I øvrigt

 • Er jeg så TRÆT af at næsten alle vegetariske alternativer skal smage enten af rød peber eller spidskommen. Der findes nærmest ikke pålæg, fars, salater, sandwich m.v. med andre smage.
 • Var hedebølgen i 2018 allerede i fuld gang på nuværende tidspunkt, og jeg har det lidt stramt over hvis nuværende vejrsituation skal lægge stilen for 2020s sommervejr.
 • Hænger sladder mig så langt ud af halsen. Det er altid noget, jeg har haft svært ved og som jeg prøver at holde mig langt ude af, men nu, når jeg selv er sådan en man sladrer om – Jeg forstår det godt i øvrigt – Er det ekstra ubehageligt.
 • Er min appetit fortsat fuldstændig ødelagt, men jeg har fundet ud af, at jeg næsten altid kan spise pizza med spinat og hvidløg, og knækbrød med hummus, så det er nærmest det jeg lever af. Og så vin. Ret meget vin.
 • Har jeg været i kontakt med en coach. Det er ikke min første gang, men for første gang rykkede det ved noget. Hun mener blandt andet, at jeg bør brande mig mere på mit rigtige navn og mindre på Sneglcille. Den tygger jeg stadigvæk på. Men det giver god mening i forhold til nogle af de drømme jeg har omkring bogudgivelser, radio/podcasts osv. Bloggen kommer aldrig til at skifte navn. Aldrig.
 • Drømte jeg i nat om en lodden pingvinunge, jeg skulle passe. Det gjorde så stort indtryk, at jeg flere gange i dag, har taget mig selv i et kort sekund at tænke over, hvor den mon er.
 • Har jeg fået slået en helt genial funktion til på min telefon, sådan at numre jeg ikke kender, ikke går igennem. Smart i forhold til de mange mange telemarketing sælgere jeg normalt taler med i løbet af en uge, ikke kan komme igennem, ret irriterende i forhold til de få arbejdsrelaterede opkald, der nu ikke kan nå mig. Hurra for mails.
 • Sagde min fem årige til mig den anden dag, at hun føler hendes liv er en scene. Hun er det mest teatralske jeg kender, så det giver virkelig god mening.
 • Har jeg sat pigernes tvillingeklapvogn til salg. Og selvom de ikke har brugt den i over et år, føles det alligevel meget definitivt og melankolsk at gå af med den. (sig til hvis du er interesseret. Det er en Bugaboo Donkey klapvogn. Brugt og ikke i verdens bedste stand, men den kører)
 • Prøver jeg at vende min nuværende situation til noget spændende, godt og brugbart, fremfor det skræmmende og usikre det også er. Jeg er ret god til det – Det meste af tiden.
 • Er jeg begyndt at benytte mig af talebeskeder fremfor sms’er. Ikke altid, men de der gange, hvor man ikke har hænderne fri, og normalt tænker “Den svarer jeg på senere” (hvilket jeg aldrig gør). Det er ret hyggeligt og nemt med sådan en lydfil, selvom det føles lidt skørt de første par gange, man gør det.

27 replies
 1. Maria says:

  Jeg synes du er sej ❤️ Så ægte sød og sådan en, man (/jeg) godt gad være veninde med. Man kan virkelig mærke gennem skærmen, at du er i på vej ud i en fuld udblomstring, selvom det selvfølgelig også er en tung og benhård periode. Kærlighed hele vejen fra Amager

  Svar
  • Sneglcille says:

   Ja, se, det skulle måske have været et ekstra punkt, for det er jeg ikke helt sikker på. Jeg spørger lige min tech livline og vender tilbage.

   Svar
   • Marie says:

    Man kan også melde sig til “Robinsonlisten” inde på borger.dk, så må man ikke blive ringet op af sælgere 🙂 *

    Svar
    • Sneglcille says:

     Ja, det er bare som om at det ikke er så virksomt på engelsktalende “Apple-medarbejdere” som tit er dem, der ringer til mig 🙈

     Svar
  • Cathrine says:

   App’en Truecaller kan anbefales. Opkaldene går igennem, men folk kategoriserer opkaldene (så den skriver fx el-salg eller telemarketing). Og så blokerer jeg telefonnumrene løbende 👌

   Svar
 2. Merete says:

  Den det afvis-funktion er også min favorit! Og ærlig talt: Hvis folk ringer og virkelig skal have fat i lig, så sms’er de eller mailer mig 😃
  På iPhone slår man det til sådan her:
  Indstillinger -> Telefon -> Ignorer opkald fra ukendte

  Svar
 3. Kathrissen says:

  Pkt. 2: Jeg har det ligedan! Men jeg mener at have læst en prognose, der siger at indtil midt maj (aka nu) vil det være vådt og koldt, og så vil skifte. Jeg krydser fingre! Jeg har brug for sol, meget sol! Særligt fordi de eneste virkelig varme dage sidste år blev brugt på at føde – 5 uger før tid – med indlæggelse på neonatal bagefter.

  Pizza med spinat og hvidløg lyder seriøst lækkert! Endnu mere kombineret med et eller flere glas vin. Er der en særlig god opskrift på den type pizza?

  Svar
 4. Mette says:

  Enig med Maria længere oppe. Man kan mærke at du er på vej og det glæder mig på dine vegne. Også selvom det er på en hård baggrund.
  Så dejligt at du er kommet igang med at blogge igen ❤️

  Svar
 5. Lea says:

  Du kunne skifte navn til hvad som helst og jeg ville bakke dig op. Du er så vanvittigt dygtig, og jeg fatter ikke at du ikke er meget større/kendt end du er. Hvis et “navneskifte” kan hjælpe alt det på vej, so do it! Og så er Cecilie Rubini også et boss ass navn. Jeg siger go go go ❤️

  Svar
  • Sneglcille says:

   Hvor er det dejligt at høre. Tak.
   Det er sådan et move, der godt kan føles lidt prætentiøst og angstprovokerende, så det er fedt med et input som dit. Tusind tak ❤️

   Svar
  • Sneglcille says:

   Det skal du få! Jeg skal have det (igen) i aften, så får jeg lige skriblet noget ned til en opskrift 🙂

   Svar
 6. Camilla says:

  Den lille, dunede pingvinunge er jo DIG!! Lidt skrøbelig, lidt ny men pokkers sej. Den skal have da bare have god og kærlig opmærksomhed❤️

  Svar
 7. M says:

  Jeg strandede for et par år siden på Odense Banegård uden min telefon og min pung. Endte med at låne en telefon af en medarbejder på 7/11, og de eneste telefonnumre af betydning, jeg kunne huske, var til mine fars arbejdstelefon og til min barnsdomsveninde, som jeg snakker meget lidt med længere. Der var sgu ikke ret meget andet at gøre end at ringe til hende, så TAK for, at hun tog imod opkald fra fremmede telefonnumre og hjalp mig 🙈

  Svar
 8. Heidi says:

  Jeg er 100 % enig i talebeskederne. Whatsapp har en ok god talebeskedsfunktion, så den bruger jeg meget med nogle af mine nærmeste. Og jeg synes det er uendeligt mere hyggeligt at få 2min lydfil fra dem end en sms.

  Svar
 9. Carina says:

  Hvis man slår den funktion til på
  iPhone så husk at have de numre som skole og børnehave ringer fra. Jeg er en af dem der ofte ringer fra en skole og det er vanvittigt hvor
  mange forældre vi ikke kan få fat på 🙁

  Svar
 10. T says:

  Åh hvor er jeg enig i det med spidskommen og rød peber. Der er SÅ mange krydderier og grøntsager i verden. Min teori er, at det er folk der ikke er vegetarer der udarbejder produkterne 🤣

  Svar
 11. Cecilie says:

  Min mands yngste niece kan ikke rigtig skrive endnu, men har her i Corona-lockdown’en fået en mobil så hun kan FaceTime – hun sendte så pludselig lydfiler! Mega-genialt! Men jeg overrasket over, at de forsvandt igen.. Jeg er “arkivaren” i alle Snapchat-samtaler, så jeg har det godt med ting jeg kan gå tilbage til, så det her overraskede mig lidt.. Måske det er et spørgsmål om indstillinger?

  Svar
  • Sneglcille says:

   Lige når man sender beskeden afsted, kommer der et ikon frem under filen, hvor der står “behold”. Tryk på den 🙂

   Svar
 12. D says:

  Kunne ikke være mere enig i pkt 1. Er ikke vegetar og bliver det helt sikkert ikke, for kan ikke fordrage peberfrugt eller spidskommen. Skulle leve af bland selv slik så🤔

  Svar
 13. Camilla says:

  Helt enig i brandingstrategien – jeg mener, at dit navn er stærkt nok til at stå alene, uden dit alias – nu når du har brugt lang tid på at bygge det op. Pøj pøj med drømmene!

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *