TRE ÅR

For tre år siden skrev jeg det her indlæg.
Få timer senere var hele gaden og gården mørk af tyk røg fra en brændende bygning ikke langt nede af vejen. Alt blev spærret af, og vi blev bedt om at blive indenfor. Og så gik mine veer igang.
Heldigvis, havde jeg allerede planlagt at føde hjemme, så selvom jeg på et tidspunkt var reelt bekymret for om jordemoderen måtte gå igennem afspærringerne på gaden, gik alt heldigvis så fint, og klokken 19.21 fødte jeg Loulou hjemme i stuen. (Læs hele min fødselsberetning her … Og Michaels HER )

I dag fejrer vi hende også indendørs. Og det bliver med garanti en fødselsdag vi aldrig glemmer. Corona krisen raser og vi er ligesom resten af landet hjemme. Så det bliver en fødselsdag uden gæster, desværre.

Heldigvis er vi efterhånden så mange herhjemme, at det alligevel føles som en fest. Og det eneste hun har bedt om er tegnefilm og pandekager, og det kan hun heldigvis få lige så meget af hun overhovedet vil …

Tre år med finurlige, skøre, rolige, til tider hidsige og helt vidunderlige Loulou <3

 

4 replies
  1. Karina Simonsen says:

    Stort tillykke med hende. Jeg håber, hun havde en dejlig fødselsdag. Det er det vigtigste 🙂

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *