Mandag uge 25: Strand, by og hvileløse dage

Jeg tør næsten ikke glæde mig for meget over sommervejret, da jeg godt ved, intet er sikkert, men jeg håber det fortsætter, for det hjælper på alt (!) Også mandage.
Egentlig havde jeg planlagt at tilbringe i dag og i morgen på kontoret i København, da jeg ingen bagkant har. Dog endte jeg med at sidde ved computeren det meste af aftenen og noget af natten i går, og da solen i morges stod højt og ikke en eneste sky var i sigte, sadlede jeg om, og kørte istedet hjem i haven, efter jeg havde afleveret børn, og arbejdede uden sko og med bar mave. Da mailen var tom og solen lidt for varm, cyklede jeg til stranden og prøvede kræfter med SUP, spiste frokost med Michael, og da Otto fik fri kom han forbi til en times SUP, inden han gik på klub (sikkert for at spille computer i en kælder). Jeg sagde farvel til Michael, der skal hente piger, og nu har jeg endnu engang indlogeret mig hos mine forældre, hvor jeg skal bruge resten af dagen under en parasol, med min computer. Jeg håber på, at der bliver serveret kølig hvidvin på et tidspunkt, men ellers har jeg indtil videre nul planer for resten af dagen i dag, og så tænker jeg, at jeg også i morgen skipper turen til København, da det eneste møde jeg har, foregår på Zoom. Onsdag har jeg SUP undervisning, et enkelt kaffemøde med en mulig jobrelateret mulighed, jeg henter børnene tidligt onsdag og hænger med dem hele eftermiddagen, aften og nat, og så starter endnu en hvileløs weekend allerede torsdag eftermiddag, hvor jeg tager til København og nok bliver til lørdag eller søndag, imens Michael holder weekend med børnene. Hvileløs er en underdrivelse, i øvrigt. Fuck jeg synes det er svært. Det er vanskeligt at forklare, særligt hvis man ikke har prøvet, hvordan det føles. når ens base er der hvor børnene er, og at man hver anden uge flagrer hvileløst rundt uden base og ro. Jeg havde selv næsten glemt hvordan det føles, og jeg kommer sikkert til at glemme det igen, når det hele på et tidspunkt er faldet på plads. Den følelse er i øvrigt netop grunden til at børnene beholder deres base i huset uanset hvilken forældre, der er on duty, indtil der er etableret endnu et fast sted. Det har vi som sådan slet ikke travlt med, for det skal også være det rigtige og ikke midlertidigt. Men af helt egoistiske årsager, ville jeg ikke have noget imod at speede den del lidt op.

Så altså denne uge bliver for mit vedkommende en lækker stærk cocktail med storby, strand, forældreskab og solotid.

God uge til jer også

3 replies
 1. Nina Marquardsen says:

  Gik i gang med at skrive en kommentarer, ombestemte mig (ikke fordi jeg ville sige noget grimt, tværtimod) fordi jeg opdagede at jeg ikke ved en skid om hvad i går igennem, og så tænkte jeg at så var min kommentar nok ikke så relevant 🙈 anyway… slettede det igen, skrev dette kludder og vil egentlig bare sende et 🧡 til dig!

  God mandag og god uge!

  Svar
 2. HR says:

  Kære Snegl!
  Jeg kommenterer aldrig på blogindlæg, men læser ivrigt med hos dig og synes du er fantastisk at følge☺️
  Jeg får bare sådan lyst til at spørge dig til bolig-Hornbæk-situationen, nu hvor I skal skilles. Jeg spørger, fordi jeg selv har været flyttet ud af byen med familien. Vi fortrød og rykkede tilbage til Kbh efter et års tid. Men mens vi boede i det velkendte villakvarter, slog det mig bare, at det måtte være hårdt at være skilt sådan et sted… For mig hang husdrømmen ihvertfald sammen med kernefamilien. Du har jo ikke lagt skjul på at provinsdrømmen primært var Michaels, og at du er bymenneske. Så selvom du er faldet til i Hornbæk, hvad gør du dig så af tanker omkring bolig?
  Tak fordi du deler dine tanker – det er sejt og modigt💪🏼 Alle gode tanker til dig😊

  Svar
  • Sneglcille says:

   Jeg har ingen planer om at flytte fra Hornbæk. Jeg er blevet virkelig glad for at bo her, og både mit og børnenes netværk heroppe gør, at det ikke giver mening at rykke herfra. På længere sigt, gad jeg godt have et sted i København, til de dage hvor jeg arbejder længe og har planer, men det er ikke første prioritet lige nu. Vi bliver boende sammen i huset, så længe det giver mening.

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *