Den der pizza

Som sagt er min appetit lidt udfordret for tiden. Men noget jeg næsten altid kan spise, er denne helt simple, men dødgode og ikke mindst nemme (!) pizza med spinat.

Det virker næsten lidt fjollet at kalde dette en opskrift, for jeg springer på alle måder over, hvor jeg kan. Men altså. I har efterspurgt en fremgangsmåde – Så her er den.

Jeg bruger frosne bunde fra Cofoco. Der er allerede tomat på. Så fyrer jeg en håndfuld ost på, og 4-5 frosne knolde hakket spinat over (Jeg lader dem lige ligge ude 10-20 minutter, inden jeg putter dem på, men de er stadigvæk pænt frosne).

Og så i ovnen på 250 grader i fire-fem minutter. Jeg tager pizzaen ud – Fordeler spinaten, der nu ikke er frossen længere, med en gaffel – Drypper/hælder med rigeligt hvidløgsolie (1-2 fed pressede hvidløg, en god sjat olivenolie, salt og peber) Og så i ovnen et 2-4 minutter mere. Done. Så simpelt, men virkelig lækkert.

6 replies
  1. Helle says:

    Det lyder helt afsindigt lækkert faktisk, nogen gange er simpelt bare det bedste. Kender ikke de frosne bunde, de skal prøves 😊

    Svar
  2. VenterpaavinBlog says:

    Det lyder absolut skønt. Den bedste vegetarpizza jeg har fået, er også den med mozarella og spinat, jeg fik på Roskilde’s Skatescene i ‘09 efter Malk De Kojn koncert, og siden da har kopieret. Er sikker på hvidløgstouchet her, kun kan gøre konceptet endnu bedre. Simpelt er nogen gange bare allerbedst💯

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *