Mandag uge 10: Børnehave, kontordage og praktisk weekend

God formiddag

Mindstebarnet er velafleveret i børnehave helt uden så meget som en rynket næseryg. Hun vinkede pænt farvel og vi har siden da modtaget sms og billeddokumentation for at alt går som smurt. Lille seje menneske.
Mandagen har bortset fra den succes ellers levet ret meget op til sit blakkede rygte. Vi kom for sent op, kunne ingenting finde og imens vi løb rundt og forsøgte at nå alt på den halve tid – Besluttede det nyslåede børnehavebarn at vores seng trængte til en makeover – En opgave hun tog på sine skuldre – og derfor gik i gang med at male vores sengestel med en solcreme og en elektrisk tandbørste … Så ja.
Vi nåede alligevel nogenlunde det hele, minus at få al solcremen af sengen, den hovedpine tager jeg senere – og jeg kunne møde ind på kontoret inden klokken havde slået 10, og starte min uge. Den startede jeg med at indberette og betale moms, hvilket altid er lidt af en stram oplevelse som selvstændig, særligt i starten af et nyt år. Men nu er der styr på det, kaffen er nogenlunde varm stadigvæk og jeg har intet mindre end fire dejlige damer omkring mit skrivebord i dag.

I dag har jeg en kort kontordag, da jeg skal nå hjem og gribe nogle børn, inden Otto skal til boksetræning med sin far. I morgen har jeg til gengæld en lang arbejdsdag med et par møder, en enkelt deadline (på noget jeg har udsat for længe) og skriveri. Onsdag ligner lidt tirsdag, bortet fra at jeg har fri klokken 15 og skal direkte videre og mødes med en veninde og derefter med Hornbækdamegruppen. Torsdag arbejder jeg hjemme, da jeg skal tage billeder til nogle kampagner, og fredag har jeg praktik kontordag med papirarbejde og regnskab.
Weekenden er dedikeret til at få tømt vores værktøjsrum (!) så det kan blive transformeret til en ny entré.

God mandag og uge til jer <3

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *