I øvrigt

 • Skal jeg til verdens mindste julefrokost (seriøst, vi bliver to) og har lovet at stå for snaps. Tænker at lave min egen. Men hvilken smag? Hjælp?
 • Har Uma ytret ønske om et navneskifte. Perleguld Stella …
 • Var Halloween en kæmpe succes i år, selvom alt var aflyst. Vi klædte os ud og bankede på døren hos mine forældre, der havde tømt Hornbæk for slik.
 • Hader jeg ikke at elefanthuer til voksne er blevet en ting (denne er for eksempel ikke dum  reklamelink). Til gengæld vil jeg ikke acceptere at UGGs/bamsestøvler er tilbage. Stop det lige nu!
 • Er jeg begyndt at se Unsolved Mysteries på Netflix, hvilket betyder at jeg drømmer nogle virkelig vilde ting for tiden.
 • Har jeg fundet ud af at der findes voksne mennesker, der spiser ostehaps (jeg kigger på dig, Miriam! ) Det forstår jeg simpelthen ikke… Nåja, godt nok kan jeg selv snildt spise en 5-pak mælkesnitter, hvilket muligvis heller ikke er det mest voksne i verden, men sætter altså grænsen ved smelteost i plast.
 • Er det eneste egentlige problem jeg har, med at skulle bære mundbind, udover at vi kalder det mundbind, at jeg simpelthen har fået så dårlig hud i underansigtet.
 • Har jeg lige hørt den historie, jeg har skrevet og som Otto har indtalt til Noxi stories. Og jeg glæder mig helt vildt til at dele den med jer.
 • Skal jeg til skole/hjem samtale i 5. klasse i dag. Jeg har sagt det før, siger det igen: Skole/hjem-samtaler er det mest voksne jeg kender.
 • Har jeg vist aldrig før nævnt ordet ‘voksne’ så mange gange i et indlæg som i dette.

22 replies
 1. Marie says:

  Jeg kan ikke lide snaps, bortset fra, at så var der lige den julefrokost, hvor nogen havde lavet mirabellesnaps. Min hukommelse fra den aften slutter før desserten – men damn, det smagte godt! Forslag hermed givet videre…

  Svar
 2. Marie says:

  Enig i det med skole-hjem-samtaler. Jeg har lige været til min første i 0. klasse, og har aldrig følt mig mere voksen.

  Svar
 3. Matilde says:

  Perleguld Stella 😂😂😂
  Men trods alt bedre end min 2,5 årige Agnes som har proklameret at hun nu hedder Claus 🙈

  Svar
 4. Mette Mørup says:

  Jeg føler mig enormt voksen når jeg køber rugbrød på bud for at putte i fryseren så jeg aldrig mangler til madpakken 😉😅

  Svar
 5. C says:

  Så kan jeg fortælle, fra én lærers side af bordet, at jeg ofte føler, jeg bare leger voksen overfor de voksne forældre 😂🙈

  Svar
 6. Heidi says:

  Det vigtigste ved hjemmelavet snaps er for mig, at den laves på vodka og ikke snaps. Nogle vil måske kalde det snyd.

  Og så kører jeg gerne både ostehaps, mælkesnitter eller grinebider ned i mangel af bedre. Haps haps.

  Svar
  • Mette says:

   Enig – altid på vodka. Forslag: havtorn + sukker eller brombær. + honning. Begge dele smager fantastisk farligt:)

   Svar
 7. Nina Marquardsen says:

  Porse snaps! Og ikke noget had til ugg støvlerne – hos mig har de aldrig været væk 🙈 de redder mig hvert år.. og mælkesnitter smager vildt godt… ligesom knoppers 🤪

  Svar
 8. Helene says:

  Eeelsker ostehaps! På trods af jeg engang kendte en som arbejde på Kims og fortalte historier om mider i osten…men det bli’r jo pulveriseret😆🙈

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *