Mandag uge 7: Gang i hjulet, podcast og 80’er tema

Jeg er pisse glad i dag! Sådan helt boblende synge med på musikken agtig glad. Det er ikke sket virkelig længe, at jeg helt af mig selv er vågnet i sådan en sindstilstand og jeg har bare tænkt mig at holde godt fast i det.

Hverdagen og hamsterhjulet er i gang igen, jetlagget har lagt sig, og det er mandag.
Jeg er på vej mod kontoret i dette øjeblik, hvor jeg skal være i dag, inden jeg i min frokostpause skal ud og finde mit outfit til den fest jeg skal til på lørdag (80’er tema!) – Senere er jeg alene med pigerne derhjemme, fordi Otto og Michael skal til boksetræning i København.
I morgen har jeg møde hos Podimo omkring hvad der skal ske i 2020, hvilket forhåbentlig ikke er så lidt. Onsdag har jeg praktisk dag (regnskab, papirnusseri, planlægning), torsdag møder hele dagen i København, fredag er pt ledig og hvis den bliver ved med at være det, holder jeg en halv fridag med vinterferiebarnet, og så er det lørdag og min agent fylder 30 og holder en kæmpe fest, hvor jeg jo altså skal være iført det 80’er gear jeg forhåbentlig får styr på i løbet af i dag. Søndag = Tømmerbobs.

Jeg håber mit humør holder ved ugen ud, og at I derude også har en dejlig dag, eller tålelig bare. God mandag, god uge!

1 svar
  1. VenterpaavinBlog says:

    Hvor bliver man bare i godt humør af dit indlæg 🤩
    Her er humøret også højt – jeg flyttede i hus igår officielt og er så godt som færdige med det hele, så jeg nyder det flotte syn, nynner med på Den Gale Pose, og er lige om lidt på vej i Netto efter lidt til det halvtomme køleskab, nu da jeg efter lidt teknikbøvl, endelig har kunne trykke “udgiv” på dagens indlæg.
    Go’ mandag💘

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *