder på en bodega….vildt nedtur når jeg vågner til sovende unger og regnvejr😜

  Svar
 9. Nanna says:

  Jeg vil gerne med på værtshus. Husker skønne nætter på Vesterbro, dengang vi boede sekunder fra hinanden.
  Mange knus
  Nanna

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *