Dyp, spreads, morgenmad og andre plantebaserede essentials

Reklame for Simple Feast

Som I sikkert ved, for jeg har nævnt det gentagende gange, både i form af samarbejder som dette, og i andre sammenhæng; Vi er rigtig glade for Simple Feast herhjemme i sneglehuset. Jeg bestiller løbende deres måltidskasser, ikke nødvendigvis fast og langt fra hele tiden, da det er en prioritering vi gør os, men i pressede perioder, og særligt lige for tiden, hvor jeg mere end nogensinde (ok, måske ikke mere end normalt – Den del kan jeg trods alt ikke kan skyde min skilsmisse i skoene) springer over der hvor gærdet er lavest. Jeg føler rigtig ofte at tiden og lysten til at lave mad er mangelfuld og selvom rugbrødsmadder og takeout er en løsning, jeg ikke er for fin til, leder jeg altid efter nemme alternativer, der løfter hverdagen lidt.
Derfor er jeg også ekstra begejstret for det nyeste tiltag Simple Feast har taget. Nemlig det de kalder essentials, der er en række plantebaserede produkter, som man kan bestille både som tilkøb til sin måltidskasse og således få leveret samlet, eller man kan vælge “bare” at bestille produkter fra essentials til levering – Søndag hver uge, hver anden, tredje eller bare en enkelt gang. Det er nemt og smart, og det eneste, der var en udfordring herfra var at begrænse mig.

Som altid, når vi taler Simple Feast, er det tydeligt at der er tænkt over sagerne fra smag til udtryk og indhold. Det er så gennemført fra hjemmeside og bestilling til levering og emballage, og giver mig lyst til at bestille igen og igen. Vi fik første batch af de nye Essentials produkter tilsendt sidste weekend, og jeg har i ugens løb testet, smagt og afprøvet, og det er altså nogle gode sager, kan jeg godt skrive under på. Og nåhja, pæne, hvilket en emballage-fan som jeg virkelig kan sætte pris på.

Udvalget består blandt andet af diverse morgenmadsprodukter, juice (den røde med chili og kål (!) er overraskende god) kimchi, nogle efter min mening next level færdigretter og forskellige saucer – Alt er 100% økologisk og plantebaseret, og uden tilsætningsstoffer og konserveringsmidler.
Særligt et af produkterne får mit madhjerte til at banke ekstra hurtigt – Nemlig Goma dressingen. Jeg. Elsker. Goma. Og Simple feasts er god, den er rigtig god. Jeg bader min salat i det i øvrigt, og dypper alt fra forårsruller til grøntsager i. Det er uden tvivl min personlige favorit.

Mine børn er (suprise) mest glade for spreaden med chokolade og hasselnød, samt pandekagerne, der bliver leveret som dej på glas og er lige til at bage på panden, og så er der i vores tilfælde både til morgenmad og madpakker til tre børn i sådan en portion.

Sidst men ikke mindst er der, hvad jeg måske er allermest begejstret for, nemlig Comfort foods, der er en række færdigretter på glas, som der er blevet kælet for, hvilket man bestemt kan smage (den Marrokanske tomatsuppe er GOD!) og det bliver helt klart en fast tilføjelse til min bestilling, og generelt i perioder, hvor lysten og overskuddet er mere til legeplads, sofahygge og leg, for så holder det virkelig, at have et par glas dahl og suppe i køleren. Det er noget jeg øver mig på at være forberedt på det de dage med et godt lager i køkkenet og her er Essentials en kærkommen ven i nød. Se hele Simple feast Essentials udvalget HER, hvor du kan klikke hjem, hvad der tiltaler dig, og forhåbentlig få samme oplevelse som jeg.
Ps. Husk Goma.

5 replies
 1. Cecilie says:

  Synes den her post er et super godt eksempel på, at reklame kan fungere rigtigt godt, når samarbejdet er velvalgt. Det skinner virkeligt igennem, at du kan lide produkterne. Så tak for det!
  Bruger selv simple feast, men anede ikke, at man kunne få Goma! <3 <3

  Svar
 2. Helene says:

  Meget lælre produkter! Anede ikke hvad gomadressing var, måtte straks ind at Google. Det minder meget om min absolut yndlingsdressing jeg plejer at lave og som tager max to sek: Tahin, citron, hvidløg og vand – røre, røre og voila:-)

  Svar
 3. Anja says:

  Eeeej, hvor det frister, når det leveres sådan her fra dig! Det bliver 100p næste kasse (+goma), der prøves herhjemme.

  Svar
 4. Birgitte says:

  Husk at simple feast er medlem af forbrugsforeningen, så man får 10% på alt ved at bruge sit forbrugsforeningskort/medlemskab.
  Vh Birgitte

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *