Midtvejsstatus

Århmand, halvdelen af ferien er gået, eller faktisk desværre mere end det. 2/3 er pist væk. På lørdag går turen hjem til Hornbæk, hverdag og kulde igen, og jeg er endnu ikke klar til det. Men det bliver man nok aldrig helt. Vi ankom i dag til den tredje af de i alt fire øer vi skal besøge, og jeg ligger lige nu under et myggenet i sengen i mørket og taster løs på telefonen.
Jeg skal i øvrigt nok komme detaljerne omkring vores tur lidt nærmere til dem det måtte interessere, når vi er hjemme igen.

Indtil videre er alt gået smooth og uden de store udfordringer. Selvfølgelig har der været trætte børn, som har fået nedsmeltninger diverse steder, hvilket blandt andet har betydet, at vi nogle aftener på skift har måttet forlade selskabet og tage et barn under armen og trave hjem uden at få spist aftensmad.
Men det er som om at den slags situationer er noget nemmere at tackle, når det eneste på programmet er afslapning og strand. Ingen har været syge med undtagelse af lidt AC snue her og der og en enkelt nat med et febervarmt barn.
Det mest dramatiske har hidtil været, at vi mistede to af Loulous bamser på det første hotel, men de blev sendt med en båd dagen efter og blev dermed genforenet med barnet indenfor et døgn.

Fem hele dage og en halv har vi tilbage og jeg er for alvor kommet ned i gear, selvom vi styrter rundt det meste af dagen, fordi børn, men uden daglige pligter, og også uden tøj og i 32 graders varme, gør det ingenting.

Det kan noget at få sit liv på afstand lidt, og det har også resulteret i nogle gode og lange snakke med min bedre halvdel, som jeg tror ingen af os vidste, vi havde brug for.

Og nu når jeg tænker over det og mærker efter igen, kan jeg måske alligevel godt overskue at komme hjem igen. På søndag.

2 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *