Mandag uge 8: Teknisk kaos, fastelavn og blogaktivitet

Jeg er en anelse langsom i dag, eftersom at jeg i lørdags først kom i seng klokken 5 om morgenen og ærlig talt ikke var helt appelsinfri. Men nu er det frokosttid og jeg er så småt ved at komme i omdrejninger.
Min kalender i denne uge er fyldt og selvom det passer mig aldeles fint, kan jeg pt godt mærke, at jeg lige skal tage tilløb. Jeg arbejder hjemmefra i dag, da der på sofaen ligger to små piger som begge mente at de trængte til en fridag, og da det var et lortet vejr i dag, og hverken Michael eller jeg havde det store behov for at skulle ud i det, var det ikke svært at overtale os. Og eftersom at den mindste hoster en del, vurderede vi at en dag under dynen, sikkert også kunne afværge den sygdom som måske ligger og lurer (don¨t jinx it, Cille!)
Så nu er der gang i film og madpakker i stuen, Michael er kørt på job, men kommer tidligt hjem, og jeg har sat køkkenkontoret op, hvorfra jeg skal nå flere ting, end jeg først havde regnet med. Det mest kedelige er overstået (regninger, av) og nu er jeg nået til min indbakke, som jeg af en eller anden grund ikke har kunne følge med i siden jeg kom hjem fra ferie – Egentlig ikke fordi den bugner, men fordi jeg har svært ved at finde gejsten. Jeg er i det hele taget rigtig meget i mit hoved og i mine følelser for tiden, og selvom jeg ved at det gør en masse gode ting for min kreativitet i det lange løb, gør det lige præcis nul godt for min produktivitet i den mere administrative afdeling, hvilket også er grunden til at jeg endnu ikke har fået løst det tekniske kaos der hersker på min blog – I maskinrummet, hvor jeg ikke kan uploade billeder til mine indlæg og i det hele taget knap nok kan få lov til overhovedet at udgive noget som helst. Men det er helt klart på min prioriteringsliste denne uge – For sådan en har jeg lavet og den skal følges. Skal.

I dag er med andre ord en hjemmedag, med børn, strik (hvorfor er det så koldt??!!), mange mange kopper kaffe, mails og planlægning. Resten af ugen skal jeg på kontoret hver dag, til møder med både kollegaer, samarbejdspartnere, min revisor m.v. Og så gad jeg virkelig godt klemme lidt venindetid ind også, når nu jeg er i København uden bagkant, hvis det kan lade sig gøre, for jeg savner en masse af dem rigtig meget.

På fredag er det fastelavn i institutionerne, og hold nu fast, jeg er kommet til at melde mig som fastelavnsbollebager til børnehaven. Indsæt selv hysterisk grinegræde smiley. Efter knap 11 år som nogens mor troede jeg, at jeg havde lært ikke at bilde mig selv (og andre) ind at jeg er et menneske, der besidder den slags overskud. Men det glemte jeg altså alligevel, da jeg stod dernede i garderoben med to børn på armen kvart i ulvetime og så den næsten tomme tilmeldingsliste. Dog har de knap 11 år lært mig, at man kan gøre den slags virkelig simpelt, så jeg satser benhårdt på, at finde en både nem og simpel løsning, der ikke indebærer mig i et køkken (jeg er faktisk virkelig god til at lave mad, men jeg kan ikke bage en fastelavnsbolle – Det har jeg bevist mere end en gang).

Foruden alt det ovenstående, har jeg en del at se til med podcasteriet og det er møg spændende og fedt, men det er også en af grundende til at jeg desværre ikke får blogget i samme kadence som tidligere – Det ved jeg godt, at I ved, men alligevel. Jeg hørte for nyligt, at nogle stykker havde fået nys om, at bloggen skulle lukke. Det er overhovedet ikke noget jeg har på tapetet, men mit arbejdsliv er bare i konstant forandring, så tiden og energien jeg tidligere har lagt her på domænet bliver brugt andetsteds, og det elsker jeg. Men at lukke ned, er slet ikke på tale som det ser ud nu.

En noget flyvsk, men god uge, som jeg på alle måder håber bringer noget solskin med sig, for selvom vi har haft nogle flotte solskinsdage og jeg stadigvæk har lidt i D-vitaminsbanken fra Thailand, skriger min krop og mit sind på endnu mere lys og varme.

Ha’ en dejlig uge og mandag – Og igen pisse tak for jeres engagement og den altid overvejende røvgode stemning. Jeg sender jer virkelig mange tanker for tiden, i takt med at mit virke rykker sig rundt som det gør. Hvis I ikke læser, lytter og deler, ville alt det slet ikke være muligt. Tak.

 

8 replies
 1. Maj says:

  Hvis det er fastelavnsboller til børnehaven så er hvide fødselsdagsboller med glasur og krymmel ovenpå et stort hit. Dem med fyld og andet lækkert i er de fleste børn sket ikke til. Man kan købe en bolle blanding hvor der kun skal tilsættes gær. Det kan alle, også folk der ikke bager, finde ud af. God fornøjelse med bollerne. Hilsen børnehavepædagogen

  Svar
 2. Andersen says:

  Det kan også anbefales at putte en makron ind i den hvide bolle. Så gemmer der sig en overraskelse i bollerne i bedste fastelavns stil.

  Svar
 3. Natasja says:

  Hej SneglCille 🙂

  Ingen gode råd fra mig angående de der fastelavnsboller. Jeg er selv kommer til at gøre helt det samme. Og jeg er IKKE god i et køkken. Jeg havde en kæreste, som skreg af grin, da han hørte at jeg havde sat mit navn på den liste. Det bevidner vist meget godt om mine køkkenskills. Så snupper istedet glædeligt et eller to af de overstående råd :-). Men det var slet ikke det jeg ville sige: Jeg elsker din blog. Har læst med i mange år. Din måde at skrive på er fantastisk. Jeg bruger overraskende meget tid på at lede efter andre blogs med samme skrivemåde, men det er ikke lykkes mig endnu.. Så ville da bare lige sige, at jeg ikke håber at du nogensinde holder med at skrive herinde.

  God dag til dig.

  Kram

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *