Alt det jeg ser frem til post Corona

Jeg var i gang med at skrive et indlæg om udfordringerne jeg oplever i alt det her lock down Corona madness, som har ramt mig lidt hårdere end jeg først havde antaget – og det er helt sikkert et indlæg jeg kommer til at skrive færdigt og udgive. Men ikke i dag, ikke nu. For jeg blev lige ramt af et kæmpe behov for ikke at dyrke alt det jeg synes er udfordrende, men samtidigt er jeg mentalt ikke sted lige i dag, hvor jeg kan få det bedste ud af situationen. SÅ i stedet, kraftigt inspireret af det her indlæg fra 2015 (denne gang er jeg dog ikke gravid!!) kommer her alt det jeg skal og glæder mig til at kunne på den anden side:

 • Røre ved så mange mennesker som muligt. Jeg er så hudsulten, at det er helt åndssvagt.
 • Kysse på alle mine venner
 • Være alene hjemme. Helt. Alene. Hjemme.
 • Handle i supermarkeder og give mig gooood til til det.
 • Få en ansigtsbehandling. En af de lange med massage og hele svineriet.
 • Gå en lang tur med en veninde
 • Besøge min lillebror i USA. Og kramme livet ud af ham.
 • Blande slik !
 • Træne reformer
 • Gå i biografen, til koncert og på museum.
 • Arbejde på kontoret hver eneste dag
 • Køre i tog og bus
 • Være fuld og danse indtil solen står op
 • Spise på alle mine yndlingsrestauranter

…. Hvad skal du?

29 replies
 1. M says:

  Dejligt indlæg, Cecilie!❤️
  Jeg skal:
  – sende vores mange børn ud i verden igen. Ud til legekammerater og skrabede knæ. Skolegang og børnehavens gynger.
  – bevæge mig hvor jeg vil, når jeg vil (altså inden for lovens grænser🤪).
  – drikke vin med min veninder. Masser af vin.
  – besøge min min mor og far og svækkede lillebror
  – og mine søstre
  – melde mig ind i det der fitness. Kunne ikke helt tage mig sammen i januar. Og pludselig var det ikke en mulighed.
  – koncerter! Masser af koncerter. Og bibliotek. Både alene og med børnene. Og biograf og museum.
  – få lysten tilbage og derned have noget mere sex med min mand. Synes det her coronashow med bekymringer om økonomi og samfund, jonglering af hjemmeundervisning, underholdning af de helt små og arbejde, der skal passes presser den der lyst liiiidt for meget.

  – kramme mine kolleger og få sparket gang i en masse på arb.
  – jeg vil spise – nej ÆDE – af livet. Med appetit og lyst og begær

  Svar
 2. Maria says:

  -ikke at høre moooaarrrr 10.0000 gange om dagen
  -være alene hjemme, uden at snige mig ind i et skab og håbe på børnene ikke opdager mig
  -være på arbejde og kun skal det.
  -give børnehavens pædagoger en kæmpemæssig bunke chokolade og kram
  – håber på alle fortsætter med at smile og hilse på afstand
  – vær taknemmelig af fuck til

  Svar
 3. Anja MN says:

  Sende mit barn ud i verden. Når man er 3,5 år og har en lillebror på 2 mdr, er det nærmest umenneskeligt at hverdagen er revet væk – om end det er nødvendigt. Men NØJ hvor vi savner, at man kan lege med andre børn!!

  Svar
 4. Mette says:

  Jeg glæde mig til at vores mine forældre, min søster og resten af vores dejlige familie og venner, skal mødes vores nye lillesøster. Hun blev født få timer før Danmark lukkede ned, så indtil nu har det kun været på afstand og ingen kys og kram. Av, det gør ondt. Men vi er alle raske og solen skinner. Det hjælper heldigvis på på det.
  Tak for er dejligt indlæg – det hele bliver nemlig godt igen.

  Svar
  • Marie says:

   Stort tillykke og mange kærlige tanker til dig! Jeg har lige fundet ud af jeg er gravid og fem måneder henne og har ik ku få et knus af nogen eller være sammen med folk, kun ringe og fortælle det. Det er en sindssyg tid at oplever sådan noget i. Håber det hele snart er ovre og du kan få besøg og kramme alle dine kærer<3

   Svar
 5. Lene says:

  – At kramme mine venner og familie indtil de bliver trætte af mig
  – Kramme ALLE mine pisse seje sygeplejekollegaer
  – Nyde friheden og livets små glæder med min lille familie mere end nogle sind før..
  – Så enig i den med sexlysten som M skriver. Håber virkelig den kommer tilbage når vi igen kan trække vejret helt ned i maven og min krop ikke føles konstant stresset.
  – Og så skal vi holde en brag af en fest som kompensation for det majbryllup, vi lige nu går og pynser på at skrive rundt og aflyse. Tænker ikke rigtig stemningen er til bryllupsfest i slut maj, hvis vi da overhovedet må komme tættere på hinanden end 2 meter. Tror til gengæld at vi alle er max klar til at give den gas og feste når en gang alle Corona bekymringerne er fortid #håberdetbliversnart💃🎉🎈♥️

  Svar
 6. Rikke says:

  Jeg glæder mig til at se min mor og svigermor igen. Vi kører hard core bliv hjemme. De er begge i højrisiko gruppen.

  Svar
 7. Cecilie says:

  Drikke vin med mine veninder! Sælge hus og flytte til havet (hvis nogen tør købe efter denne omgang). At min ældste igen kan lege med sine venner og vi kan fejre hans 4 års fødselsdag og min mands 38 års og min mors 61 års

  Svar
 8. Nana says:

  Jeg glæder mig til at kunne kramme mine søde, skønne 1. klasses elever, min familie og mine venner. Jeg bor alene, og er generelt en virkelig krammeglad person – så det at jeg ikke ser nogen, ikke taler med nogen uden at det er forceret gennem en telefon, og ikke mærker andre mennesker, det er skide svært.
  Og så glæder jeg mig til at kunne hoste hvis jeg står i kø, uden at få anklagende blikke!

  Svar
 9. Elena says:

  Glæder mig til at komme tilbage til min arbejdsplads. Selvom jeg er sygeplejerske og selvfølgelig skal hjælpe i disse hårde tider, så synes jeg det er ekstra tough at være dem som skal hjælpe, dem som skal udlånes til andre sygehuse, andre specialer man slet ikke kender og føler sig total hjælpeløs i.

  Og størst af alt, glæder jeg mig til at være alene hjemme… jeg er så træt

  Svar
 10. Rachel says:

  Jeg vil ALT på den liste! Bare det at købe ind uden stress er savnet!… dog vil jeg ikke kramme din bror i USA, selv om at jeg holder meget af ham. Tror bare jeg nupper min egen bror og mor på den anden side af kongens have ;)… det føles sgu også langt væk nu…

  Svar
 11. H says:

  Besøge min bedstefar.
  Invitere gæster til god mad og spil.
  Få stillet min hudsult, og så glæder jeg mig til at komme tilbage på arbejde og mine kollegaer får alle et KÆMPE klem selvom det normalt ikke er noget vi gør i.

  Svar
 12. Anne Dahl says:

  Årh jeg har også den vilde hudsult.❤️ Mine forældre stod i vores have i dag, på sikker afstand (min mor har en autoimmun sygdom). De kom med føsdagsgaver til min yngste, kaffe, kage og fotos de havde fundet. Så sødt og unødvendigt. Jeg tudbrølede da de var gået, fordi jeg ikke kunne kramme dem. Patetisk, folk har det værre, men det var bare øv:-(

  Svar
 13. Lone says:

  -Være helt ALENE
  -Slappe af !! Helt ned i maven uden bekymringer over økonomi og fremtiden.
  -gå på arbejde
  -huske at nyde livet !!! Lidt mere
  – være lidt mindre sur og tvær !!

  Svar
 14. Camilla says:

  Jeg skal:
  – Se min kæreste, der bor i udlandet
  – Genoptage min træning
  – Besøge mine forældre og fortælle dem at jeg flytter til udlandet
  – Spise på restaurant Grappa i Århus, hvor min kæreste og jeg har haft reservation 2 gange nu, men har måtte aflyse begge gange

  Svar
 15. K says:

  Jeg glæder mig til at sende mine børn afsted og bare et par timer alenetid.
  Til mine beboer igen kan sidde sammen med mig og spise og vi kan snakke gamle dage hvor de alle har en masse af dele. Til at mit arbejde på plejehjemmet vender tilbage til normal rytme så mine demente beboer kan forhåbentlig finde deres rytme igen. Og det vigtigste at deres pårørende må besøge dem.

  Svar
 16. Cecilie says:

  Jeg går på arbejde som vanligt, da jeg arbejder som sygeplejerske. Så det er (næsten) som det plejer – med de faktorer, der nu er, når man er startet på et nyt job.

  Jeg skal:
  – se og kysse og kramme min kæreste, som er hjemme i DK, mens jeg bor og arbejder i Grønland (han skulle have besøgt mig, men grundet forbud er de planer nu aflyst og jeg ser ham først om 3 mdr. Det er hårdt, når vi allerede har været adskilt i en måned nu)
  – drikke mange øl på bar med mine kollegaer og nye venskaber her i Nuuk
  – dyrke de sociale fællesskaber og tilbud, der findes heroppe (håber de åbner inden endt ophold)
  – bestille en rejse sammen med min kæreste
  – hjem og se og kramme mine veninder
  – hoste i bussen uden at blive mødt med fordømmende blikke (det var bare en krumme galt i halsen)

  Svar
 17. Helene says:

  – besøge mine far der er syg og bor i Tyskland
  – sætte endnu mere pris på mine børns dejligste børnehave, skole, lærere og pædagoger
  – kysse og kramme min lægemand lidt mere end nu, hvor han dagligt er i nærkontakt med smittede
  – til frisøren!

  Svar
 18. Mette says:

  Pånær savnet af mine ungers morfar (og min bekymring for min fars helbred), så passer lockdown mig så fint. Vi bor på landet og ser i forvejen få mennesker. Som familie er vi rykket tættere på hinanden og konflikter er for nedadgående. Men det allerbedste: Jeg er ledig og oplever for første gang ikke at have stress over at skulle søge 1-2 jobs og møde op til symbolske kontrolsamtaler. Min motivation til at finde selvforsørgelse er markant større, nu hvor jeg kan koncentrere mig om at få stablet eget firma på benene. Så det jeg glæder mig mest til er – udover social kontakt – at være selvforsørgende.

  Svar
 19. Sanne says:

  – holde selskab! Invitere gæster, drikke aperol, snakke, grine, kramme
  – sommerhus m veninder og gøre det sammen som punkt nr 1 + ryge smøger
  – sende vores drenge ud til venner
  – få besøg af deres venner her
  – være hjemme alene
  – se mine kolleger og passe vores/mit arbejde og spise franskbrød og drikke kaffe ‘bare fordi’
  – se min familie som bor langt væk! Har ikke set min søster siden jul og i påsken blir det vist ikke…
  – planlægge sommerferie m venner
  – i biffen
  – bare gå helt almindeligt rundt og snakke med naboer, drikke kaffe her og der

  Svar
 20. Signe says:

  Skal så meget ha’ hus og have fuld af børnenes og vores venner igen – til fodbold, telt, grill, kolde øl, vand og bobler. Holde fødselsdage på samme måde. På stranden. Til København. Tilbage på arbejdet. På ferie. På café med veninderne. Til koncert. På kanalrundfart. På museum. Og jeg skal røre ved ALLE! 😃

  Svar
 21. Sanne says:

  Vi kører hard core isolering. Det synes vi, at vi alle bør gøre, for ikke at forlænge de mange indgreb og hjælpe dem, der har mest brug for det. Og helt vildt nok kører hverdagen hjemme med 3 unger og arbejde på skift SÅ fint. Vi er næstmest overraskede over, hvor sej vores crew er. Savner kun to ting rigtig meget. Min far og søster ❤️

  Svar
 22. Heidi says:

  Mht. Hudsult. Jeg krammer/kysser altså stadig mine børn og min kæreste. Vi bor sammen og er sammen konstant, så hvis 1 får det – så får de andre det nok alligevel tænker jeg

  Svar
  • Sneglcille says:

   Det tror jeg også. Og jeg både kysser og krammer alt det jeg kan, men jeg mærker det stadigvæk. Jeg er åbenbart meget mere fysisk med min omgangskreds end jeg troede 🤷🏼‍♀️

   Svar
 23. Martine says:

  Det er to ting jeg har gledet meg meget til i 2020, som jeg fortsatt håper kan skje (bare litt senere enn planlagt):
  -Gjøre ferdig min 6 års utdannelse og endelig få en “virkelig” jobb på et sykehus
  -Å starte min egen familie, noe jeg har drømt om så lenge jeg kan huske. Men akkurat nå tørr vi ikke riktig å prøve, så vi venter til det hele er mest mulig back to normal. Det skal nok skje en eller annen gang prøver jeg å minne meg selv på!

  Svar
 24. Line says:

  Åh, jeg har rigtig mange af disse lister. Dog ikke for, når Corona-nedlukningen slutter, men når jeg forhåbentlig bliver rask(ere) fra min sygdom, der har gjort mig helt sengeliggende de sidste par år og derfor i over to år har frataget mig alt det, alle lige nu oplever at savne.

  Men selv i invalideret tilstand ser jeg frem til:

  -at min kæreste kommer hjem og fortæller om spændende ting og mennesker, han har mødt ude i verden

  -at kramme min familie

  -atter at få jævnlige sygebesøg, som jeg sætter så uendelig høj pris på

  -forhåbentligt at blive kigget lidt mindre på som en bombe, når jeg er ude at gå mine små 50 meter med min rollator og brækpose

  -at planlægge aktivistiske events, som folk deltager i

  Svar

Trackbacks & Pingbacks

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *