Mandag uge 34: Fødselsdag, hedebølge og planlægning

Jeg er tilbage i Hornbæk og i hamsterhjulet. Madpakker, vasketøj, indkøb vækkeur og lektier, kærlighed, børnelatter og bittesmå kys. Sidste uge var svær for mig, kan jeg især mærke nu på den anden side. Til gengæld ser jeg frem til denne uge, hvor det ser ud til at hedebølgen bliver hængende i nogle dage, så vi kan komme på stranden. Jeg Har fået et nyt pludseligt behov for at planlægge meget mere end jeg nogensinde har haft før. Det skyldes en følelse af rodløshed og manglende overblik for fremtiden. Hvor jeg tidligere har haft det fint med det ubekendte, føles det pludselig skræmmende og usikkert, og det hjælper struktur og planlægning på. Så alt bliver skrevet ned og jeg sætter bittesmå delmål for mine dage. Både praktiske kedelige ting, og rare selvforkælelsespunkter, såsom at prioritere et dyp i havet hver dag, lange bade og kaffepauser. Jeg søger derfor en pæn og overskuelig familiekalender, vi kan hænge op herhjemme – Tips til sådan en modtages med kyshånd.
Jeg arbejder hjemme de fleste dage – I skrivende stund fra min nybyggede terrasse i skyggen med kaffe og morgenbrød. I morgen og onsdag har jeg et par møder i København, og derudover skal jeg skrue lidt op for min boligjagt (hvis du hører om en lejelejlighed i Hornbæk by, er jeg meget interesseret), og så har jeg et par kaffeaftaler her i byen. På søndag fylder mit ældstebarn 11, og han har bestilt brunch, chokoladekage og SUP. En rar uge tyder det på.

God mandag til jer <3

14 replies
 1. Stine says:

  Vi køber altid familiekalenderen fra Søstrene Grene. Den er overhovedet ikke fancy, men den er altså virkelig pæn (synes jeg), overskuelig og billig. What’s not to like 😀 Ligesom den man kan købe i bogforretningerne, bare meget pænere og mere sart i farver og udtryk.

  Svar
 2. Rikke says:

  Hos optimalprint.dk kan man selv designe en, men ellers vil jeg også anbefale den fra SG. Den har vi haft i mange år.

  Svar
 3. Lise says:

  Min bror har den sejeste familiekalender med Jakob Martin strid tegningerne. Er ret sikker på at den er købt i Kbh eller lyngby men husker ikke butikken. Men det kAn måske Googles💙 god fødselsdag og boligjagt

  Svar
  • Nina says:

   Vi har sådan en Strid kalender købt i Bog og Ide. Hvis man er til lidt flere farver, er den virkelig fin 🙂

   Svar
 4. Marianna says:

  Jeg har brugt den med Arne Jacobsens font nu i 3 år. Design Letters – enkel, s/h og flot. Det gode ved den er, at det ikke gør noget at man køber den “for sent”. Der er ikke årstal på, så du starter bare i aug el sep, men spilder ikke måneder. Der er klistermærker med bl.a. “Weekend” til selv at klistre på.

  Svar
 5. Ditte says:

  Hvor har jeg savnet dine ugentlige planer. Tak fordi du fortsætter med det. Det hjælper når man selv står i skilsmisselogistik at føle man ikke er alene. ❤️

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *