“Det går faktisk af helvedes til”

Ovenstående fløj ud af munden på mig tidligere på ugen, da en veninde og jeg sad med hver vores lunkne kaffe balancerende på et vakkelvornt cafebord på et fortorv i København. Det er ikke helt rigtigt. At det går af helvedes til. Men sådan føltes det lige der, og sådan føles det i glimt. Andre dage og gange har jeg det fint og dejligt og rart. Sådan er livet tit, men lige nu ekstra meget. Jeg er på den ene side træt af at svare på spørgsmål omkring mine følelser, omkring praktik og fremtidsplaner, og omvendt ude af stand til at tale om meget andet. Jeg føler at jeg lever i et vakuum, som jeg gerne vil, men er ude af stand til at bryde ud af. Jeg lever i og med det, og ved at det ikke er for evigt. Men lige der, var det en befrielse at svare lige ud af posen, helt uden filter, helt uden optimisme og høflighed. Bare helt af helvedes til.

12 replies
 1. Rikke G says:

  ❤️
  Og det kan være så befriende bare at tale lige ud af posen – for både afsender og modtager. Sender kærlige tanker i din retning ❤️

  Svar
 2. Trine says:

  Det er tankevækkende, så sjældent nogen faktisk svarer sådan. Jeg gør det heller ikke selv. Fordi jeg ikke orker at skulle forklare eller uddybe. Fordi det bare er federe at have styr på tingene og være i medvind. Det må kræve lidt ekstra for dig at svare sådan, da du i den grad har mange øjne rettet imod dit liv. Tak og hep til dig

  Svar
 3. Camilla says:

  Selvom vores situationer slet slet ikke kan sammenlignes, så genkender jeg den grad mig selv i det skriv. Så tak for at sætte ord på og tak for at være ærlig, selvom en skilsmisse ikke er det samme som arbejdsløshed

  Svar
  • Anonym says:

   Men begge dele kan sætte gang i en større identitetskrise – hvem er jeg nu? Og i begge situationer møder man folk med velmenende gode råd, der kan gøre én endnu mere frustreret, fordi man (måske) føler sin situation som et nederlag. Din følelse af genkendelighed bliver ikke mindre værd, fordi din situation er arbejdsløshed ❤️
   Stor krammer til både dig & Cecilie 😘

   Svar
 4. Lou says:

  Det er så dejligt at kunne være ærlig. Og det kan også være lidt sjovt at se spørgerens ansigtsudtryk, da det ofte ikke lige var dét svar de regnede med. Jeg øver mig på sammen og sejt at du muligvis også gør. Håber det gik lidt minder ‘af helvedes til’, da du havde fået lov til at sige det højt 🙂

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *