Mandag uge 14: Cabinfever og skemaer

Klokken er lidt over 9, det er mandag morgen og jeg sidder ved mit spisebord iført nattøj. Mit ældstebarn er i skole ude på kontoret, hvor han taler med sin klasse over computeren. Pigerne er gået på stranden med Michael for at samle sten, de skal male på senere. Så nu har jeg lige en god time eller to til at få hamret lidt i tasteturet og gøre klar til resten af dagen. Eneste problem er bare, at jeg er SÅ træt og udmattet og allermest har lyst til at kravle i seng igen. Mit energiniveau er i det hele taget lige så svingende som mit humør er for tiden, og jeg gennemgår ufatteligt mange stadier af energi og følelser på sådan en lockdown-dag. De fleste dage er gode, og så er der de dage, hvor luften går totalt af ballonen, og jeg slet ikke kan rumme ikke at vide, hvornår der igen er noget, der minder om normale tilstande. Og det er i virkeligheden nok mest det – Usikkerheden. Hvis man nu bare havde en slutdato.

I dag skal jeg tage billeder til en kampagne og så har jeg et enkelt møde på Zoom, og derudover skal jeg “bare” få hjulene til at køre herhjemme. Jeg lever (ligesom de fleste af jer sikkert kan genkende) meget dag til dag i denne her periode, hvilket jeg er væsentlig dårligere til end først beregnet. Jeg har derfor, lidt senere end alle andre lader det til, fået lavet et skema over vores uge. Et skoleskema til Otto, og et familieskema til os andre. Jeg håber det på en eller anden måde, kan give en følelse af normalitet og måske kvæle den lidt flyvske stemning, som jeg har enormt svært ved at samle mig i og som går ud over mit humør og min produktivitet. Det betyder blandt andet, at jeg hver anden formiddag har kontortid, som nu (og hver anden har jeg børnetjansen, som går ud på at underholde/aktivere de små og hjælpe skolebarnet med lektier og opgaver). Jeg håber, det betyder flere indlæg og mere indhold fra min hånd, for jeg kan godt mærke, at jeg hænger noget i bremsen, fordi jeg slet ikke kan finde ud af strukturere mine dage i alt det her kaos. Det skal der lige styr på, så jeg ikke bliver mere bims end højest nødvendigt. Her gik jeg og troede at jeg havde det fint i rod og flyvske rammer, men der åbenbart grænser.

Ideer til blogindlæg, instagramindhold og podcasts med mig ved roret, modtages med kyshånd i øvrigt. For endelig har jeg rent faktisk timerne, som jeg har savnet og skåret væk til fordel for andre arbejdsopgaver, til at skrive og dimse med content på billeder og lyd. Men jeg har enormt svært ved at føre det ud. Jeg tager virkelig hatten af for mine vanvittigt dygtige kollegaer, endnu mere nu end nogensinde. Jeg kan knap nok holde mit hus rent og mine børn i live, og de skaber koncepter og udgiver indhold som aldrig før. Sejt.

Nu er det vist ved at være tid til en kafferefill.

Pas på jer selv og god dag <3

Vi gør det bedste vi kan allesammen.

46 replies
 1. Wilma says:

  Ved godt at det måske er lidt off disse dage. Men jeg skal, hvis alt går vel, til hele 6 bryllupper til sommer – så et indlæg om gode ideer til smukke sommerkjoler måske (og hår og make up)? Ikke noget synderlig dybt måske, men der hjælper lidt med at holde gejsten oppe hos andre end mig ☺️

  Svar
  • Sofie says:

   Uuh ja, jeg skal også til tre bryllupper til sommer, så lidt kjole-inspiration ville være super skønt 😃 Og så er det virkelig en dejligt måde at se fremad og glæde sig til de dejlige ting man skal på den anden side af alt det her (og krydse fingre for at sommerbryllupper kan lade sig gøre, men nu lader jeg lige optimismen fylde og tror på det) ♥️

   Svar
 2. Anne-Sofie says:

  Dengang I boede på Vesterbro, lavede du i ny og næ sådan nogen videoer med favoritter, både over skønhedsprodukter, make-up, rutiner mm. Jeg elskede de videoer 😊 Ved godt, at meget af den slags foregår på Stories nu, men kunne du evt blot lave et indlæg med dine favoritter pt? Jeg er vild med inspirationen og bruger fx konsekvent pudderdåsernes t-zone peeling og clarins lipgloss siden de anbefalinger 👍🏻☺️
  Et (materielt) forslag herfra 😚

  Et andet (mindre materielt) forslag kunne være anbefalinger til litteratur du læser/hører eller måske ønsker dig at læse? Den slags lapper jeg også i mig ❤️

  I hvert fald, tak for din ærlige skønne blog! Og god dag 😊

  Svar
 3. Nanna says:

  Engang havde dig og Otto gang i at skrive en bog/historie sammen. Kunne den måske fungere som podcast med både dig og Otto som fortællere? Så en lidt mere børnevenlig podcast end det du ellers plejer at lave?

  Svar
  • Sneglcille says:

   Otto skal faktisk i studiet lige så snart alt det her er overstået, for at indtale noget jeg har skrevet (til børn) til et samarbejde vi har indgået med en sej app.
   Og jeg er glad for du nævner det med børnepodcast, for det er noget jeg har tænkt rigtig meget på at få udviklet.

   Svar
 4. Line says:

  Du skrev på et tidspunkt et indlæg om aldersforskel på søskende (den ideelle aldersforskel, tror jeg nok det handlede mest om), og jeg har tænkt meget på det indlæg på det sidste, nu hvor jeg selv til sommer, ret uplanlagt, får 1,5 år mellem mine 2 børn. Jeg har tænkt meget på, om du ville skrive et indlæg lidt i samme dur. Ikke omhandlende den ideelle aldersforskel (fordi alle aldersforskelle jo kan være ideelle), men måske mere din oplevelse af, hvilke fordele og ulemper der er ved de forskellige aldersforskelle, nu hvor du har prøvet både det ene og det andet på den front 😊

  Svar
  • Sneglcille says:

   Jeg har vist allerede skrevet om det, hvis jeg ikke husker helt galt.
   Her og her – Men det var måske dem du mente. Jeg kan sagtens jamme videre på noget – Nu er de jo også lidt ældre.

   Svar
 5. Mette says:

  Madopskrifter. Du er genial til det vegetariske og tiden til at eksperimentere og lære nye skills er der jo mu for de fleste af os ♥️

  Svar
  • Sneglcille says:

   Modtaget. Jeg har virkelig mange opskrifter på lager, fordi jeg havde intentioner om at udgive en e-bog. Men så gik min grafiker på barsel, og jeg kom fra det igen. Det kunne være jeg skulle finde den ide frem igen.

   Svar
 6. Helene says:

  Sidder og prøver at skrive min bachelor, følge den normale undervisning i et andet fag, og passe mit barn. Jeg er nødt til at udskyde det hele (undtagen passe barnet heh), for vi kan sleeet ikke finde rutiner eller struktur herhjemme, og jeg skiftevis føler mig ovenpå og føler mig pisse stresset! Så du er ikke alene om magtesløsheden:)<3

  Svar
 7. Kristine says:

  Opskrifter. Shoppe-indlæg. Make up/hår indlæg/videoer.
  Tak for at sætte ord på denne tid – kan virkelig relatere til dine følelser! Tak for dig. 🙏🏻

  Svar
 8. VenterpaavinBlog says:

  Punkt-lister i over forskellige tema’er – alvorlige såvel som sjobe, mere om hus/have – kunne være hyggeligt fx at se børneværelserne og komme på rundtur i køleskabet og slikskuffe – og ja, så er jeg ubetinget af af helt generelle dagbogsindlæg, hvor man følger med på en almindelig dag, i tanker, oplevelser og billeder 👏🏻🌈

  Svar
 9. Kathrine says:

  Ønsker mig et indlæg om solbriller og fede forårs sneaks😎☀️🌿 Synes ikke jeg kan finde nogen!

  Svar
  • Sneglcille says:

   God ide! Jeg kan sagens finde sneaks, men du har ret i at solbriller faktisk er svært. Jeg ser på det. Tak 🙂

   Svar
 10. Emma says:

  Jeg savner helt vildt meget dine shoppeindlæg/tøjinspirationsindlæg og indlæg med det tøj, du går i. Jeg ved godt, den slags blev lidt umoderne i takt med fokus på klima. Meeeen. Kan man ikke finde en balancegang? Man kan sige, at nu er der også en modvægt, der hedder “støt de lokale butikker” 🙂

  Ellers: opskrifter, opskrifter, opskrifter!

  Svar
  • Sneglcille says:

   Ja, jeg fik i hvert fald lidt smæk for dem til sidst. Hvilket jeg godt forstår, men jeg savner dem også, så mon ikke man kan lave en balance, der giver mening. Opskrifter, kommer der en masse af snart. Tak!

   Svar
 11. Jeanette says:

  Jeg støtter op om opskrifter! Jeg savner et sted at gå hen for at finde vegetariske opskrifter med helt normal mad for børn i forskellige aldre med forskellige smagsløg. Det synes jeg, du er god til.

  Svar
   • Jeanette says:

    Tak for dit svar. Og du skal ikke få præstationsangst. For det, du nemlig gør så godt er, at du holder det på et niveau, hvor msn kan se sig selv. Jeg har før kigget på de hjemmesider til vegetarmad, som du anbefaler, men jeg er meget mere til det, jeg har set hos dig. F.eks. en opskrift på vegetardeller og så en opremsning af, hvad du ellers serverer: f.eks. skåle med broccoli, tomat og humus og flutes. Jeg finder bare på, men jeg ved, at jeg før har læst sådan noget hos dig.

    Svar
 12. L says:

  På en måde er jeg glad for at læse, at du heller ikke kan finde ud af at navigere i det her Corona-vanvid. Jeg synes du virker som det sejeste menneske, jeg elsker, at du også viser din sårbarhed og mangel på overskud. Jeg elsker, når alt ikke er insta-perfekt, for sådan er livet bare nogen gange. Jeg ville synes det var rart med nogle indlæg om hvad der er fedt og hvad der er svært i denne tid. Også det, der bliver mere personligt. Jeg har måtte kaste håndklædet i ringen i sidste uge, og bedt om selvbetalt fri (havde mere ferie), og har på ingen måde kunnet arbejde hjemmefra sammen med min mand, og samtidigt tage os af vores børns skolegang. Har følt mig som en kæmpe fiasko, fordi det har virket som en umulig opgave, men alle andre gør det bare? Det eneste der giver mig energi i de her dage, er at tage børnene ud på lange ture i naturen, at fokusere på nuet, næsten droppe alle planer og strukturer. Og nå ja, online shopping. Lav gerne indlæg om Corona-survival med børn, hvis du kan overskue det.

  Svar
  • Helene says:

   Hej L

   Vi andre “gør det ikke bare” – i hvertfald ikke herhjemme! Jeg går på arbejde da jeg arbejder på sygehus men har også fridag indimellem og de dage har været så krævende! Tre børn med hjemme-spat, hjemmeskoling, træt mor, rod alle vejne osv osv. Så jeg har stor respekt for jer der skal være hjemme og klare alle kasketterne hver eneste dag i disse tider!

   Svar
  • Sneglcille says:

   Det er en skide svær balance altså. Jeg har også haft besøg af fiasko-følelsen, så du er slet ikke alene. Men det lyder som om at du gør det rigtige. Det er som det er, og det skal nok blive godt igen <3

   Svar
 13. Pernille says:

  Jeg er også helt med på mere beauty og shoppeindlæg med sommertøj, men også meget gerne mere bolig! Både inspiration og et kig ind i sneglehytten. I har den flotteste stil 🙂 kh

  Svar
 14. Lise says:

  You are not alone, og ja, vi gør alle det bedste!

  Ønsker
  – opskrifter (vegetariske)
  – hvordan du startede Hornbækdamerne sådan praktisk
  – stemningsbilleder fra Hornbæk
  – badedragtinspiration, og faktisk også gerne bikini (med høj tajle i trusserne)
  – hvor ville du og Michael rejse hen på kærestetur, hvis I kunne
  – hvordan I har talt med børnene om corona
  – trends fra 90’erne og 00’erne, som du gerne ville se igen i en opdateret udgave

  Svar
 15. Hanne says:

  Kære Cille

  Jeg kan godt lide, når du skriver om det, der lige optager dig, og det gør du jo heldigvis ofte. 🙂 Tak for det!

  Jeg er også flyttet ud af byen med børn og mand til det stort hus med mange projekter. Jeg oplever, at vi taler rigtig meget økonomi, drømmer om ting vi har lyst til at gøre ved huset, men at vi samtidig også ønsker ikke at forgælde os unødvendigt. Jeg har nogen gange tænkt på, hvad jeres filosofi mon har været i den forbindelse? I har jo gjort mega meget selv, og det synes jeg er vildt sejt, men ud over det – hvad har jeres overvejelser og prioriteter så været?

  Derudover synes jeg også, at det ville være hyggeligt med et indlæg om make-up igen. Jeg har nærmest kun mascara og en enkelt øjenskygge så gerne noget, der er til at forstå, hvis man er mere ny inden for det med make.up men gerne vil gøre mere i det. Du får det til at se så naturligt ud. Det gad jeg godt kunne.

  Men altså.. mest af alt skriv om det, du har lyst til. Jeg synes alle dine indlæg er gode, og jeg er bare glad og taknemmelig over, at du deler ud, for der er meget, som jeg kan spejle mig i og som giver stof til eftertanke. Der er også meget omkring det med at være en stor familie med mange børn, der er inspirerende for mig, og som jeg sætter stor pris på. <3

  Mange hilsner
  Hanne

  Svar
 16. Lea says:

  Hvad med et indlæg om onlineshopping i denne karantæne-tid. Fx hvad du online shoppe til børnene og hvad du shopper til dig selv, så du ikke bliver vanvittigt 😂

  Svar
  • Sneglcille says:

   Jeg shopper slet ikke, desværre, for jeg ved ikke hvornår jeg får løn igen 😀 Men det gør ikke min ønskeliste kortere, så der er bestemt et par indlæg i den stil i mit ærme.

   Svar
 17. Malene says:

  Jeg er enig med flere af de andre i at savne dine shoppeindlæg. Du har en stil som jeg ofte bliver meget inspireret af, så måske en guide til sommerkjoler og outfits på budget ☺️ Og tak for din blog. Elsker at læse med herinde!

  Svar
 18. Emma says:

  Vil så gerne høre (og se mere) om skønne Hera, evt. interviews med din rare mand…. bliv bare ved! Støtter uanset hvad du finder på (eller ikke finder på) 🙂

  Svar
 19. Ninna says:

  Jeg stemmer på flere i øvrigt indlæg, vegetar opskrifter og shoppengindlæg. Din blog er så skøn 🌸

  Svar
 20. Jannie says:

  Jeg holder allermest af de der hurtige, helt upolerede hverdagsindlæg, ala “nu skete der lige det her”. Jeg elsker det uperfekte, og det behøver ikke være så dybt.
  Men ellers – så læser jeg gerne alt fra din hånd 🙂

  Svar
 21. Jannie says:

  Og så elskede jeg i øvrigt de der “det skal du ikke sige til hende/ham” indlæg! Måske følgerne kan komme med nogle gode indspark?

  Svar
 22. Maja says:

  Tak for en dejlig blog – du er min ubestridte yndlingsblogger!

  Hvis der stadig er åbent for forslag, kunne det evt. være flere “Otto/Uma/Loulou fortæller om min mor” “Sjove ting børn siger”, flere skuffeskriv, flere “iøvrigt-indlæg” og generelt bare de der gode hverdagsskriblerier, som jeg synes du er mega god til 🙂

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *