Den tid på (h)året

Det sker cirka en gang om året her på adressen. Faktisk er det nu halvandet år siden sidst, men det plejer at passe med cirka et års mellemrum. Jeg taler om mit hår og mit årlige frisørbesøg.
Det var i dag. Jeg satte mig i stolen med et dybt suk og et dilemma – Som jeg altid har. Skal der ske noget ny, eller skal vi play it safe. Heldigvis har jeg den allerbedste frisør, som virkelig kender mig og ved lige præcis, hvad der klæder mig, hvad jeg bliver glad for og hvad der bare er en fiks idé. I dag var mit dilemma, at jeg længe har gået med overvejelser om at lade de lange lokker falde. Jeg har i en del år haft langt hår, ind imellem med lidt pandehår, men ellers har der ikke været den store længdeudskiftning. Og pludselig engang i efteråret begyndte jeg at synes, at det med en lang page (det man kalder en lob, jo jo den er god nok) var en alletiders idé … Efter lidt snak med min frisør, søde dygtige Mie hos Grau, blev vi enige om at finde en mellemvej, og resultatet er jeg simpelthen så glad for, omend jeg lige skal vænne mig til det. Jeg roder mig selv i håret hele tiden og glor i alle spejle og butiksruder, hvilket måske lyder super narcissistisk, men mere er fordi jeg simpelthen lige skal lære det at kende. Det føles og synes sundere, men meget meget kortere (det er stadigvæk langt, men altså, I ved sikkert hvad jeg mener).
Nå. Og så til det I muligvis har klikket jer herind for. Billeder. Ok. Værsågod.

Processed with VSCO with c4 preset Processed with stamp

5 replies
  1. VenterpaavinBlog says:

    Good choice – det ser virkelig både sundt og skødesløst flot ud 👏🏻.
    Flirter selv altid med ideen om pandehår igen – men har krøller og ved jo, at jeg ikké gider glatte det – og det står direkte ud i luften, når der har regnet. Men billederne, der nu er ti år gamle, hvor jeg havde skarpt 60’er pandehår, kan stadig trække i mig – det var bøvlet, men jeg elsker bare looket.

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *