Mandag uge 3: Podcast og nedtælling

En ny uge er i gang og jeg har brugt morgenen med kaffe, morgenmad og Cana B, der var så overskudsagtig at køre nordpå for at besøge mig – Det er sådan noget jeg virkelig sætter pris på, når sker, da der med god grund er langt imellem besøgene fra København.
Nu kigger solen frem og jeg har sat mig ved tasterne og skal have alle ugens digitale opgaver af vejen. I morgen skal jeg til København og hente nogle ting på kontoret, holde et enkelt møde og så skal jeg være med i en ny podcast sammen med nogle seje damer. Og så, SÅ tager vi sgu til Thailand på onsdag. Stikket bliver trukket, bloggen bliver lagt i kortvarigt dvale og jeg får forhåbentlig ro på hoved og krop i 16 dage.

Tak for de mange fine kommentarer og DMs jeg har fået på mit seneste indlæg. Det var en kæmpe lettelse at få sat ord på den følelse, der fylder for tiden. Og det er svært at beskrive hvor meget det er værdsat, at I tager jer tid til at respondere. Virkelig.

Jeg håber jeres januar behandler jer ordentligt! Pas på jer selv og hinanden.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *