Jeg er ok, men …


Det her indlæg har nok været længe undervejs og det er uden sammenligning det sværeste jeg nogensinde har skulle skrive. Faktisk var jeg helst fri. Men på den anden side, kan jeg ikke komme videre hverken kreativt eller følelsesmæssigt, før jeg får det ud. Og så kan jeg forstå på det hele, at det allerede er sluppet så småt ud her og der, så nu forsøger jeg at tage styringen selv, inden en fjer bliver til en hønsegård og alt det der.

Der er vist ingen tvivl om, at vi allesammen har vores at deale med. Ikke kun lige nu midt i en pandemi og udsigten til en ny normalitet langt væk fra, hvad vi kendte, men generelt. På en eller anden måde har de sidste måneder dog betydet, at man har fået alting sat under et kæmpe forstørrelsesglas og derfor er blevet nødt til tage fat i noget af alt det, der trængte til at blive taget fat om, eller i det mindste se det direkte i øjnene. Sådan har det været for mig, og det har både været forfærdeligt og fantastisk på samme tid.

Der er blevet skrevet en hel del om Coronaskilsmisser rundt omkring, både for sjov og i alvor – Og jeg forstår virkelig godt, at det er et emne, og at det bliver en ting. Jeg forstår det faktisk bedre end godt, for sandheden er, at jeg selv står i en. Skilsmisse altså. Det har nu ikke noget at gøre med Corona, men der er ingen tvivl om at de sidste syv uger har været skelsættende i en i forvejen svær proces. Dog har vi på en eller anden måde formået at få noget godt ud af det. Vi har ikke haft mulighed for at løbe væk, som vi med stor sandsynlighed havde gjort under normale omstændigheder. Vi har været tvunget til at være i det hele. Følelserne, sorgen, det praktiske, realiteten, og har samtidigt været tvunget til at løse det bedst muligt. Der har været tårer og hævede stemmer, følelser galore og ubeskrivelige hårde dage, men de er blevet færre og færre, og vi har været i stand til at lægge en reel plan, at fortælle vores familier, venner og vigtigst af alt vores børn det på en ordentlig og rolig måde, og rent faktisk bevise over for dem og os selv, at vi er stand til at gøre det her sammen og på en ordentlig og respektfuld måde. For det er dét vi har lovet hinanden, og de ord og løfter står vi ved. For altid. Selvom vi har besluttet os for at sætte hinanden fri, efter at have arbejdet på nogle ting, jeg ikke ønsker at uddybe her, er vi stadigvæk i det sammen. Vi har børn sammen, og det betyder at vi er forbundet for altid, og heldigvis for det, for der er ikke andre, jeg kunne forestille mig at have det bånd til, og jeg ved at Michael har det på samme måde.

Jeg tror ligesom så mange andre, nok ikke på den lykkelige skilsmisse, men jeg tror på, at hvis den findes, så er vi dem, der kan få den.

Det gør ondt at nå til den erkendelse, at man er bedre hver for sig end sammen. Så ondt, og jeg har begrædt det indtil jeg fysisk ikke kunne græde længere, men lige så ondt det gør, lige så forløsende er det. Og nu må vi bare få det bedste ud af det. Sammen, hver for sig, ikke sandt?

Jeg ved godt, at du som læser det her, sikkert sidder med en masse spørgsmål, holdninger og måske råd, men jeg håber også, at du vil holde det inde, eller i hvert fald ikke sende det i min retning. Der er nuancer og detaljer, som jeg ikke ønsker at gå ind i, og jeg deler dét, jeg kan og vil, ikke mere. Så jeg kommer ikke til at svare på noget, tage imod råd eller lignende.

Selvom der ikke er dårlig stemning, eller noget som helst grimt, dramatisk eller et eneste svigt i vores situation, er det stadigvæk en sørgelig og ærgerlig tid – som jeg ville ønske, vi kunne holde for os selv. Men som på grund af min position som delvis (selvvalgt) offentlig person, ikke er muligt.

Over den næste periode kommer jeg til at dele lidt mere omkring mine følelser i alt det her, samt i selve processen. Men det bliver i mit eget tempo og med mine grænser som pejlemærke. Jeg er ved godt mod og ovenpå meget af tiden, men jeg er også knust og har en stor følelse af fiasko, der nager.

Tak for forståelsen.
Pas godt på jer selv, og på hinanden.

179 replies
 1. Marianne says:

  Der er ikke meget at sige, der kan hjælpe, andet end at jeg ønsker dig, Michael og jeres skønne, skønne børn ALT det bedste, nu og i fremtiden.
  Et stort virtuelt Kram til dig!

  Svar
 2. Karen says:

  Øv hvor er jeg ked af at høre det. Tænker på jer alle i det her og ved at I nok skal komme hele igennem det. Knus og tanker fra mig

  Svar
 3. Erika says:

  Åhh det er jeg altså ked af at høre. Uanset hvad så er det aldrig sjovt at skulle igennem. Knus og kærlighed herfra <3

  Svar
 4. Kamilla says:

  Æv hvor ærgerligt for jeres børn. Men det kan vel ikke rigtigt overraske nogen at netop I skal skilles.
  God vind til dig fremover.

  Svar
  • Sneglcille says:

   Hvor er du strid. Håber det gav det rush, du ønskede. Den ramte i hvert fald plet og gjorde mig pisse ked af det.

   Svar
   • Line says:

    Kære Cecilie – dem, der taler grimt om andre , udstiller mest af alt deres egen usikkerhed!
    Jeg synes at du er umådelig sej for at dele, på godt og ondt. Håber du vil huske, hvor stor en flok, der står bag dig – og har din ryg mod troldene. Vi puster reelt god vind din retning.

    Svar
  • Linda says:

   Føj for en fuldstændig unødvendig kommentar!

   Cecilie, jeg håber, at du kan se bort fra denne. Der har igennem årene ikke været nogen tvivl om den kærlighed, der har været mellem dig og Michael, og i jeres lille familie generelt. Og det bærer dit indlæg i den grad også præg af. Stort kram herfra i en svær situation ❤️

   Svar
  • A says:

   Kamilla – I dette tilfælde synes jeg det er på sin plads at skrive “pis af”! Meget tarveligt skrevet til et sejt, modigt og sårbart indlæg. Kærlighed er krøllet <3 og fordi deres også har været det, kan du ikke sætte lighedstegn mellem dét og at forudse en skilsmisse. Men det tror jeg godt, du selv kan se i bakspejlet.

   Svar
  • Maria says:

   Hvad er det for en uempatisk og mega tarvelig kommentar. Cecilie, al kærlighed til dig og din fine familie. Du er sej, kærlig og klog ❤️ Tanker og kram til jer

   Svar
  • Therese says:

   Hvorfor? Var det virkelig nødvendigt for dig? Øv en ussel og grim kommentar ! Du skulle fandme skamme dig!
   Ved du, at der findes et særligt sted i helvede, for kvinder der ikke hjælper hinanden…

   Svar
  • V says:

   Det var dog den mest rædsomme kommentar. Puha. Og, vil jeg lige understrege, afspejler på INGEN måde mit syn som følger på jeres situation.

   Det er så stærkt at tage den beslutning, som I har taget. Og jeres kærlighed til jeres børn og varsomhed skinner så stærkt igennem.

   Stor respekt og virtuel omsorg fra en følger gennem mange år. KUN I ved, hvad der er bedst for jer.

   Svar
  • Kristine says:

   Kamilla – hvor er du dog et rædselsfuldt menneske, det er mig en evig gåde hvad man får ud af at skrive sådan en kommentar!!?

   Svar
  • Alexandra says:

   Wow, jeg håber virkelig, du er en troll og ikke oprigtigt skriver den slags til mennesker 😳🤯
   Derudover må jeg blot skyde ind, at jeg har det præcis omvendt. Jeg havde netop, Cille, et indtryk af, at I havde stået så meget igennem sammen og hver for sig, og taget så mange chancer og risici, at I ville være nogen af dem, der varede ved. Det gør mig ondt for jer, at det ikke blev sådan alligevel. Men jeg håber, der i sidste ende blomstrer noget endnu bedre ud af lortefølelserne, I naturligvis kæmper med nu. (Må man her lave en dårlig analogi med, at lort trods alt bruges som gødning, og noget smukt og stærkere derfor bør vokse ud af denne sort i sidste ende?🌱💚)
   Masser af kærlige styrkende kram og trofast fremmed følgerkærlighed til jer begge (men mest til dig 😙)

   Svar
  • Malene says:

   Kamilla. Jeg håber VIRKELIG det gav dig et eller andet du havde brug for, at skrive sådan en kommentar. Føj hvor må du være et nederen menneske.

   Cille; Jeg er mega late to the game her, men jeg har fulgt med helt fra bloggens start og jeg er virkelig ked af at høre dette. Men jeg ved også at du ikke tager hverken forhastede eller uigennemtænkte beslutninger og jeg VED at I kan også DET her sammen, du og Michael ❤️
   Kæmpe virtuel krammer!!

   Svar
 5. Katrine says:

  Åh, altså. Jeg har stor respekt for jeres beslutning, for sådan én er alt andet end nem! Jeg håber, at I alle sammen kommer ud på den anden side på bedst mulig måde, og hvordan det er, det ved kun I. Stort virtuelt knus herfra 🤎

  Svar
 6. Malene says:

  KÆMPE respekt for det, du deler (helt generelt)! Det kan kun være en kæmpe hjælp for andre, at have nogen at spejle sig i, som deler sig selv med “hele verden”. Så tak for det. Og en masse kærlighed i din retning.

  Svar
 7. Cæcilie says:

  Så kæmpe enormt kram til dig ❤ Ikke så meget andet. Bare tusinde tanker og luftkrammere fra en fremmed, som kun ønsker dig og din familie alt det bedste fremover.

  Svar
 8. Therese says:

  KÆMPE kram til jer allesammen ♥️ Og TAK fordi du deler noget som er så svært og sårbart.
  Jeg ønsker jer alt det bedste – og jeg er overbevist om, at I også kommer igennem denne svære tid – sammen, hver for sig ♥️

  Svar
 9. Tine says:

  Al kærlighed og styrke i din retning ❤️❤️❤️ Sejt at du deler, det er det rigtige at gøre i forhold til at rygterne ikke skal løbe løbsk 😘

  Svar
 10. Denice Engel says:

  Første og fremmest de allervarmeste tanker til dig og din famile. ❤️ du er et af de modigeste mennesker jeg har kender, jeg aldrig har mødt. Jeg nærer den største respekt for dig og dit virke.
  Al det bedste fremover ❤️

  Svar
 11. Mette Engedal says:

  Pu en svær tid at skulle igennem til delvis offentlig skue. Al det bedste til dig og Michael. Og kæmpestor respekt og kærlighed til dig

  Svar
 12. Katrine says:

  Kæmpe kram til dig og kæmpe respekt for, at du deler noget så sårbart med os alle. Jeg har fulgt dig siden Otto var en lille baby og man kan ikke være i tvivl om den kærlighedshistorie, du og Michael har været igennem, er noget helt specielt, og vil gøre at netop I kommer stærkt og godt igennem skilsmissen ❤️

  Svar
 13. Marie says:

  Årh hvor må det være svært at skulle dele noget så svært og så privat med så mange fremmede. Alle de bedste tanker og ønsker for hele jeres familie. ❤️

  Svar
 14. Heidi Kjeldgaard says:

  Øv en rådden kommentar længere oppe i tråden😡Håber ikke det er den ene kommentar du kun kan mærke, Cecilie.

  Det er aldrig en nem beslutning at skulle skilles. Men nogen gange er det , det bedste for ikke blot at leve men også at overleve .

  Kram og kærlighed til både dig, Michael og jeres skønne børneflok ❤️

  Svar
 15. Lisbeth says:

  Av, den havde jeg sgu ikke set komme alligevel. Selvom jeg selvfølgelig godt i retroperspektiv måske kan se det ud fra dine indlæg. Du skal bare vide, at jeg synes, du er mega sej for, at du turde kaste dig ud i kærligheden. Intet vover…..❤️

  Svar
 16. Mikala says:

  Så stor respekt til dig for at være åben. Jeg sender virtuelle kram til dig og hvis vi var veninder i virkeligheden, så ville jeg stå klar med rødvin, chokoladeskildpadder (de hjælper på næsten alt), lange gåture, børneunderholdning og udbringning af aftensmad. I fortjener det bedste alle sammen ❤️

  Svar
 17. Louise S says:

  Av, snegl. Hvor lyder det hårdt. Tonsvis af kram og virtuel støtte herfra. ❤️❤️❤️

  Svar
 18. Tina says:

  Jeg føler med dig … ❤️
  Har selv følt den der fiaskofølelse ifm. skilsmisse og børn – den er hård, rigtig hård.
  Men det bliver godt igen, du bliver glad igen ❤️
  Du er en rigtig dejlig blogger og jeg vil fortsat glæde mig til at se ting fra din hånd.
  Pas rigtig god på dig selv ❤️

  Svar
 19. Julie says:

  Jeg kan godt forstå, at du gerne selv vil være med til at fortælle det, så det ikke bliver en hønsegård med kun delvis sand historie.
  Sådan en beslutning er virkelig svær at tage – og dit indlæg er så modigt og sårbart, men skrevet med så meget respekt for jer begge. Jeg håber, at det med offentliggørelsen både til jeres familie, venner og her kan gøre det lettere for dig at lande det rigtige sted og at du kan lukke øjnene for den ene trælse kommentar og suge al kærligheden ud af alle de andre.

  Jeg sender jer alle de bedste tanker ❤️

  Svar
 20. Hanna says:

  Tak fyri du deler! Jeg elsker den måde du både viser sårbarhed og styrke. Jeg elsker at følge med hos dig! Ønsker jer alt det bedste ❤️

  Svar
 21. Laura says:

  Puha. Det må være så sindssygt hårdt. Jeg sender dig så meget god karma og håber du kan finde al den styrke og kærlighed, du har brug for og kommer igennem den her tid i god behold.

  Svar
 22. Trine says:

  Store kærlighedshistorier slutter ikke altid med “og de levede lykkeligt til deres dages ende”, men det gør ikke kærligheden mindre værd eller historien mindre smuk. Man kan ikke være i tvivl om jeres kærlighed til hinanden og jeres børn ❤️

  Svar
 23. Camilla says:

  Mange kærlige tanker til jer.
  Det er så svært at tage den beslutning. Du har været så generøs med at dele dit liv med os andre, og jeg ser frem til at følge med i din nye hverdag også. Det skal nok blive godt❤️

  Svar
 24. Jeanne says:

  Jeres kærlighedshistorie, med alt hvad den indebærer, er til stadighed en af de smukkeste, sårbare og allermest inspirerende jeg nogensinde har læst. Tak for alt hvad du har delt. Jeg ønsker jer begge alt det bedste ❤️❤️❤️

  Svar
 25. Tina says:

  Jeg ønsker jer alle alt det bedste for det næste kapitel i jeres liv. Det må være så svært at være dig lige nu. Så din story og din hudløse ærlige kommentar om at du er ked af det, Og det gik lige i maven.
  Jeg har tjekket din blog dagligt, da jeg har følt at det var noget galt. Lyder måske mærkeligt når jeg ikke kender dig in real life, men har fulgt din blog gennem maaange år og har været lidt nervøs for hvad der skete i dit liv.
  Synes du er sej for at dele dine taler om denne følsomme og svære tid.
  Jeg håber at det hele kommer til at gå så godt som muligt. Tak for at dele!
  Alt godt din vej og masser af kærlige tanker til dig.

  Svar
 26. Lise says:

  Åh kære snegl, 1000 kram fra det nordjyske ❤️❤️❤️❤️ Alt bliver bedre på den anden side, det lover jeg ❤️

  Svar
 27. Jeanette says:

  Du er modig, og du er sej. Jeg har tænkt så meget på dig og det vil jeg blive ved med, også selvom det desværre ikke hjælper dig. Jeg ønsker jer al det bedste <3

  Svar
 28. Miriam says:

  Jeg har fulgt med i flere år, og idag er du stadigt den eneste blogger jeg har lyst til at læse med hos. Jeg kender dig slet ikke, men ud fra alt jeg læser på din blog, og ser fra din Instagram, er du en af de mest modige jeg har “mødt”. Det gør helt ondt i hjertet at tænke på det i som familie går igennem. Men hold fast hvor har jeg stor respekt for hvordan det virker til at i tackler det sammen!
  Ja.. jeg ville jo ønske der var noget jeg kunne gøre for dig og jer her fra den anden side af skærmen. Jeg ønsker jer i hvert fald det aller bedste alle sammen og sender jer en masse kærlige tanker ❤️

  Svar
 29. L says:

  Alt det bedste til jer <3
  Den lykkelige skilsmisse findes måske ikke, men på den anden side kan man godt ende med den lykkelige, moderne skilsmissefamilie, hvor mor og far godt nok ikke er sammen længere, men er gode venner og forældre – siger skilsmissebarnet.

  Svar
 30. Kathrine says:

  Både i medgang og modgang er du en kæmpe inspiration 🙏🏻 Har fulgt med i mange år. Alt det bedste til dig og din familie ❤️

  Svar
 31. Jette says:

  Av, hvor er jeg ked af det på jeres vegne. Jeres kærlighedshistorie er noget helt særligt – også selvom I nu går fra hinanden. Du er en af de modigste mennesker, jeg “kender”. Hvor har jeg stor respekt for din måde at vise sårbarhed og styrke på en gang – tak, fordi du lukker os ind. Nu håber jeg, at du på en eller anden skør måde finder en slags støtte i alle os, der har fulgt jeres familie i medgang og modgang i årevis.
  De bedste ønsker for jer alle sammen herfra ❤️

  Svar
 32. Lou says:

  Åh altså! Mange, mange tanker til dig og jer. Pas på dig selv og hinanden, og kom godt og stærkt over på den anden side ❤️

  Svar
 33. Helle says:

  Jeg har læst med i rigtig mange år. Det har været en stor og god oplevelse på rigtig mange måder. Jeg ønsker dig og jer alt det bedste ❤️

  Svar
 34. Katrine says:

  Åh hvor må det være en hård tid. ❤️ Hvis nogen kan komme godt ud af det på den anden side er det jer ❤️ jeg har før beundret jeres forhold og da endnu mere nu. Det kræver sit at kunne erkende man ikke høre sammen. Alt det bedste til jer ❤️

  Svar
 35. Clara says:

  Hej Cecilie. Jeg har det lidt som om du er min ven.. altså ikke fordi jeg ikke har virkelige venner irl ;),men fordi jeg har læst med herinde længe, og du minder lidt om mig. Eller jeg minder om dig. Jeg kan i hvert fald ofte spejle mig i dine tanker, følelser som mor/veninde/hustru mm.
  Og jeg synes du virker så sød! Helt igennem sød og god.
  Jeg har nogle gange tænkt: hvor let livet ville være hvis jeg bare arbejdede som blogger.. med fede events, gratis ting og smukke mennesker. Men når jeg tænker lidt ekstra over det, bliver jeg helt lamslået over alle de personligt onde kommentarer, der vel unægteligt følger med. Jeg ville ikke kunne klare det..
  jeg blev, måske lidt skørt, virkelig ked af at læse dette indlæg. Shiiit… hvor er det vildt med 4 børn, hus, hund, følelser..
  hvis vi rent faktisk kendte hinanden i virkeligheden, ville jeg sige at du kunne ringe any time, og at jeg sagtens kunne se efter ungerne torsdag aften.. men nu må det blive til et kæmpe virtuelt knus. 2020 er et vanvidsår.. men 2021 bliver god, det er jeg sikker på! Alt ro og kærlighed til dig og din familie. Kh. Din ukendte, men trofaste veninde 😉

  Svar
  • Sneglcille says:

   Du er sød. Tusind tusind tak ❤️ Det betyder meget mere end jeg er i stand til at beskrive.

   Svar
 36. Maud says:

  Jeg er så ked af det på dine vegne <3 Jeg er sikker på, at I har truffet den rigtige beslutning for jer, og jeg er ikke et sekund i tvivl om, at dine børn vil komme trygt igennem skilsmissen med en så god mor som dig på deres side <3

  Svar
 37. Sofie says:

  Det er jeg så ked af at høre, og jeg er så ked af, at du føler dig presset til at dele det før end du måske kunne have ønsket, men som du siger kan det nok ikke rigtig være anderledes.. Jeg vil bare sige, i forhold til den der følelse af fiasko eller nederlag – husk at det ikke er nogen præstation blot at blive sammen for enhver pris. Det er en præstation at skabe et godt og kærligt liv for sig selv og sine med de op- og nedture livet byder på – og det er jeg sikker på du og I kan og vil. Håber bare at du kan udvise lidt af den godhed og nænsomhed, som du udviser andre, over for dig selv også i denne tid.. vær ikke for hård ved dig selv. Det kan være voldsomt når det står på, men som du siger kan man sagtens komme så fint og kærligt igennem det.
  Kh et voksent skilsmissebarn

  Svar
 38. Marie says:

  I har oplevet stor kærlighed sammen, udviklet jer og ikke mindst fået tre fantastiske børn – det er bestemt ikke en fiasko i mine øjne. Det er menneskeligt, og du er én af de mest menneskelige her i blogland. Hvilket er ment som et kæmpe kompliment! Du er pisse sej, reflekteret og ærlig, det beundre jeg dig virkelig for. De bedste tanker til jer alle sammen ❤️

  Svar
 39. Maria says:

  Mod handler om at følge sit hjerte.. Tro på du kan!
  Vi tror, vi mister ved at forandre
  – men vi får/opnå noget.
  Du har ikke fejlet, du har lært noget ❤️

  Svar
 40. Louise says:

  Jeg græd lidt.. af situationen og den allerfineste og sårbare måde du skriver på ❤️

  Svar
 41. Tina says:

  Det er jeg ked af på jeres vegne.
  Det er en svær tid og jeg håber I kommer godt igennem og klarer jer alle sammen.
  Tak fordi du deler noget så svært.
  Knus herfra 🙂

  Svar
 42. Christina says:

  Masser af kærlighed og tanker til dig og dine ❤️❤️ Og så mange gange tak forud du deler, også når det er svært. Jeg står selv midt i et breakup og kan se mig selv i det du skriver. 1000 tak for dig og dine formuleringsevner, selv i de sværeste tider 💔

  Svar
 43. Mette says:

  For satan, hvor er jeg ked af at høre det! Bedste tanker til dig og din dejlige familie i en lortetid på alle måder ❤️

  Svar
 44. Louise says:

  Kære Cecilie,
  Hvis man måtte ægte grave sig ned til solen igen titter frem, så har du retten til netop at gøre sådan. Men i virkeligheden kan man jo ikke andet end at sætte foden foran den anden og blive ved med at gå fremad. Også når ens fødder er fyldt med cement i stedet for fjer. De fleste af os gør det dog uden det helt store publikum. Det kræver fandme et helt særligt mod at kigge alle i øjnene og sige hey, kom i bare med på min vandring igennem følelsesmæssigt kaos. Særligt fordi at alle har en mening eller erfaring som de så lige skal lufte for dig. Det synes jeg er alt andet end fiaskoagtigt. At indtage målmandsopstilling i den situation du står i lige nu. I har en utrolig smuk og sårbar kærlighedshistorie. Den består, selvom i nu træder ind i et nyt kapitel af den. Og den afspejler dit mod, din styrke og din sårbarhed. Og jeres børn ville ikke være den foruden. Også selvom den nu er der hvor den skal omformes til en anden slags kærlighed og et nyt kapitel skal tage form. Jeg håber du får ro og tid til refleksion, så det bundfalder som et nyt og stærkt fundament for dig. Og at du i det får set dig selv så dybt i øjnene at du kan se en kvinde, som på trods af støj på linjen, har gjort alt hvad du kunne for at gøre det bedste i din magt – for dig, for Michael, for jeres børn og resterende familie, i en situation hvor der ingen opskrift er, kun følelser og mavefornemmelse.
  Kh Louise

  Svar
 45. Kirstine says:

  Det er jeg helt vildt ked af at høre 💔 det er ikke sjovt! Slet ikke at skulle dele offentligt. Og modsat den dumme kommentar, så kommer det helt bag på mig. Du er så sej og skal nok komme godt igennem det her, det gør man jo. Det lyder til i tackler det fantastisk flot. Alt det bedste.

  Svar
 46. Mette says:

  Kram til jer ❤️❤️❤️ I en umådelig svær tid er det så fint, at du magter at skrive ❤️.
  (Og til Kamilla: alle de bemærkninger ovenfor! Så meget! 🤬)

  Svar
 47. Lis says:

  Kæreste snegl

  Farvel by, 3,5 børn, hund, total renovering af hus 24/7 – Ikke de nemmeste ods, I gav jer selv?!

  Alt det bedste 😘

  Svar
  • Sneglcille says:

   Jeg vil meget gerne frabede mig den slags kommentarer. Lige præcis dét du opremser der, har nul og niks at gøre med vores situation. Alle de ting er det vi er allermest stolte af at have gjort sammen. Aldrig ville jeg vælge noget om. Og da slet ikke børnene.
   Det er så nemt at slynge sådan noget ud, men jeg tror (jeg håber!) ikke du er klar over, hvor ondskabsfuldt det føles.

   Svar
  • Anne says:

   Tror du ikke bare du skal pakke din mening væk og krybe tilbage under den sten du kom fra Lis?!
   Og snegl: i dine fine fine indlæg har man aldrig været i tvivl om at det var den rigtige beslutning at flytte i hus, at renovere, at få hund, børnene. Kærligheden har været den røde tråd igennem det hele. Stort virtuel kram til dig og kæmpe respekt til dig og Michael

   Svar
  • Anne Kathrine says:

   Hvor bliver jeg bare umådelig trist af sådanne kommentarer som din, Lis. Håber inderligt, at du formår at se bort fra kommentaren, vores allesammens gode Cecilie.
   Og så vil jeg lige tilføje, at dine børn er heldige, at de har to forældre, hvis kærlighed til hinanden overstråler selv en skilsmisse. Jeg er ikke i tvivl om, at I alle sammen kommer igennem skilsmissen med kærligheden til hinanden i behold. Kærligheden og familielivet ændrer jo bare form, og det er jo ikke det værste, der kan ske her i livet.
   Jeg er selv skilsmissebarn (jeg har aldrig brudt mig om det ord!), da min far fandt sig en ny familie, og dermed valgte at afbryde kontakten til mig og mine søskende. Mine forældres skilsmisse har styrket mit forhold til mine søskende og min mor. Jeg har lært om kærlighed, tilgivelse og sammenhold. Jeg har fået en masse livserfaring med i bagagen som andre børn nødvendigvis ikke får, og det er jeg så utroligt taknemmelig for.
   De kærligste tanker fra et voksent “skilsmissebarn”

   Svar
  • Emma says:

   Jamen Lis, hvad vil du egentlig have, at Cecilie (og hendes læsere for den sags skyld) skal have ud af din kommentar? Fortiden kan ikke gøres om, og man fortryder sgu da ikke sine børn eller sin gode hund eller sit drømmeprojekt. Vil du have, at Cecilie/man helt generelt skal leve livet sådan “åh åh, jeg må hellere lade være med at kaste mig ud i det her, der føles rigtigt og blive i det trygge, for det ender nok galt med de odds ellers”? Det vil jeg i hvert fald ikke. Nogle ting skal bare beholdes i tankerne og behøver slet ikke blive ytret.

   Svar
 48. Maja says:

  Kæreste snegl

  Jeg er så ked af det på jeres vegne, men er også sikker på I kommer fornuftigt på den anden side❤️

  Kassevis af kærlighed, kram og tanker til dig, børnene og Michael❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  Svar
 49. Maria says:

  Kære Cecilie.
  Jeg har efterhånden fulgt med længe her. Ikke helt fra begyndelsen, hvorfor jeg af flere omgange har været igennem det lange, lange katalog af indlæg for at komme til bunds i jeres smukke og vilde kærlighedshistorie. For at forstå alle detaljerne. Jeg ledte også længe efter dét indlæg, hvor du fortalte, at I havde fundet sammen igen. For jeg måtte have det hele med, jeg måtte læse dine ord om det. For du har en fantastisk evne til at skrive, dine ord dragede mig og gør det stadig. Du har altid haft sådan en Bridget Jones-vibe over dine indlæg – på den absolut fedeste måde – og jeg elsker det! For det er så sindssygt ægte. Og det er noget af det, der kendetegner dig. Du er ægte, og derfor er vi så mange, der oprigtigt føler med dig og jer nu i denne situation. Jeg har haft ondt i maven de sidste dage af at tænke på, hvad du og I går igennem. Jeg havde ondt i maven, da jeg læste dit nyeste indlæg, men jeg er sikker på, at I på en eller anden måde nok skal klare jer, omend det kan virke fuldstændig umuligt lige nu. Jeg ønsker jer alt, alt det bedste i den her situation, og jeg håber, I har nogle gode og kærlige mennesker omkring jer, som står klar til at hjælpe og støtte. I fortjener al omsorg, der findes. Mange kærlige tanker herfra ❤️

  Svar
 50. Anne says:

  Kære Cecilie
  Millioner af virtuelle kram og kærlige tanker til dig og din familie. Tak fordi du deler og tør være sårbar – og også vise de svære sider af det at være til. Det gør en kæmpe forskel for os, der læser med.
  Alt godt til jer alle i familien <3

  Svar
 51. Isabella says:

  Åh, snegl. Jeg har læst med helt fra begyndelsen, og selvom du er min kun-på-skrift-ven synes jeg, jeg har kunnet spejle mig i det hele. Både den stive kuling og solskinnet. Jeg er oprigtigt ked af det på dine og din families vegne. Håber, at du går en tid i møde, hvor der bliver grædt de tårer, der skal grædes, drukket de øl, der skal drikkes og snakkes med de veninder, der skal snakkes med – indtil solen en dag titter frem igen. Og seriøst – skid kæmpestort hul i dem, der tror, de har ret til at dømme dig bag en ip-adresse. For sandheden er jo den, at det kræver kæmpestore nosser at stille sig frem, når man har allermest lyst til at gemme sig under en dyne i cirka et kalenderår. Du er og bliver en eminent blogger og helt sikkert endnu bedre IRL. ALT det bedste til dig med håbet om snarlig medvind <3

  Svar
 52. Nanna says:

  Jeg er 26 år og skilsmissebarn. Omend faktisk “den lykkelige skilsmisse”. Mine forældre lod sig skille i al’ respekt og kærlighed da jeg var 9 og spejlet med “alle” de andre skilsmisser mine forældes venner var ude i, der bestod i råben og skrigen priser jeg mig lykkelig for den måde mine forældre gjordet på. Helle have to glade forældre hver for sig – end to ulykkelige forældre sammen. Hvad du fortæller virker som vejen til det glade. Godt og stærkt for jeres børn – absolut ikke en svaghed men en styrke.

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *