I øvrigt

 • Er mine yngste børns nye yndlingsleg at fylde dynebetræk med ting og sager, og jeg bruger derfor hver aften en hel del tid på at befri min dyne fra alt fra bamser til mandler. I går lå der også en ketcher, jeg ikke anede vi havde.
 • Stritter alt på mig, når jeg ser/hører udtrykket “Coronakilo”. Stop! Hyg jer, spis, drik, ha’ det dejligt!
 • Er førnævnte yngste børn begyndt at sove på deres eget værelse. Og selvom det er virkelig rart at få min søvn tilbage, savner jeg dem helt vildt.
 • Er det værste ved at være så meget hjemme, at her bliver SÅ beskidt. Burde seriøst støvsuge tre gange om dagen for at holde det nede. Det gør jeg ikke.
 • Har jeg lovet mit ældste barn, at vi skal lave hjemmerørt bearnaise i aften. Sidst jeg gjorde det, begyndte jeg at græde fordi det gik helt galt (fandt så ud af at jeg var gravid kort tid efter, så det kunne være forklaringen på gråden – Men ærlig talt er det ikke sikkert, for jeg bliver altid stiktosset, når mine køkken-skills fejler).
 • Skrev jeg ovenstående punkt i formiddags. Det er nu aften. Vi droppede den Bearnaise til fordel for Mayo. Ingen græd.
 • Er jeg begyndt at se Too hot to handle på Netflix…. Er du til reality, skal du simpelthen gøre det samme!
 • Synes jeg det gør ondt i fingrene at skrælle appelsiner. Desværre elsker mine børn de lortefrugter, og insisterer på, at de skal skrælles.
 • Vågner jeg hver eneste morgen med den samme MGP sang på hjernen. HVER MORGEN!
 • Glæder jeg mig helt tosset til at komme tilbage på kontoret. Til en hverdag. Til kollegaer. Til frokostpauser. Kaffemaskine. Arbejdsro. …Der går nok lidt tid dog.
 • Starter pigerne i børnehave på mandag, og jeg kommer især til at savne vores daglige cykeltur til Dronningmølle og tilbage igen.

16 replies
   • Line says:

    Den synger jeg også KONSTANT, og er ved at blive lidt skør 🙄 Men helt ærligt, det er altså en af de bedste MGP-sange længe, fordi den er så stopfyldt med fede referencer og sammenligninger 😂

    Svar
   • Kat says:

    Ved faktisk ikke hvorfor jeg overhovedet spurgte – selvfølgelig er det den!

    Og ja, herhjemme bliver den også sunget konstant… af både mor, far og barn. Og mor igen når hun er alene hjemme…

    Svar
 1. Rikke says:

  Jeyy, jeg er fan af dine “i øvrigt” indlæg ☀️Tak for din blog – jeg synes du er god til at sætte ord på og formulere alle de store og små tanker på en interessant, væsentlig og rørende måde.

  Svar
 2. Katrine says:

  Jeg har også grædt over en skilt bearnaise, og jeg var ikke gravid. Ville bare virkelig gerne lave en lækker hjemmelavet bearnaise til min ældstes fødselsdag😣

  Svar
 3. Viola says:

  Jeg er 100% med her – jeg har (op til flere gange) grædt over skilt bearnaise… ikke en af gangene var jeg gravid og nu har jeg kapituleret. Jeg synes også, at det er spot on med “coronakilo”. Miriam(sblok) har gjort sig nogle rigtig gode betragtninger om selvsamme.

  Svar
 4. Anne says:

  Appelsinproblemet løsning #2: Jeg er begyndt bare skære skallen af! Dvs først de to ender, stille den på den ene ende og så skære skallen af og skære ud i både/tern. Works like a charm, og ingen sviende, ømme fingre eller hvide hinder.

  Svar
 5. Camilla says:

  Prøv lige at google Meyers Bearnaise – den er mega nem og smager vanvittig godt! Alt skal bare ned i gryden på samme tid. Den er jeg (næsten) sikker på, at man ikke græder over – udover at den er læks! Det er tip top!

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *