I øvrigt

 • Er det officielt efterår i dag. Sommeren er slut. Jeg er ikke klar til at acceptere det, og har krampagtigt lyst til evig sommer.
 • Skal Otto på lejrskole i morgen. Det er ikke første gang, men jeg tror aldrig jeg vænner mig til det. Der er bare noget unaturligt i at sende sine børn på tur med andre mennesker. Men fedt, fedt for ham.
 • Har Loulou smidt både ble og sut i starten af sommerferien, og selvom det er en kæmpe lettelse, er der noget sært i at den del af vores liv er helt slut.
 • Er vindueskarm-sæderne i metroen i København det mest ubrugelige nogensinde. Man får enten ondt i hele skroget af at holde sig selv oppe og/eller glider ned af dem.
 • Har jeg mistet tre par solbriller og fire (!) øreringe i løbet af få måneder, hvilket er virkelig atypisk for mig, men fortæller lidt om min nyfundne distræthed.
 • Har samme distræthed resulteret i at jeg tre gange henover sommeren har glemt at betale små regninger, der nu ikke er så små længere. Simpelthen så kikset. #KommerDerSnartEnVoksen
 • Tager jeg tilløb til at genindføre fredagsfølger på instagram (@cecilierubini) og i det hele taget være lidt mere PÅ. Savner det, har bare været lagt ned af præstationsangst, en udefinerbar følelse af at være  og efterveerne af en håndfuld troldeangreb. Jeg hanker snart op.
 • Drømte jeg i sidste uge to nætter i træk, at jeg var gravid i 7. måned med trillinger.
 • Kan jeg kun holde ud at se reality, og har slugt alle afsnit af 90 day fiance (På Dplay) og troligt fulgt med i den nye sæson af The Real Housewives of BH (Tv2 play), som sluttede ret uforløst, fordi: Corona.
 • Har jeg været SÅ tæt på at få en lejlighed her i Hornbæk to gange, samt to styks i København (bare midlertidigt og til at være i hver anden uge) at jeg mentalt allerede var flyttet – Men alle fire forsvandt af langt ude årsager under næsen på mig. Havde glemt hvor sindssygt lejemarkedet er.
 • Er jeg blevet bidt af meget farverig øjenmakeup og har købt en lilla mascara, og en blå (reklamelink), og føler mig SÅ smart med det på.

7 replies
 1. E says:

  Vindueskarms-sæderne i metroen er skabt til at være ukomfortable. Det er såkaldt dark design, så f.eks. hjemløse ikke sover på dem, og dermed ikke er så synlige i bybilledet.
  Prøv at google det, det er faktisk ret interessant (omend usympatisk)! 😊

  Svar
 2. Maria says:

  Åh, der er ikke mange 90days-fans ‘derude’, så når jeg støder på en, vil jeg ikke undgå at nævne – hvis du ikke har opdaget det endnu – at der er en række glimrende spin-offs på Dplay såsom Before The 90 days og Happily ever after? (Det er jo så godt!) #guiltypleasure

  Svar
 3. Amalie says:

  DU er så sej cille! du gør det så godt alt dette skilsmisse, undvære dine elskede børn og så miste sin mand / bedste ven. DU er virkelig et forbillede for mange! Tænker at det må være død hårdt dette dobbeltlliv og at skulle undvære sine børn. respekt og kærlighed her fra!

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *