Mandag uge 23: Solskin, nye projekter og damer

Nu endte det med at være en meget stille uge på blogfronten. Jeg har ellers haft et par indlæg i ærmet, men de blev ligesom aldrig rystet ud. Sidste uge blev nemlig en virkelig tung en, mentalt. Det er svært at beskrive, men det var som om at alvoren gik ekstra meget op for mig og satte sig dybt i mine følelser, og jeg havde pisse svært ved at fokusere på andet end at komme igennem dagene. Så for at kunne passe mit liv og arbejde, blev blogdelen nedprioriteret. Min weekend har til gengæld været helt genial, og jeg har været sammen med børnene i solen og ladet totalt op på børnekys og kaos.
Nu er det mandag igen – Pinse. Jeg har tilbragt morgenen med børnene og Michael, og er nu på vej mod København for at mødes med en veninde til drinks i solen. I morgen skal jeg på kontoret, til møde med en redaktør, som jeg håber, har lyst til at lave noget sammen med mig, og så har jeg et par halve aftaler med mennesker, jeg savner at se. Onsdag og torsdag er jeg på børnene, så der er jeg i Hornbæk. Det er jeg også fredag, hvor jeg har en damemiddag på stranden (lukker totalt øjnene for vejrudsigten, der lover regn), lørdag og søndag har jeg holdt åben.

Jeg har sat gang i nogle nye ting, jeg skal, for der er ingen tvivl om, at jeg elsker at være Sneglcille, men jeg kan godt mærke, at der er nogle ting ved mit tidligere arbejdsliv som begynder at trække, og selvom jeg ikke umiddelbart ser mig selv gå tilbage til et almindeligt arbejdsliv, drømmer jeg om at få lov til at få hænderne lidt mere ned i noget journalistik, formidling og kommunikation, og lige nu ser det ud som om, at det faktisk ikke er et helt umuligt ønske. Så det vil jeg fokusere lidt mere på den næste tid.
God solskinsdag til jer ❤️

2 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *