Ferieblues

Jeg havde lykkeligt glemt den sindstilstand, der kan indfinde sig, når man vender hjem fra ferie. Det er jeg i den grad blevet mindet om. Tungsind, udlængsel, rastløshed. Jeg er indehaver af alle de følelser og har allerede stukket en tå i det vand, der hedder at overtale Michael til endnu en tur, som den vi tidligere har snakket om at tage, ala det MM og Jon gør lige nu, men uden held. Og jeg ved da også godt, at lige så snart at hverdagen kører igen, jetlagget har lagt sig, og ikke mindst når foråret tager fat, så slipper følelsen igen.

Det hjælper heller ikke, at det udenfor høvler ned med regn og er 30 grader koldere end jeg lige havde vænnet mig til.

Jeg forsøger at være positiv og fokusere på fordelene ved at være hjemme. Jetlag er slet ikke så tosset på denne her måde, når man tænker på de rolige og laaaange morgener vi får sammen, fordi alle vågner omkring ved 5 tiden, børnene har fået en helt ny glæde for deres legetøj som de tydeligt har savnet, og har allesammen brugt mange timer på at lege, og sikkert en masse andet, som jeg lige nu har glemt, fordi jeg er mopset over kulden og dét at jeg selv skal gøre rent og lave mad igen. … Shit, en forkælet sætning. Ha! Det er i det hele taget både skide forkælet og ikke mindst dybt tosset, at gå og spilde den ro og det overskud jeg har brugt de sidste tre ugers tid på at skrabe sammen. Men sådan er man ikke altid herre over sine følelser, og det er sgu nok meget normalt.

Til alle jer, der har skrevet at I skal afsted nu her (og det er en del) god tur, mand!
Jeg er i fuld gang med at strikke et indlæg sammen om vores tur, og jeg håber det rammer bloggen i denne uge. Men ærlig talt har jeg det lige nu topsvært med at kigge på vores billeder fra turen, da det bidrager lidt til den der tarvelige blues, jeg oplever, så jeg tager det lidt i etaper.

 

6 replies
  1. Helene says:

    Kender den følelse alt for godt. Sådan en mærkelig følelse af hjemløses blandet med melankoli og tristesse. Øv ♥️

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *