Mandag uge 2: Tiltrængt hverdag, middage og planlægning

Puuust ud! Det er mandag formiddag og hverdagen er (endelig) i gang igen. Det er tiltrængt for alle i familien, for selvom det har været en dejlig ferie, i særdeleshed den seneste uges tid, hvor vi på en eller anden måde har fundet en helt perfekt rytme og for alvor er kommet ned i gear, har vi alle trængt til at komme tilbage i noget velsmurt hamsterhjul. I dag ringede uret igen klokken 6 og vi fik alle ud af døren i ordentlig tid. Alle børn nærmest løb afsted, og det samme gjorde deres forældre, og nu er alle afleveret, Michael er kørt på job og jeg arbejder hjemme i dag, hvilket jeg har set kæmpe meget frem til – Både fordi at jeg ikke har været alene hjemme i tre uger, men også fordi at jeg har en hel del, der skal styr på inden vi rejser i næste uge, og jeg har i de seneste dage kunne mærke frustrationen over ikke at have kunne finde tid og ro til at gøre det. Nu, nu, NU er der ro. Helt ro. Jeg har en sovende schæfer på fødderne, varm kaffe i koppen, musik i baggrunden og kan for alvor dykke ned i mit arbejde. Jeg skal i dag skrive en masse, min kalender skal opdateres, jeg skal bogføre min december og så har jeg et telefonmøde med en, der forhåbentlig kan hjælpe mig med at føre noget ud i livet som jeg har haft lyst til længe.
I morgen skal jeg til København hele dagen, hvor jeg har møder, kontortid og en middagsaftale, onsdag ser næsten ligesådan ud, bortset fra at middagen er her i Hornbæk, torsdag og fredag er indtil videre nogenlunde fri, med undtagelse af en reformer time (!), og et håb om at få planlagt nogle indlæg og i det hele taget få et ordentligt overblik over de første måneder af 2020, og så er det weekend, hvor de sidste ting skal vaskes, pakkes og gøres klar, inden vi onsdag i næste uge tager afsted mod solen.

God mandag! og velkommen tilbage til hverdagen…

4 replies
 1. A says:

  Jeg var SÅ nervøs før min første reformer time. Var sikker på, at jeg ikke ville kunne finde ud af det (hello usikkerhed!), men det gik jo fint (bortset fra at jeg ikke kunne bevæge mig i 48 timer bagefter). Nu er det 3 år efter – og jeg er fortsat en af de mindst yndefulde på holdet – men jeg er der! You Can do it – bare gør det på din egen måde og own it💪

  Svar
  • Sneglcille says:

   Ja, det kan du tro. Jeg er ved at lave et indlæg med mine anbefalinger.
   Men indtil da: Jeg er meget glad for alt med Brené Brown 🙂

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *