Mandag uge 17: Ny normal

I dag var første gang i over en måned, at jeg blev vækket af et vækkeur. Endnu en ny hverdag er nemlig gået i gang. Otto er i skole for første gang siden den onsdag i marts, hvor Mette lukkede ned. Han får undervisning i kantinen, og skal være en del udendørs, hvilket der heldigvis er rig mulighed for, eftersom at vi bor, hvor vi gør. Jeg har også en noget mere aktiv uge foran mig sammenlignet med de seneste fem-seks uger, og skal for første gang forlade Hornbæk, da jeg har aftaler og møder i København. Selvom facetime og zoom har fungeret ganske udmærket, ER det bare noget andet, så det bliver rart at se ægte mennesker i levende live – Dog er det jo stadigvæk noget helt andet end før, da alt foregår udendørs i form af walk and talks, og så har jeg en lydoptagelse i et studie, hvor der er udsendt en hel guide til, hvordan jeg skal agere, når jeg når frem. Det er en anelse skørt, men jeg er på den anden side virkelig glad for, at vi begynder at få gang i noget der minder om en hverdag igen, også selvom det er noget helt helt andet og nok vil være det længe endnu.

Børnehaven også er åbnet, men da vi var lidt for sløve til at få meldt ordentligt tilbage, starter pigerne først op på mandag. Det lader til, at der er blevet fundet en rigtig fin og holdbar løsning for dem derovre, så jeg er relativt rolig, selvom også det bliver noget andet.

Så en forhåbentlig god uge i nye rammer, og jeg kan mærke, at jeg i dag er både spændt og glad, da jeg virkelig ser frem til en eller anden form for ny normal hverdag.

God dag <3

1 svar
  1. VenterPaaVinBlog says:

    Jeg synes også, det er skønt med lidt normal hverdag igen, selvom jeg ‘passer’ folk og således har arbejdet ‘ude’ de sidste uger – men har netop skudt det ene brilleglas ud af stellet (i et hårdhændet forsøg på at skure det mayo af, der eksploderede i hele kraniet på mig), så er pludselig temmelig glad for, at optikerne igen er åbnet op. Ku’ jo være, det ikke er en skide holdbar løsning, at klikke det i selv, sådan på længere sigt..

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *