I øvrigt

 • Faldt jeg i et Tik Tok hul den anden dag og jeg har sjældent følt mig ældre. Jeg skulle bare lige se, hvad det var, fordi mit ældstebarn brændende ønsker sig en profil derinde, og pludselig var der gået tre kvarter og jeg ved stadigvæk ikke helt, hvad jeg synes, eller hvad det går ud på. #OkBoomer
 • Starter jeg næsten alle mandage med at google hvilket ugenr det er. Man skulle tro jeg havde styr på det fra uge til uge, for jeg kan faktisk godt tælle. Men det er bare slet ikke tilfældet.
 • Nåede jeg ikke at få billetter til Roskilde festival. Det er jeg slet ikke ok med. Malk de koijn OG Kendrick Lamar kommer, for fanden.
 • Vil jeg gerne eje et par hvide bukser – Jeg synes det ser så mega tjekket ud. Ved lissom’ bare at jeg ikke kan administrere det.
 • Har jeg genfundet en glemt kærlighed for kop-nudler. De billigste smager bedst og er tilmed veganske (også dem med kyllingesmag. What.)
 • Øver jeg mig på at stå på hænder. Det er svært! Jeg mistænker at min højde og lange lemmer ikke gør processen nemmere.
 • Følte jeg et snert af forår i luften den anden dag, og blev ramt af massiv øjeblikslykke.
 • Er jeg ligesom resten af landet blevet bidt af Love is blind, og kværnede hele lortet på få dage. På torsdag udkommer der et dugfriskt reunion program på Youtube – Selve programmet blev jo åbenbart optaget i 2018. Og jeg går alt for meget op i det.
 • Overvælder voksenlivet mig for tiden som aldrig før, og jeg ser lige så meget frem til at nå ud på den anden side af den følelse, som jeg savner en tid, hvor det ikke var tilfældet. Midtlivskrise?
 • Har jeg opdaget og forelsket mig i Hummus chips. De kan købes i Føtex. Selv tak.

 

 

 

 

14 replies
 1. VenterpaavinBlog says:

  Årh, Malk 💘

  Da de blev “genforenet” på Roskilde for ti år siden, og man stod der, i urinstøvs-tøj, med en promille på 99.9, havde revet knæet (da man væltede hegnet for at stå forrest foran scenen), og var helt uendelig stjernelykkelig, mens man gjaldede med “Å Åå mæio” sammen med alle andre, der var mindst ligeså euforiske. Det glemmer jeg aldrig. Tog direkte fra to døgns studenterkørselsdruk i Aalborg, på ti dages festival, udelukkende for at se det show 🤩.

  Svar
 2. Kristina says:

  http://www.vecka.nu

  Selv tak. Svenskerne er underligt afhængige af ugenumre; det virker som om det på ethvert givent tidspunkt er gængs viden hvilken uge vi er i?!. Ovennævnte link bruger jeg derfor ugentligt. Det er det eneste hjemmesiden gør… den viser ugenummeret 😀

  Svar
  • Sneglcille says:

   Ja, men dem jeg vil se, spiller ikke samme dag, og jeg synes det er lidt voldsomt at skulle bruge 3-4.000 kroner på dagsbilletter.

   Svar
   • anne says:

    Ja så må man evt. prioritere. De sidste par år har jeg – grundet økonomi, ferie, børn etc – kun været afsted en enkelt dag og det er i min optik altså meget bedre end slet ikke at komme afsted.

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *