Mandag uge 24: Fremtidslogistik, midweek middag og børneweekend

Mandag. Jeg har sovet elendigt i nat, og der findes ikke nok kaffe i dag. Utroligt nok, har jeg alligevel formået at være vanvittigt produktiv allerede inden klokken 11.
I denne uge har jeg et ret stort ønske om på en eller anden måde, at få lidt mere klarhed i forhold til vores fremtid. Både i forhold til bolig, deleordning, bodeling og så videre. Igen er det detaljer som jeg ikke kommer til at indvie jer forfærdeligt meget i, imens de står på – Jeg svarer på en del beskeder omkring det hver dag, og det er ikke for at være uhøflig, at jeg måske kommer til at svare lidt spidst – Det er bare enormt personligt, og i øvrigt også meget uvist lige nu. Så det føles enormt intimiderende når jeg skal forholde mig til det overfor andre. Som jeg har nævnt før, men som jeg fornemmer jeg måske bliver nødt til at nævne endnu engang, kommer jeg kun til at dele det, jeg er komfortabel med, intet andet. Hvor den grænse går, ved jeg ikke, det vil vise sig løbende, men jeg vil rigtig gerne have lov til selv at styre det. Tak.
Vi er hverken uenige eller på nogen måde uvenner, men det er en skidesvær kabale, som vi ikke helt ved, hvordan vi skal gribe an, og det er virkelig energidrænende og svært at stå med.

Tilbage til ugens planer; Jeg har børnene i dag og i morgen og arbejder derfor hjemmefra for at få så meget ud af dagen som muligt, samt preppe lidt aftensmad i løbet af dagen og på den måde indhente noget tid og overskud. I dag har jeg indtil videre været vældig effektiv. Jeg afleverede pigerne i børnehave for et par timer siden, og har siden da nået næsten alt det, jeg havde på programmet i dag, hvilket blandt andet var, at jeg skulle samle nogle løse ender op, aflevere to tekster og betale regninger. Nu holder jeg en kort kaffepause, imens jeg venter på, at mit vasketøj er klar til at komme ud i solen og hænge. Derefter har jeg en lille smule bogføring, og en gennemskrivning af nogle børnehistorier jeg har skrevet til et nyt projekt, jeg er en del af. Og SÅ skal jeg hente børn.
I morgen skal jeg tage billeder hele dagen, både til nogle kampagner, som løber af stablen denne uge, og til min instagram, som jeg gerne vil have fyret lidt op under igen. Onsdag og torsdag tager jeg til København og arbejder igennem, samt forsøger at få samlet nogle damer til en middag onsdag eller torsdag. Fredag er jeg tilbage i Hornbæk, og overtager igen børnene og har en weekend med dem. Jeg aner ikke hvad vi skal, men det kan jeg egentlig også ret godt lide.

God uge til jer <3

9 replies
 1. Nadia says:

  Børnehistorier – det lyder fantastisk! Tænkt, hvis mit barn også kan få glæde af din vidunderlige måde at skrive på ❤️

  Svar
 2. Helena says:

  Har lige catchet op på dine sidste indlæg, og nu vil jeg lige sige et par ord:
  Jeg er i præcis samme situation. Blev skilt i efteråret og flyttede for mig selv, alene, for første gang nogensinde. Altså selvfølgelig med børnene, det meste af tiden, men ikke desto mindre som den eneste voksne. Shit! Så, jeg svælger på INGEN måde i din situation, men dine sidste indlæg gav mig alligevel samme følelse, som når jeg ser SATC (igen, for 6. gang i mit liv, men for første gang med dårligt kærligheds-humør) – du ved; man kan relatere!

  Så du skal bare vide, at du – rent mentalt og følelsesmæssigt – har en følgesvend herude i livet (sikkert også flere 🙂 ) og jeg tænker på dig ofte, ligesom jeg tænker på Carrie og de andre, når jeg føler mig som den eneste i denne fucking nederen situation.
  Faktisk var din ‘Krøllet kærlighed’ min intro til denne side, og jeg tænker nogle gange, om det er lettere denne gang, fordi I har været fra hinanden før? Jeg mener, I ved hvordan I er forældre der ikke er kærester osv; noget jeg selv var temmelig bekymret for.
  Ja, jeg ved sgu godt at der generelt ikke er noget let ved denne situation overhovedet, så måske er det et dumt spørgsmål… tilgiv mig 🙂

  Og husk kun at dele det som du vil, præcis som du siger. Resten skriver du i din krøllede dagbog under madrassen, og måske en dag du laver en podcast om det 🙂 Men for nu, så er det så helligt og fint og personligt, det tror jeg alle forstår <3

  Svar
 3. Helena says:

  Ps. Det kan godt være at du er begyndt at træne, men min eksmand har lige købt en cabriolet. OMG.

  Svar
   • Marie says:

    Enig med Emma – Helena, jeg er så fan af dine kommentarer! Og i øvrigt er jeg i samme båd, bare “et år foran”. Solskin og medvind dukker op, kan jeg melde. Og det er vigtigt at grine af sin eks. Bare ikke når han er til stede 😉

    Svar
    • Helena says:

     Solskin og medvind lyder godt 🙂 Det bliver lykkeligt når vi kan se tilbage på denne tid, og kun huske det gode, nemlig i hvor god kontakt med vores følelser vi var 🙂

     Svar
  • c says:

   Står overhoved ikke i samme situation, men denne kommentar fik mig til at grine højlydt på kontoret.
   Helena, din nedren situation har ikke stjålet din humor. You gonna be okay!

   Svar
   • Marie says:

    Helena – du siger altså bare til, hvis du mangler en at drikke en fredagsøl med. Du lyder seriøst som godt selskab! Bor du i Kbh? Jeg har ingen planer i overmorgen 🙂

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *