Mandag uge 20: Næsten rigtig hverdag

Det er mandag igen, og hverdagen er så småt startet. Mit kontor er åbent igen, og jeg har bukser på – Så langt, så godt. Jeg kom lidt rigeligt sent ud af døren da jeg åbenbart har glemt hvordan man gør det der med at blive klar om morgenen, og flere gange næsten gik i stå. Men nu er jeg igang og på vej mod Vesterbro.
Jeg har en aftale med min dygtige agent – Vi skal have gjort kontoret klar igen, snakke om min blog og spise frokost. Og så har jeg en gå-kaffe-aftale inden jeg vender hjem igen. I morgen skal jeg også til København, til et par møder. Onsdag og torsdag er jeg i Hornbæk, og fredag skal jeg igen til København, og så har jeg en weekend all alone, igen. Som forhåbentlig går lidt bedre end for to uger siden jvf. Mit seneste indlæg.
Jeg har oprigtigt sommerfugle i maven over at vores samfund begynder at åbne op, over at kunne mødes med mennesker jeg har savnet og over det at skulle have gang i sneglehjulene igen. Jeg kan også tydeligt mærke, at jeg føler mig mere motiveret og at min skaber-/skrivelyst er større end den har været meget længe. Det skyldes uden tvivl fredagens udmelding og jeres fine modtagelse. Så tak. Igen.
Nu har jeg ramt København. Jeg håber I har og får en dejlig mandag <3

Her er et billede af mig og Kronborg fra en dag i sidste uge.

5 replies
 1. Anja says:

  Dejligt du er kommet godt igang med ugen og mandagen❤️ Gode tanker din vej. Du er en sej kvinde.

  Svar
 2. Josefin says:

  Jeg ønsker dig en dejlig uge, hvor solen skinner på din og din families vej. Du er en dygtig og empatisk blogger, og jeg sætter stor pris på dine skriverier. Og tak fordi du også deler det, der er svært.

  Svar
 3. Jannie says:

  Hej Snegl.
  Sender varme tanker til dig og dit nye liv.
  Håber at du lander blødt og finder dig til rette.

  Svar
 4. Marianne says:

  Rigtig God uge til dig – én dag ad gangen, og den ene fod foran den anden; alt går fremad, skridt for skridt.
  Du er stærk og sej! 🙂

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *