I øvrigt #ThaiEdition

 • Har jeg spist thaimad i seks dage, og selvom jeg for en uge siden troede, at jeg aldrig nogensinde ville få nok af grøn mangosalat, massaman og Pad Thai, har jeg det lidt anderledes nu.
 • Trådte jeg (ikke med vilje!) på en gekko i går. Den døde. Jeg græd.
 • Har jeg på kort tid fået det ret afslappet med aber (her er mange!) og varaner (også mange)
 • Har jeg det til gengæld ret anti afslappet med frøer, kæmpe biller og slanger. AD for helvede!
 • Går tiden umanerlig hurtigt i 32 graders varme, og selvom jeg stornyder det hele, kan jeg ikke helt overskue, at vi skal hjem igen om 10 dage.
 • Er det endnu ikke lykkedes mig at få indstillet værelsets Air condition til et behageligt leje, så vi enten pis’ fryser eller storsveder om natten. Til gengæld har jeg scoret mig en lækker ru stemme og ondt i halsen som følge af dårlig AC styring.
 • Tror jeg, at vi har fået vendt vores jet lag, og ser (måske naivt) frem til nogle gode nætter uden vågne timer og forvirrede børn.
 • Bruger vi en del tid i skyggen og i poolen med faktor 50 og jeg har derfor på ingen måde fået den mængde tan, jeg havde håbet på. Endnu. #Børneferie
 • Er mine børn helt pjattede med gekkoer og navngiver dem alle. De har endnu ikke tilgivet mig for at have mast ‘lille speedy’ med mine bare fødder i går.

18 replies
 1. Christina H. says:

  Er simpelthen bare nødt til at spørge hvordan det kan være at du kom til at røre en gekko? Altså træde på den?

  For alle de gange jeg har set en gekko, uanset hvor jeg har været hen i, så har de allesammen altid løbet væk, nærmest i det øjeblik jeg bevæger mig.

  Svar
 2. Ditte says:

  Ad! Har I set mange slanger? Vi overvejer en tur til Thailand næste vinter, men jeg er skeptisk pga. dyrelivet. 😉

  Svar
   • Maja says:

    Puh, her må jeg lige spørge også – for har det vist på samme måde 😅😅 Når du skriver “kun 2” så tænker jeg “FUCK 2” 😂🙈 Hmm. Er vi ude i at de er inde i noget buskads eller lignende? Eller sådan tæt på hvor I bor ish? Får helt ondt i maven og jeg drømmer egentligt også om sol og varme på de kanter hvor I er ..

    Svar
    • Sneglcille says:

     En faldt ned fra et træ nogle meter fra en restaurant vi sad på. Den anden hang ud i buskadset imellem huset og stranden. Mine forældre har været i Thailand tre gange og har kun set de to, så det er vist ret sjældent, at man ser dem.

     Svar
     • Thea says:

      Jeg har været i Thailand + de fleste andre lande i Sydøstasien mange gange, og jeg har aldrig set en slange!

 3. Mikala says:

  Et andet trick med AC er at have den kørende mens man er ude og spise aftensmad, så kommer man hjem til et dejligt kølig værelse, hvor der langsomt bliver varmt i løbet af natten (og så larmer det heller ikke). Hvis man ikke kan leve uden, så er min erfaring også at 24-25 grader er det bedste

  Svar
  • Mikala says:

   hov… glemte at skrive at man så skal huske at slukke AC’en, når man lægger sig til at sove, for ellers kommer man helt sikkert til at fryse

   Svar
 4. Tine says:

  Vi (far, mor og to børn) kom hjem fra Thailand i går aftes og jeg er HELT sur over at være i Danmark. Her er gråt og koldt og kedeligt, hverdagen begynder i morgen og der er ikke den mindste udsigt til at jeg kommer ud og snorkle i næste uge. Så mit bedste råd: bare bliv der!
  Er de små firben også gekkoer? For de var selvfølgelig over alt, men vi så ikke en eneste “rigtig” gekko, vi hørte kun én en enkelt nat. Og slanger så vi heller ingen af, bortset fra den søslange (havslange?), der svømmede under mig på en snorkeltur – awesome!
  Håber alt er lækkert og jeg krydser fingre for, at du får en second win ift. maden – jeg er stadig helt fan og kunne godt lige spise en gang grøn karry eller pad see ew eller en spicy papaya salat eller en grillet fisk med lime/chili/hvidløgs-sauce til. Eller eller eller..!
  Hav en dejlig tur

  Svar
 5. Sara says:

  Årh det med gekkoen har jeg også prøvet 🙁 Da vi var på Bali kom jeg til at træde (med bare tæer) på en lille unge, der var på vores værelse. Jeg græd også og havde ondt i maven resten af dagen. Stakkels lille gekko 🙁 <3

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *