Modtaget

I mandags bad jeg om jeres ønsker til indhold, og jeg er en anelse overrasket over, at der er flere som nævner shoppeindlæg, beauty og opskrifter. Ikke fordi jeg ikke holder af de ting – Det gør jeg. For fanden, jeg har været damebladsjournalist. Men jeg har netop skruet ned for de ting herinde, fordi jeg faktisk troede det ikke havde interesse, og derfor har jeg ikke udgivet så meget af den slags længe. Hvilket er åndssvagt for jeg kan mærke nu, at det er en af grundene til, at jeg har haft så store forventninger til mig selv, som har været umulige at leve op til, og har brugt en masse energi på at sammenligne mig med andre, og dermed ikke udgivet de ting – For det er der jo andre der er meget bedre til.
Det er fjollet, og mega selvmodsigende, eftersom at jeg for nyligt besluttede mig for at gå meget mere efter, hvad jeg føler for og vil, og mindre efter, hvad jeg tror andre forventer. Det tager åbenbart tid at efterleve.
Så altså –  Tak. Jeg lover at skrue op for de ting igen og fletter dem ind i det andet indhold jeg allerede laver. Tak fordi I tog jer tid til at svare. Det var virkelig en stor hjælp og øjenåbner.

I dag er det onsdag, klokken er lige nu knap 11, og jeg har sendt børnene i haven for at sortere sten (!) – Indtil videre har det holdt dem glade og beskæftigede i 35 minutter. Det er virkelig noget jeg har fået bekræftet i de her uger, at det ofte er de mest simple ting, der virker.

Det er også d. 1. april i dag. En dato der gør mig så utilpas, og derfor passer det mig SÅ fint, at jeg skal være hjemme i dag. Hvorfor? Derfor.

Oooog så oprandt interessen for de der sten – og mit køkkenkontor er nu blevet invaderet af to børn med røde kinder på udkig efter snacks. Så jeg smutter igen. Ha’ nu lige verdens bedste onsdag. Og igen tak for hjælpen. Jeg glæder mig helt til at skrive om de ting igen. Jeg tror, jeg starter i beautyhjørnet…

 

 

4 replies
 1. Emma says:

  Yay det glæder jeg mig til!! Altså alle beauty-, shoppe- og opskriftsindlæggene. Husk altid at skrive om det, der gør DIG glad ❤️

  Svar
 2. Lisbet says:

  Jeg føler mig ret sikker på, at din intuition er meget bedre end din selvtillid 🙂 Jeg tror kun, det kan gå rigtig godt, med din nye plan om at gå efter det du selv vil og føler for, for du er meget talentfuld.

  Svar
 3. Maiken Nøddekær says:

  Jubiiii til beauty indlæg- jeg har simpelthen brugt så mange af dine “tricks” de sidste par år.

  Svar
 4. Julie says:

  Engang lavede du videoer hvor du snakkede om skønhedsprodukter, krøllede dit hår og den slags. Jeg elskede de videoer, det var så god inspiration! (selvom jeg aldrig fik lært at krølle mit hår ligesom dit..) Yay, jeg glæder mig allerede på forhånd til beauty-indlæg 😊

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *