I øvrigt

 • Tog vi en nyudklækket fugleunge til os i morges. Sally Solsort. Den døde desværre få timer senere og jeg har oprigtigt været ked af det over det hele dagen (vi fandt den i vejkanten, og der var ingen reder i nærheden, og jeg forhørte mig hos en fuglevant livline  – Bare lige inden jeg får skæld ud 😅)
 • Forstår jeg ikke små vandglas. Altså jo, måske til maden (og vinen). Men når jeg skal have et glas vand, skal der altså bare være meget af det. Det er nok lidt mærkeligt at gå op i, men jeg bliver frustreret over det, hver gang jeg besøger mine forældre, der ikke ejer store glas.
 • Kan jeg ikke finde ud af at gå i seng for tiden. Sidder oppe til længe over midnat, og når det en sjælden gang imellem lykkes mig at ligge i dynerne før 23, kan jeg ikke finde ro.
 • Skal jeg til SUP undervisning i den kommende uge. Jeg har en eller anden idé om at jeg er pissegod til det. Hvilket sikkert bliver gjort til skamme.
 • Tænker jeg ret meget på de der burgere fra Noma – som jeg nok ikke når at prøve.
 • Har jeg brugt de sidste par aftener på at se Rythm + Flow på Netflix. Som er en slags X Factor for hip hop. Det kan anbefales.
 • Har børnene og jeg haft en virkelig god weekend og jeg synes det er lidt tungt, at jeg skal undvære dem de næste par dage.
 • Er min appetit vendt tilbage – tifoldigt.
 • Har jeg fødselsdag om to uger og selvom jeg sidste år, efter verdens bedste fest, lovede mig selv aldrig nogensinde igen at springe en fødselsdagsfest over, er det som om at Corona og skilsmisse alligevel har lagt det løfte lidt ned. Næste år.
7 replies
 1. Julie says:

  Du kunne også overveje om det netop var nu, du trængte til at holde fødselsdag. Jeg stod et år midt i en stor sorg/livskrise og orkede på ingen måde fødselsdag. Endte alligvel med at invitere et håndfuld over til en spand rødvin og det var virkelig et dejligt skud energi i en tid, hvor man har ekstra brug for det. Bare en strøtanke 🙂

  Svar
 2. Karen says:

  Jeg er totalt med på ideen om at holde fødselsdag på trods. Det kan virkelig noget. Jeg er sikker på at dine veninder er klar til at løfte opgaven at få dig fejret. Du skal bare give dem et prej, så hanker de op i dig. Det bliver verdens bedste dag. Og fremtiden er lige foran dig.

  Svar
 3. Heidi says:

  Ha ha. Enig med vandglas. Min kæreste har konsekvent for vane kun at fylde et glas eller kande halvt, og det er så irriterende. Så hvis han skal hælde op, beder jeg altid om et STORT glas vand 🙂

  Svar
 4. Christina says:

  Åh, Gud forbyde små vandglas! Jeg ledte i et halvt år efter ordentlig vandglas i menneskestørrelse 🙂

  Ps. Enig med de andre – man har aldrig fortrudt en fødselsdagsfest uanset humøret inden 😉

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *