Sene sommerønsker

INDLÆGGET INDEHOLDER REKLAMELINKS (markeret med *)

Jeg føler lidt at denne sommer har været snyd. Indtil nu altså. Det er ikke meget sol og varme vi har fået og det er jeg ikke vildt tilfreds med. Jeg trives bedst i varme og hader at fryse, og så er det meste bare lidt sjovere i sommervejr. For eksempel at klæde sig på… Nu er der endelig kommet knald på temperaturen og dermed også mit humør, og jeg glæder mig helt vildt til at springe i sommertøjet.

Jeg gad virkelig godt at de her ting hang i min garderobe lige nu:

Stribet top, som både kan gå til jeans, shorts og nederdel, fra COS, nedsat til 185,- HER*

Blå kjole med fine ærmer fra & Other stories, som både kan bruges til hverdag med flade sandaler eller sneaks, men som også fint kan peppes op med stilletter og saltvandshår. 645,- HER*

Fin fin fin blomstret kjole med bar ryg. Jeg har været virkelig tæt på at klikke denne hjem et par gange. Mangler bare ikke rigtigt lige sådan en kjole lige nu og her. Men flot er den fandme. & Other stories, 795,- HER*

Jeg er helt tosset med både print og ærmerne på denne fine sag, som lige nu er nedsat til 325,- hos Arket*

Denne her farve gør mig glad og hvis jeg var bare et par centimeter lavere, havde jeg købt den, men den bliver lige til den korte side på mig. Men man kunne selvfølgelig smide et par shorts under… Flot er den i hvert fald. 521,- hos & Other stories HER*

Seje lædersandaler fra Arket til 1400,- HER*

Badedragt som også snildt kan bruges andre steder end på stranden. Til et par højtaljede shorts eller bukser for eksempel. & Other stories 495,- HER*

Denne fine fine maxikjole har jeg faktisk allerede (reklame da jeg har modtaget den i gave) og den er så god og brugbar. Både som den er, over en t-shirt, med jeans under og så videre. Den koster 1100,- hos & Other stories HER*

Jeg har en del af de her tanktops fra weekday, men mangler da en i lyseblå, kan jeg godt mærke. Den koster 80,- HER*

Smuk solgul badedragt som jeg ville bruge som top, 195,- hos COS HER*

Jeg er rigtig glad for & Other stories sandaler, og gad godt tilføje dem her til samlingen. De koster 695,- HER*

Lige præcis sådan nogle short som dem her, har jeg ledt efter hele sommeren! Der var de! Til 249,- hos H&M HER*

Hvid t-shirt med krave, som både er pæn som den er, men også vil spille under en sweatshirt eller en strik (med kraven synlig). 129,- hos H&M HER*

H&M kalder denne en natskjorte, men jeg ville vove pelsen og bruge den om dagen. Tror jeg ville gå et par størrelser op for at gøre den endnu mere oversized. 299,- HER*

… Og må jeg så lige spørge jer. Foretrækker I, at jeg går tilbage til collagerne i mine shoppeindlæg, eller er det bedre med denne opsætning?

16 replies
 1. Sofie says:

  Virkelig god opsætning sådan her! Og yay til at både du og dine shoppeindlæg (blandt andet) er tilbage 🙌🏻

  Svar
 2. Katrine Heilmann says:

  Denne her måde at lave shoppe indlæg er helt klar den mest læsbar, men kunne også godt lide collagerne, der fungere som en slag mood board – yderst inspirerende👌🏻 Med andre ord jeg ser fordele ved begge versioner

  Svar
 3. Nynne says:

  Jeg kan bedst lide den her version, fordi man får teksten sammen med billedet – og ikke læser en beskrivelse og så skal scrolle op for at se tingen igen 🙂

  Svar
 4. Marie says:

  Haha – man kan ikke gøre alle glade 😉 Jeg kan bedre lide collagen, netop fordi det fungerer som moodboard, og jeg ser lettere det, jeg kan lide – og nøjes med at læse om det.
  Men allerbedst kan jeg lide, at du er tilbage! Så sætter du bare tingene op, som du bedst kan lide det 🙂

  Svar
 5. Astrid says:

  Jaaaaaaa! Shoppeindlæg er tilbage! Det er altså en stor hjælp, da man selv sparer flere timers scrolling på diverse webshops. Tusind tak <3

  Svar
 6. Silje says:

  Foretrekker denne måten. Collage er kanskje mer estetisk, men som leser syns jeg denne fungerer meget bedre.

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *