11 år som snegl

I mandags var det 11 år siden, at jeg udgav mit første blogindlæg (som Sneglcille altså. Inden da havde jeg blogget i et års tid på Myspace) og præcis som når jeg, personen Cecilie, har fødselsdag, var det sådan en lidt dobbeltfølelse, hvor jeg på den ene side har et kæmpe næsten barnligt behov for at markere og fejre det, men også en lyst til at feje det ind under gulvtæppet og lade det gå forbi i stilhed. Hvorfor jeg har det sådan, ved jeg ikke. Men jeg er med garanti ikke den eneste, har jeg heldigvis fundet ud af.

Jeg er helt vildt glad for alt det jeg med bloggen har opnået, den udvikling den og jeg har taget, og selvom jeg aldrig i min vildeste fantasi den aften for nu 11 år og nogle dage siden, havde troede at så mange tusinde mennesker ville have interesse i at læse med, gør det mig både benovet og stolt.

Hvad der skal ske med den og mig herfra er endnu uvist. Jeg kan på den ene side ikke forestille mig nogensinde at lukke bloggen ned, men omvendt får den ikke den opmærksomhed og tid, jeg ville ønske den kunne få. Det er sket i takt med at mit privatliv og arbejdsliv har ændret sig, og at mediet og jer der følger med, har gjort det samme. Jeg får stadigvæk rigtig meget godt ud af at dele og det er noget af det bedste jeg ved. At sætte ord på og formidle. Det stopper jeg nok aldrig helt med. Men jeg passer nok mere på mig selv i det nu end før. Både fordi publikummet er blevet større (og der i den udvikling er kortere mellem de til tider hårde ord og holdinger til mig som person) og fordi jeg måske er blevet mere sårbar, privat og bevidst – Og det mener jeg på en god måde.

Så. 11 år er gået, om der går 11 år mere er ikke til at sige, men det kunne sgu være meget sejt.

Tak fordi I følger med. Det gør det hele en anelse sjovere.

6 replies
 1. Dorthe says:

  Tillykke tillykke. Jeg har fulgt med i alle 11 år. Fulgt med i op og nedture, som følger med livets landevej.Det er en skøn blog

  Svar
 2. Brit says:

  Jeg følger virkeligt gerne med i 11 år mere💗
  Du har en vidunderlig måde at skrive på, også når det er meget privat og følsomt.Og jeg nyder at læse med.
  Tak fordi du deler, jeg sender alt det bedste afsted i din retning🍀💗⭐

  Svar
 3. Christine says:

  Også et hep og tak herfra. Du skriver så fint , ægte og indlevende. Især om det svære. Alt det bedste til dig, bloggen og din familie.

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *