Et pip og en masse podcast anbefalinger

Dag 14 i Corona lockdown… Jeg er skiftevis helt cool og rolig, og helt ude af den og frustreret. Og er fortsat ved at prøve at finde en eller anden form for rutine og struktur i vores nye (forhåbentlig midlertidige) hverdag. Uden held i øvrigt. Jeg er både uinspireret, nervøs for fremtiden, træt og forvirret – Samtidigt med at jeg forsøger at holde hovedet højt og få det bedste ud af det. Tildels med succes. Nogle dage i hvert fald. For selvom jeg savner normalitet, rykker denne her tilstand virkelig også ved nogle ting, og det er lidt som om, at man har fået foræret et kæmpe forstørrelsesglas til sit eget liv, hvilket både er en lille smule skræmmende og virkelig fedt.
Jeg er slet ikke i tvivl om, at det nok ikke bliver helt som før på den anden side, men det er måske også ok.

Hvordan klarer I den derude?

Jeg blev for nyligt spurgt om jeg kunne anbefale nogle podcasts, og det har jeg jo faktisk gjort mig en hel del i (Se nogle af dem HER, HER og HER )
Men der kommer hele tiden mere og mere virkelig godt indhold til, og det er næsten umuligt at følge med i.
I de her dage og de næste tre uger har jeg på fornemmelsen, at mange har muligheden for at lytte lidt mere til podcasts end de plejer, så derfor har jeg fundet nogle flere anbefalinger frem til jer. Min liste er ret lang, så jeg brækker det lidt op, og deler nogle flere igen om et par uger.

Nogle af de podcasts jeg anbefaler ligger kun på appen Podimo, som koster 39,- om måneden, og som absolut er alle pengene værd, hvis I spørger mig. Appen fungerer rigtig fint, og der ligger virkelig meget godt eksklusivt indhold. Og lige nu er det en rigtig fin måde at støtte podcastere på. Altså ved at lytte på Podimo. Jeg må hellere lige markere som reklame her, da jeg jo selv har podcasts hos Podimo, og derfor får løn, når I lytter til Krøllet kærlighed og Voksen ABC.

Ok, here we go, Jeg har sat en lille * ved dem, der kun ligger på Podimo.:

Forbrydelsen The Podcast*
Måske den mærkeligste podcast jeg nogensinde har hørt. Men den er virkelig virkelig god, sjov, og ja, mærkelig.

Gudindelogen
Emilie og Sofie er VANVITTIGE. Det er skideskægt. Og selvom der er meget sjov og ballade, er der også masser af alvor, god karma, og kæmpe mulighed for at spejle sig som menneske og kvinde.

Det værste par
Sofie og Martin er kærester, forældre til en 3 årig, og så er de komikere. Jeg har for nyligt hørt ALLE nogle og 50 afsnit på små tre uger. Det er sjovt, hyggeligt, genkendeligt og virkelig underholdende.

Tårekanalen*
Ja ja, jeg har anbefalet den før. Den er bare SÅ god!

Hej Søster!
Elsker elsker elsker! Man bliver klogere og helt vildt inspireret af denne her vidunderlige podcast. Jeg er med i et enkelt afsnit, sammen med pigerne fra Fries before guys, som også er en anbefaling værdig.

Politikens poptillæg med Lucia Odoom.
Lucia er en sindssygt dygtig formidler, og jeg har endnu ikke hørt et afsnit, der ikke fangede mig.

Kvinde kend din historie*
MEGA spændende og vigtig podcast om historiske kvinder. Følg også instagramprofilen af samme navn.

Ditte Giese er blevet for tyk
Podcast om sundhed, vægt og selvbillede. Ditte er ret vidunderlig og helt vildt relaterbar, og det er en kæmpe inspiration at følge hendes rejse. Slutningen rammer lidt hårdt, og det er svært ikke at fælde en tåre.

… Jeg synes jo selvfølgelig også at I skulle tage og høre Krøllet kærlighed på Podimo – Det er seks afsnit om mit kærlighedsliv fra 2007 til 2019. og jeg er .

Jeg tror det var alt for nu.

God lytter til jer, og pas på jer selv. Det bliver godt igen <3

 

 

 

3 replies
 1. Sine says:

  Så blev Podimo aktiveret og jeg glæder mig til at høre din fortælling i “krøllet kærlighed”… ❤️
  Dejligt at kunne tænke på noget andet end ren logistik, børnepasning og arbejde.
  Jeg fornemmer ikke at børnene kommer tilbage i skole og institutioner før efter sommerferien, så er det sagt! 💆‍♀️❤️

  Svar
 2. Laura says:

  Tak for anbefalinger!
  Må lige nævne Mammasanninger. Ja den er svensk, så man skal lige vænne sig til at lytte, men de to damer er simpelthen så fantastiske :-). Kan slet ikke få nok!

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *