Mandag uge 26: Ferienedtælling

Jeg kom hjem i går omkring frokosttid og havde en virkelig dejlig søndag med børnene og Michael. Vi holder hver søndag sammen allesammen, og det fungerer skidegodt. Vi legede i haven, gik tur, spiste pizza og gik tidligt i seng. I dag skulle Uma til tandlægen, så Michael og hende kørte afsted tidligt, og Loulou og jeg gik op til børnehaven istedet for at cykle, og holdte et lille croissantstop i bageren. Jeg elsker de morgener og ville virkelig ønske der var flere af dem.
Jeg har skrivedag i dag, så jeg arbejder hjemmefra sofaen med masser af kaffe, og skal hente børn ved 15 tiden, spise med dem og når de sover, skal jeg tilbage på computeren, for jeg vil gerne nå at komme en hel del foran, da ferien venter om hjørnet. Resten af ugen er fyldt med møder, kampagner, foto, film og planlægning, men emd bagkant, da jeg er alene med børnen. Fra næste uge er det skole-sommerferie, og Michael og jeg mangler endnu at lægge en plan for de uger børnene er hjemme, så det skal også lige mases ind i denne uge. I weekenden har jeg også børnene det meste af tiden, og vejret lover godt, så vi rykker med garanti på stranden. Jeg har en fornemmelse af at det bliver en virkelig god uge, og igen; Vejret!!!

God mandag 🙂

2 replies
  1. Maj says:

    Jeg håber i får en rigtig god sommer, også selvom alting er vendt op og ned. Jeg blev så ked, da jeg læste om skilsmissen. Men bliver glad når jeg kan læse at i holder søndag sammen. I var et af de par jeg heppede på og troede kunne klare alt, jeres historie taget i betragtning. Og i er et af de par der kan klare alt også at være skilsmisseforældre på en god måde. Ved ikke hvad jeg vil med dette skriv. Men jeg ønsker dig, børnene og Michael en fabelagtig sommer. Og jeg hepper stadig.

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *