Sidste nat, change of plans og ambivalent hjemve

Sidste nat i Thailand er ved at nærme sig. Om bare 20 timer boarder vi vores fly mod Danmark og selvom jeg slet ikke er klar til at give afkald på varmen og feriefølelsen, er jeg det alligevel – For jeg savner mit hjem, mine venner, mit tastatur, min hund og hverdagen. Og så savner jeg helt kliché: Rugbrød!
Men også god kaffe, havremælk og slik. Så det skal nok gøre godt, at komme hjem til alt det.
De sidste dage har gjort savnet lidt kraftigere, da det sted vi har boet ikke helt, eller faktisk slet ikke var, hvad det udgav sig for. Det var smukt, helt vildt og havde så meget potentiale – men det var ulækkert, og efter to dage og (søvnløse) nætter med kryb, snavs og ubehag, blev en madforgiftning og en insekt-invasion jeg sent kommer til at glemme, på vores værelse, dråben, og vi pakkede derfor sammen i morges. Så i dag ramte vi AoNang, som kan noget helt andet og mere minder om en europæisk festby end dét Thailand vi har set de sidste 15 dage – der er for eksempel lige nu klokken 22:30 høj dakkedak musik, blinkende neonlys og ildshow 50 meter fra vores altan – men hotellet er rent, her er max et par myg og en håndfuld gekkoer, der er varmt vand i bruseren og jeg har for første gang i over to uger fået en kop kaffe, der smagte af noget, så det er på alle måder lige præcis, hvad vi har brug for, inden den lange tur hjem i morgen.

Jeg glæder mig også til at vende tilbage til podcasteriet, skriveriet, bloggen og alt det jeg kalder arbejde. Jeg havde brug for pausen, for at finde tilbage til glæden og lysten.

Nu godnat fra Thailand. Næste gang jeg skriver, er det fra Danmark.

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *