Anbefalinger

Anbefalinger er tilbage. I dag en selvudviklingsbog (!) – En kogebog og en Netflix serie …

Lydbog:

Jeg har nærmest læst alle bøger om selvudvikling igennem det seneste års tid, og føler mig efterhånden ret godt rustet hvad al den slags angår. Der er særligt en bog, som jeg nu er i gang med at læse, eller lytte til for anden gang, da det er den første af sin slags, der virkelig rykkede noget hos mig og mit til tider overtænkende sind. Den hedder ‘Dit selvhelbredende sind’, og tager udgangspunkt i noget der hedder inside/out -forståelsen (der findes virkelig meget læse- og lyttestof omkring det, og det er mega interessant, synes jeg). Nu anbefaler jeg bogen til alle på min vej, og nu også jer. Jeg har hørt den på Mofibo (Reklame: jeg har stadigvæk et link der giver 30 dages gratis adgang, hvis du signer up inden 1. juni. Det er det her. Bemærk at jeg får et beløb pr sign up. Og tak, hvis i benytter jer af det i øvrigt. Det betyder rigtig meget for mig – og min økonomi ikke mindst)
Kogebog:
For nogle uger siden fik jeg tilsendt kogebogen ‘Vegetarisk i aften?’ som Camilla bag bloggen og instagramprofilen Vegetarisk hverdag har skrevet. Den har ligget i et hjørne på mit køkkenbord lige siden, da mine kulinariske udfoldelser for tiden ligger i den helt primitive ende og min egen appetit ikke er eksisterende, men for et par aftener siden hev jeg den frem for første gang og bladrede løs, og jeg tør godt give den en kæmpe anbefaling allerede. Der er så mange gode retter i, og jeg glæder mig til at prøve kræfter med dem, når min sult og madlyst kommer tilbage. Well done, Camilla. Den kan vist købes hos Camilla selv, og i flere bogbutikker.

 

Serie:

The last Dance på Netflix – Miniserie om Michael Jordans karriere. Jeg ved godt, det ikke umiddelbart lyder som noget man bare skal se. Men jeg er fuldstændig opslugt af den, selvom jeg ved ingenting om Baskeball og i det hele taget giver nul fucks for sport.

10 replies
 1. Camilla / Vegetarisk Hverdag says:

  Åh, tusind tak Cecilie! Jeg håber, den bidrager med inspiration og madglæde derhjemme, når du er kommet lidt længere i den proces, I er i gang med. Jeg kender alt for godt det med ikke at have lyst til madlavningen, når man er et svært sted. ❤️ Alle gode vibes til dig! Kh Camilla

  Svar
 2. Lisbet says:

  Jeg kører minimalist-stilen og køber sjældent ting, men jeg trykker altid på dine reklamelink uanset hvad de handler om (også gerne flere gange 😉) som en lille tak for bloggen. Tænk gerne i ting der giver betaling per klik eller andet, hvor vi kan bakke op.

  Svar
  • Anne Mette says:

   Får Cecilie ikke kun betaling, hvis man rent faktisk køber noget eller tilmelder sig via linket? Troede ikke det var tilstrækkeligt blot at klikke på linket !?🤷🏼‍♀️

   Svar
   • Lisbet says:

    Uden at vide noget om det har jeg bare tænkt, at det nok altid er godt at kunne vise, at man er en der genererer trafik til sine samarbejdspartneres side
    🤷‍♀️
    Tak Emma ☺️❤️

    Svar
    • Sneglcille says:

     Præcis. Det er altid en kæmpe støtte med al slags engagement. Kliks, likes, kommentarer, delinger. Alt tæller <3
     Så kæmpe tak!

     Svar
 3. Stinne says:

  Jeg kan i hvert fald varmt anbefale kogebogen. Jeg modtog den for et par uger siden og elsker den allerede. Jeg er vild med hendes tilgang om, at det ikke skal være helsefanatisk, men at maden skal være super smagfuld. Citronpastaen går rent hjem, når det skal være en snasket pastaret. Hvis det skal være lidt sundere, er jeg også helt vildt med hendes linsetabouleh.

  Svar
 4. Julie says:

  Min mand er gammel basketball spiller, så han blev noget overrasket, da jeg sagde, jeg gerne ville se Last Dance med ham. Jeg kender ellers kun MJ fra Space Jam filmen. Jeg er så imponeret over, hvordan serien er lavet. Gode spændende interviews med en masse forskellige (og seje) mennesker! Og så giver den bare så fint et indblik uden at være det mindste kedelig, selv om den strækker sig over hele 10 episoder. Så jeg kan også i den grad anbefale den, selv om man ikke er basket fan.

  Svar
 5. Karen says:

  Jeg er sådan lidt fornærmet over at min kæreste gik i gang med The Last Dance uden mig. Jeg er overhovedet ikke sportsfanatiker, men jeg er ret vild med film/dokumentar OM sport, så nu må jeg jo bare se den selv så.
  Jeg kan i øvrigt i samme boldgade (høhø) anbefale dokumentarfilmen om Maradonna. (Den ligger vist stadig på dr.dk) Jeg aner ikke en skid om fodbold, men den giver et ret fint og skræmmende indblik i hvad det gør ved et menneske at blive idoliseret i en sådan grad som Maradonna gjorde.

  Og så ønsker jeg mig også Vegetarisk Hverdags kogebog. Hun har sådan nogle gode opskrifter på instagramprofilen. Og det har du også! Når du får appetitten igen, håber jeg du vil genoptage dine vegetariske opskrifter. Jeg bruger jævnligt både din grøntsagstærte og dine lynnudler. De er geniale begge to, og passer perfekt i min hverdags menu.

  Svar
 6. Hanne says:

  Yeees, jeg bliver så glad når “Dit Selvhelbredende Sind” vinder ind på folk. Jeg har lyttet den fra ende til anden flere gange, og hver gang har jeg hørt noget nyt. Dvs alt efter hvor jeg “er”, så hører jeg noget nyt. Med andre ord; lyt til/læs den om og om igen☺️

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *