Uge 28: Sen status og næsten ferietid

Mandagsindlægget i denne uge røg i svinget, da mine børn holder ferie, og jeg derfor har forsøgt at holde mig offline så meget som muligt. I går og i dag er de sammen med deres far og jeg er trukket i arbejdstøjet for et par dage. Jeg har en del afleveringerne, møder, blogindlæg og regnskab, der gerne skal gå op i en højere enhed, inden jeg i weekenden og det meste af næste uge smider en autoreply på og trækker stikket helt i en uges tid.

En anden grund til mit fravær her på kanalen er, at jeg har tænkt en helvedes masse over alt det her med at dele – som jeg også var inde på i det her indlæg
Det havde jeg brug for at gå lidt mere i dybden med, kunne jeg mærke, for mig selv – Tak for jeres dejlige kommentarer i øvrigt, det var simpelthen så brugbart og fint – Konklusionen for nu må være, at det stadigvæk skal føles godt, og at det er ok at have grænser, ligegyldigt hvad andre måtte tænke og synes. Det er jo en forholdsvis simpel og ligetil konklusion, men det er bare mere abstrakt og har flere lag end man lige skulle tro, når man er afsenderen. Den mellemregning skal og vil jeg selv lave undervejs, men der er ingen tvivl om at mine grænser og mit behov har ændret sig en hel del i takt med hvordan blogmediet og en del af dets publikum også har ændret forventninger og måde at følge med på. MEN selvom der er den side af det, er der også en anden, langt mere positiv og helt vidunderlig side, som jeg også har sat nogle ord på. Dem kan I læse en af dagene. For der sker noget helt vildt smukt og vildt i delingen af noget så svært, og flere har delt tilbage, og jeg har svært ved at beskrive hvor opløftende og fint den del af det har været. Men jeg har alligevel forsøgt at beskrive det.

Om en times tid drøner jeg fra kontoret og ind mod byen til ugens sidste møde, og så har jeg en tidlig middagsaftale med Rachel, inden jeg vender snuden tilbage til Hornbæk og liner op til en tætpakket børneweekend.

Jeg håber I har en dejlig dag og uge, og måske ferie. Fandme ærgerligt med vejret. Det gør i hvert fald ikke noget godt for mit humør og overskud.

 

2 replies
 1. Stina says:

  Kære Snegl. Jeg har fulgt med i et stykke tid og gik for nyligt i gang med at læse dit bagkatalog af blogindlæg – simpelthen fra ende til (næsten) anden… jeg er ikke helt i mål endnu, men jeg bliver bare nødt til at sige, hvor fantastisk et menneske jeg synes, du (og I) virker til at være. Klap dig selv på skuldrene over at have skabt en så fin og ærlig blog (også selvom du selvfølgelig selv skal trække grænserne, jeg er bare beæret over, hvor meget du inviterer os ind) – og for at være så god en mor og person over for dine omgivelser.

  Det skulle du bare lige vide 🙂 Hav en dejlig sommer med dine unger.

  Svar
 2. Julie says:

  Jeg vil glæde mig til at læse indlægget 😊

  Trine fra Trinesblen skrev et så fint indlæg den anden dag ift. vejret – og jeg synes simpelthen, at det er så fin en beslutning. Så når jeg drager på ferie om 14 dage, så har jeg besluttet at tage hendes valg til mig og NYDE ferien uden at kommentere på vejret og blive irriteret.

  Rigtig skøn weekend og uge til jer ☀️🙏🏻

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *