Mandag uge 38: Jonglering

Det er mandag formiddag og jeg har taget hul på en uge med børn, hverdag, logistik og en kabale jeg ikke er sikker på kan gå op. Jeg startede dagen med at være morgensur, hvilket gik ud over både mig selv, børnene og hunden. Pisse hyggeligt. Det lykkedes mig heldigvis, at tage mig selv i kraven og vende stemningen. Børnene fik lov til at se Ramasjang og spise morgenmad i sofaen, imens jeg drak en stor kop kaffe og trak vejret ned i maven, inden jeg gik i gang med madpakker, tøj og tandbørster. Vi endte på den måde med at have en ret hyggelig morgen alligevel.

Jeg arbejder hjemme i dag, da det ser ud til at blive den eneste dag, med undtagelse af måske fredag, hvor jeg kan det. Jeg forsøger ellers, i de uger jeg har børnene, at arbejde hjemme 3-4-5 dage, da det gør dagene noget roligere og nemmere. Men i denne uge kan det ikke blive sådan. Jeg har møder, optagelser og events næsten alle dage, og håber bare, at det hele går op. Jeg har sørget for Nemlig.com levering og måltidskasser hele ugen, for at gøre nogle ting lidt nemmere, selvom det økonomisk ikke er den klogeste beslutning, men tidsbesparelse kan man næsten ikke sætte en pris på.

Weekenden har været en lille smule rå for mig, og jeg tror også det er derfor jeg var en så dårlig version af mig selv i morges. Savnet til børnene var en hård nyser denne gang, og så var det vores bryllupsdag i lørdags. Dét havde jeg egentlig tænkt mig at glide let og elegant henover og da i hvert fald slet ikke nævne her. Men altså. Nu gør jeg det alligevel. Det var ikke sjovt, lad mig bare sige det.

Jeg er dog ved nogenlunde mod i dag, hvis man ser bort fra i morges, og har nået en hel del allerede, selvom klokken ikke engang er 11 endnu. Det er de bedste dage – Dem hvor jeg er produktiv fra morgenstunden af. Senere, når jeg har nået det jeg skal, vil jeg gå en lang tur med hunden, og så hente børnene lidt tidligt og forsøge at score noget aftensmad og voksenselskab hos mine forældre.
Jeg håber jeres mandag og uge bliver god og rar.

3 replies
  1. Lea says:

    Åh ja… vores skilsmisse gik igennem da vi havde været gift i 7 år og 3 dage… så det var også nogle stramme dage 😢 Krammer herfra!

    Svar
  2. Anja says:

    Det er møghårdt. Og bryllupsdag er ikke en sjov en at komme igennem. Selv efter 7 års skilsmisse, får jeg stadig et stik i hjertet når jeg rammer den dag❤️

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *