Mandag uge 21: Længere dage, kort uge og et ugeskift

God mandag morgen

Jeg er netop vendt hjem efter at have afleveret to ud af tre børn. Pigerne i børnehave – Fra denne uge får de lidt længere dage efter en måneds tid med fire-fem timers dage. Det bliver en kæmpe gamechanger for mit arbejdsliv, og jeg fornemmer også på dem, at det bliver fint med halvanden-to timer mere til at lege i. Otto er hjemme med hoste, og er netop gået over til sin mormor (stadigvæk kæmpe genialt at de flyttede med herop). Nu har jeg ryddet op efter den daglige morgenmads-/tøjskifte-eksplosion og har sat mig ved skærmen. Jeg skal ikke på kontoret i denne uge, da jeg har børnene og derfor en bagkant hele ugen. I dag skal jeg skrive og ordne regnskab, i morgen har jeg fotodag med en dygtig fotograf, onsdag skal Uma til lægen (noget med hendes stemmebånd) og så er det jo helligdag torsdag, og Michael tager børnene fra torsdag til søndag. Det er jo egentlig ellers “min weekend” efter den oprindelige plan, men den er blevet lavet om, så vi har byttet weekend, og jeg har derfor to weekender i træk uden børn, den vi lige er gået ud af og næste, og så skulle det gerne køre smooth derfra, med hver anden weekend uden/med børn og fælles hverdage, som hidtil, bare byttet om. Ja, tak, hej ny hverdag med ekstra puslespilsbrikker. Heldigvis er Michael, børnene og jeg selv virkelig gode til alt det her, og jeg er fortsat så imponeret over, hvor nemt det går og hvor godt vi taler sammen. I sidste uge sendte vi skilsmisse-ansøgningen afsted – Det er noget vi har udsat lidt, men nu er det gjort og det er pisse mærkeligt og sørgeligt, men også på en måde en lettelse. Så er der da en ting, der kan krydses af min liste.

God mandag til jer <3

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *