Slut med vuggestue

Mandag, i morgen, starter Loulou i børnehave. Hvis man ikke har børn, kan det muligvis være svært at sætte sig ind i, hvorfor dét skulle være noget særligt. Og jeg skal også være ærlig at sige, at det i sin tid da Otto skulle fra vuggestue til børnehave, på alle måder tog mig med storm, hvor stort, anderledes, svært og vildt det føltes. Han startede også et spritnyt sted og i en udflytter, og havde en to uger lang indkøring, der ikke fungerede, så det var selvfølgelig også en lang jomfrurejse. Uma startede i børnehave to gange, to forskellige steder, så det var også en omvæltning, og nu skal min Loulou, lille finurlige og milde Loulou i børnehave. Heldigvis i et hus hun har besøgt mange gange både med os og vuggestuen, med velkendte ansigter, børn hun kender, og med en storesøster på stuen lige ved siden af. Det gør mine betænkeligheder væsentlig færre, og jeg er langt mere ramt af overvældelse og en smule vemod over ikke længere at have et lille barn end angstens sved og bange anelser som det har været tilfældet med hendes søskende. At vi er nået hertil allerede, gør mig på samme tid skruk og sentimental, men også stolt og lykkelig.

I morgen.

4 replies
  1. Trine says:

    Hold op, hvor hun ligner dig! Stort held og lykke med børnehavestart 🙂 Min søn rykker i dag op i storegruppen og starter sit sidste år i børnehaven. Det er også ret vildt.

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *