F E R I E

Det er ikke jer, det er mig. Og jeg har brug for at trække stikket her fra siden. Jeg er stadigvæk aktiv på Instagram, og jeg har det dejligt herude i virkeligheden. Bloggen skal bare lige på en lille ferie, kan jeg mærke. 

Vi ses i august ❤️

12 replies
 1. Anette Albeck says:

  Tiden er løbet fra den form for blogging, der beskriver det private så intenst som hidtil. Det er ikke mærkeligt, at du værner om dit privatliv, det er snarere mærkeligt at udlevere det. Du finder sikkert en form, der er mere neutral og alligevel vedkommende både for dit publikum og dig. God ferie!

  Svar
  • Maria says:

   Det er rigtigt, at blogmediet ændrer sig, men for mig er problemet snarere, hvis jeg ikke længere kan mærke mennesket bag. Ikke at det er tilfældet hos dig Cecilie. Du er en af de få, man kan mærke – selv når du passer på dig selv og holder igen. Men det er klart, at sladder på medier som Jodel får folk til at have paraderne oppe. Og det er i orden at have grænser og markere dem. Men jeg savner virkelig (helt generelt) at læse mere rå og ufiltrerede tekster, hvor man ikke fornemmer den konstante afvejning og reservation for tydeligt. Det sidste jeg ønsker som læser er en neutral blog, hvor jeg bliver holdt ud i armslængde. Når en blogger giver noget privat/personligt, oplever jeg det overhovedet ikke som mærkeligt. Tværtimod føles det som en tillidserklæring, og afstanden til mennesket bag bliver mindre. Men jeg forstår 100%, at det er blevet sværere at dele ud af sine skrøbeligheder, når folk i højere grad sidder klar med ammunition og fordomme. Det er bare synd, for det er der, de virkelig fine tekster og relationer viser sig.

   Svar
 2. Tina says:

  Ferie og pause er altid godt!
  Pas på dig og børnene 🙂
  Godt billede 🙂
  Og en god sommer ønskes 🙂

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *