Beauty: Fem favoritter under 100,-

Indeholder reklamelinks (markeret med *)

Da jeg i sidste uge forsøgte at rydde op og sortere i mine mange beautyprodukter, hev jeg en stak til side, der alle har det til fælles, at de er billige. Egentlig har jeg efter mange års nørderi fundet ud af, at lige præcis med hudpleje, er det ofte de dyre, der er allerbedst, desværre – Så mit råd er helt klart ikke at spare i den afdeling, hvis man virkelig vil se resultater. MEN når det så er sagt, så er der selvfølgelig mere end udmærkede produkter på hylderne som ikke koster en halv arm, og nogle af dem, som jeg køber igen og igen, har jeg samlet til jer her:

Creme:
Denne her creme er simpelthen SÅ god! Den er meget meget fed, drøj i brug og virkelig nem at dosere. Jeg bruger den i ansigtet hver aften, lidt som en fugtmaske. Et ordentligt lag, og så i seng. Og jeg bruger den faktisk også om morgenen i perioder, hvor det er koldt udenfor, eller når min hud trænger til lidt ekstra fugt og kærlighed. Det er uden tvivl den bedste fede creme jeg har prøvet til ansigtet. Den fedter nærmest ikke, og jeg kan nemt lægge makeup ovenpå uden af det smuldrer af, hvilket ellers ofte er min udfordring. Jeg bruger den ovenpå mine (mange) serums (dem skal vi tale om en anden dag) og det fungerer så fint.
Cremen hedder Weleda Skin food og du finder den lige her* til 75,-

Concealer:
Denne er en helt ny favorit. Jeg panikindkøbte den på hovedbanen en dag kort inden lockdown, hvor jeg var kommet afsted uden min makeuppung, men med onde cirkler under mine øjne og et møde i kalenderen. Den er virkelig nem at bruge og dækker så fint. Den minder desuden om en anden favorit, nemlig Maybelines instant eraser*. Jeg kan dog meget bedre lide applikatoren på denne fra Nyx. Den når ikke min dyre storfavorit fra Sisley, som her fik sit helt eget indlæg til sokkeholderne, men den er helt fin på dage, hvor jeg bare har brug for lidt hverdagsdækning. 90,- koster Nyx Born to glow concealeren lige HER*

Selvbruner:
Efter vi er kommet hjem fra Thailand, har jeg forsøgt at holde min glød ved lige med forskellige selvbrunere. Denne til 85,- er mindst lige så god som flere af mine andre produkter til det tre og fire dobbelte af prisen – Og den er nem at bruge. Kæmpe anbefaling. Den er fra Matas egen serie, og du kan finde den HER*

Læbemagi:
Det er ingen hemmelighed, at jeg er ivrig forbruger af mange af pudderdåsernes produkter. Jeg kan ikke leve uden deres T zone peeling*, jeg bruger også deres Niacinamid* hver eneste dag, og nu er jeg også faldet for denne lille mirakelmager. Jeg bruger den på børnenes (og mine) sprukne læber, til tørre knoer på grund af for meget håndvask, forkølelsesnæser og så videre. Den er pivgod og så til en yderst rimelig pris! Lige nu koster den 65,- den hedder Alt i en salve og kan købes HER*

Tørshampoo:
Jeg kan efterhånden godt kalde mig en slags ekspert på det her område. Jeg tror faktisk ikke, der findes en tørshampoo derude, som jeg endnu ikke har prøvet. Det er i hvert fald meget få. Forrige år fik jeg for alvor øjnene op for mærket Bjørn Axén, og jeg har en hel del favoritter derfra. Heriblandt denne tørshampoo, der simpelthen er så let og lækker. Den dufter pisse godt, løfter håret og hverken tynger, udtørrer eller fedter.  Kæmpe fund til prisen! Den koster nemlig 90,-  HER*

Det var det for denne gang. Jeg håber I kunne bruge flere, alle eller bare nogle af dem til noget.

 

30 replies
 1. Mie says:

  Hvorfor skriver du ikke i teksten hvilke produkter det er? Det er lidt bøvlet at man skal klikke på et link for at se hvilket produkt du mener.

  Svar
  • Sneglcille says:

   Jeg tror ikke jeg er helt med på, hvad du mener. Jeg synes, jeg har været meget udførlig i hvilke type produkter og mærker, det handler om?

   Svar
   • Mette says:

    Jeg tror, det handler om, at det kan føles som at læse i blinde, når du skriver “den er ikke ligeså god som denne” i stedet for fx: Denne fra NYX er ikke ligeså god som min yndlings fra Sisley.
    Du ved jo, hvilke produkter du linker til, men uden den viden som læser, er det lidt som en stor gætteleg.
    Når jeg læser dette indlæg, er jeg undervejs i hvert punkt nødt til at klikke på linket for at kunne visualisere, hvad jeg læser om og så klikke tilbage. Lidt irriterende læseoplevelse, men smart nok og fair hvis du tjener per klik 🙂
    Hvis du kun tjener ved køb, så kunne navnet på produktet i teksten gøre det lidt mere smooth for os uden at koste dig noget 🙂

    Svar
    • Sneglcille says:

     Jeg tjener ingenting på klik, så der er absolut ingen bagtanke. Jeg skal nok tage det til efterretning, og lave det om ved lejlighed.

     Svar
     • Stine says:

      Kære Sneglcille

      Du skriver i toppen af indlægget: Indeholder reklamelinks

      De fleste af dine links starter med partner-ads.com. Partner Ads skriver følgende: An affiliate partner / publisher are paid by advertisers to help create sales and leads through websites, blogs or other media.

      Hvordan hænger det sammen?

      Derudover er dit Instagram-story ikke markeret som reklame, hvilket også er forkert.

      Beklager jeg skal være så krakilsk, men det skurrer i mine øje, når det fremgår helt tydeligt, at der er tale om affiliate links som du får kick back fra.

     • Sneglcille says:

      Mit link på Instagram linker til min blog – og fire andre indlæg, altså sneglcille.dk og ikke til dette i indlæg specifikt – der i øvrigt ikke er et betalt indlæg, men indeholder affiliatelinks, hvilket betyder at jeg får et beløb pr salg. I dette tilfælde er det til Matas. Hvor jeg får 10% pr gennemført salg.
      Jeg har helt styr på mine markeringer 🙂

     • Mie says:

      Kan se Mette svarede for mig.
      Herudover må jeg lige tilføje at det mega fedt indlæg. Elsker når du skriver om beauty. Så det er kun lige det med navnet på produktet jeg har en anke om.
      God aften 🙂

  • Anne-Sofie says:

   Enig. I stedet for at skrive “denne her” kunne du skrive “concealeren fra Nyx”/ “cremen fra xx” osv. Eller indsætte et billede af produktet 🙂

   Svar
 2. Helene says:

  Hej C. Jeg er også rigtig glad for Pudderdåserne især deres A serum. Men hvad kan Niacinamid cremen i fht T zone peeling’en? Jeg synes ikke sidstnævnte virker på mine hudorme nemlig så måske den er bedre?

  Svar
  • Sneglcille says:

   Det tror jeg helt bestemt den vil hjælpe på. Jeg har i hvert fald kunne se en stor forskel på min hage og næseparti, hvor mine porer godt kan stoppe lidt til. Niacinamiden gør ligesom porerne mindre eller mindre tydelige i hvert fald. Man skal lige vænne sig til at bruge den, da konsistensen er lidt sjov, særligt når den tørrer. I starten brugte jeg den derfor kun om aftenen, men nu har jeg lært den bedre at kende, så kan sagtens bruge den om dagen også (i et tyndt tyndt lag under min creme).

   Svar
  • Sneglcille says:

   Kære L
   Jeg håber virkelig ikke, at verden er ved at gå under, omend det hele er lidt skørt og tosset lige nu.
   Jeg tager skam hele situationen meget alvorligt, men jeg tror vi alle kan trænge til (og har selv brug for) noget normalitet, også selvom det kan virke lidt banalt.
   God dag.

   Svar
   • Emma says:

    Jeg synes det var et brugbart indlæg, og det er ret ikke at læse om corona alle steder 🙂

    Til gengæld synes jeg det er lavt at bruge det sprog, som du gør i din kommentar, “L”. Fair nok hvis det ikke er for dig, men kunne du overveje at bruge et lidt mere venligt og konstruktivt sprog? Eller – endnu bedre – springe videre?

    Svar
  • Karoline says:

   Stort 👎🏼til “L”’s kommentar. Ja, der er en dum virus i omløb, som spænder ben for vores samfund lige nu, men hvis vi allesammen kun fokuserer på dét, bliver de psykiatriske skadestuer da overbelagte. Jeg synes, det er SÅ dejligt med et indlæg, som IKKE omhandler sygdom og nedlukning ❤️

   Svar
  • Helene says:

   Søde L, os læsere har faktisk selv efterspurgt disse beauty-indlæg. Så du må hellere give os skylden😉

   Svar
 3. Nanna says:

  Jeg er i den helt modsatte båd af en af de ovenstående kommentarer – synes det er skønt med et kort, brugbart indlæg! Og ja, alle beauty anbefalinger falder i god jord hos mig 🙌🏼 Dog enig med flere af de andre i, at det ville være skønt at produktnavne blev nævnt i teksten. Men tak for rigtig gode anbefalinger og rigtig god dag til og dine ☺️

  Svar
 4. M says:

  Kan du anbefale en god serum? Kludrer rundt i Rudolph Care, men det er som om, de markedsfører deres serummer på at være super anti age og uha – lige indtil næste serum kommer. Den, de før kaldte antiage, er nu blot “en øjeblikkelig opstrammer, men ikke en antiage med dyb effekt” og så er der en ny til 1000,- der nu er antiage… Hm.

  Svar
  • Sneglcille says:

   Ja, jeg synes der er rigtig mange gode, og jeg shuffler selv rundt i flere forskellige.
   Min top tre er lige nu helt klart: Estee lauders night repair, Elizabeth Ardens ceramide kapsler (retinol om aftenen og c- vitamin om dagen) og så er Ole Henriksens Truth serum også en jeg ofter vender tilbage til. Men ærlig talt har jeg nok syv-otte-ni forskellige på min hylde, som alle kan gode ting. Jeg samler dem i et indlæg om ikke så længe. Jeg har det så svært med ordet antiage, selvom det bliver benyttet af nærmest alle fabrikanter. Hvad fanden har alder nu gjort?! Nå! Det var et helt andet spor. Jeg er nu ellers ret glad for Rudolphs produkter skal det lige siges, men jeg har faktisk aldrig prøvet deres serum.

   Svar
 5. R says:

  Jeg forstod altså heller ikke strukturen på indlægget, tænkte at du havde glemt at benævne produkterne eller at billederne var lang tid om at uploade. Kh trofast læser:)

  Svar
 6. Charlotte says:

  Yay beautyindlæg igen. Jeg er fan 🙂 Og rigtig brugbart. Jeg skal i hvert fald have prøvet tørshampooen og måske et par af de andre.

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *