Mandag uge 6: Tilbage på sporet

Mandagen startede klokken 4:25, fordi: Jetlag. Så da klokken var kvart over fem, havde vi både spist morgenmad og sat endnu en vask med kufferttøj over, og klokken lidt over syv var børnene sendt afsted.
Nu har vi opsat et køkkenbordskontor, Michael og jeg, og sidder nu ved hver vores computer og forsøger at få noget, der minder om et overblik over den næste uges tid, nåhja og over vores liv generelt, over vores regninger, konti og andre sexede ting. Januar (og februar) er en lidt led satan, når man er selvstændig – Især når man lige hiver små tre uger ud af den og smutter til Thailand som var tilfældet for os i år. Men vi skal nok få styr på det hele og komme tilbage på sporet og indhente tabt fortjeneste, tabte følgere, læsertal og så videre. Men det giver lige et gip og en anelse bævren i læben, når man står i det.

I denne uge har jeg en del møder med både kollegaer og samarbejdspartnere, jeg skal til Mays boglancering, til fællesspisning med min dameklub og vist også i biffen senere på ugen, og så skal jeg lige smadre mit jetlag, finde tid til at skrive videre på et pitch jeg skal fremlægge i næste uge, shoppe et outfit til en 80er fest og bare køre almindelig hverdag med børn og pligter og den slags. Det bliver nok en anelse sejt at få løbet det hele i gang, men på den anden side glæder jeg mig til det.

God mandag. Det er fedt at være tilbage!

8 replies
 1. Mette says:

  Det har været SÅ dejligt at følge jeres ferie – specielt fordi vi næsten skal på den samme fra på fredag – Koh Kradan, Koh Ngai og Koh Mook venter og vi glæder os så meget!
  Så vi har slugt jeres ferie råt – det har været så fed en måde at tælle ned på.
  Ret dejligt at I får så meget ud af jeres morgener – man siger, at det tager tidsforskellen at komme ind i rytmen igen, så om 6 dage er I på dansk tid igen.
  Have den bedste uge, Bedste hilsner Mette

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *