Mandag uge 49: Krydser fingre for en bedre en

Halløj!

What a ride. De seneste 14 dage har losset til mig, og jeg krydser alt hvad jeg har for at karma, univers og alt imellem lige tager en chiller.

Der er foregået meget rod, og alt kulminerede da vi sidste søndag røg vi en tur på hospitalet og var indlagt det meste af sidste uge. Otto blev syg, meget syg, og vi startede med et døgn i isolation grundet Corona mistanke. Heldigvis testede vi begge negativ, og kunne de næste dage bevæge os mere frit. Ottos lungekapacitet var mere end halveret og vi måtte bo nogle dage på stue 3 på Hillerød børneafdeling. Heldigvis var personalet superstjerner og selvom jeg personligt var ved at gå ud af mit gode skind, blev det et udholdeligt ophold. Vi er hjemme igen, Otto er i bedring, og mit humør er godt igen. Vågnede godt nok til et iskoldt hus, da varmen er blevet midlertidigt lukket. Men pyt nu med det.

Jeg er nu på vej til København hvor jeg skal arbejde en masse i dag og i morgen, inden turen går tilbage til Hornbæk onsdag. I weekenden skal jeg til to små julefrokoster og så var den uge gået. En god uge! Ja tak.

3 replies
  1. Dorthe says:

    Fortsat god bedring til Otte 🙂 og så krydser vi fingre for at denne uge (og hele december) bliver god og sygdomsfri

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *