I øvrigt

 • Har mine børn lært at sove længe i denne her ferie (8-9 tiden) – Det har jeg bare desværre ikke, så jeg bruger en hel del tid på at ligge og kigge på dem og tildels håbe at de ikke vågner for roen og humørets (deres humør) skyld og på at håbe at de snart vågner fordi jeg savner dem og keder mig lidt.
 • Tænker jeg ret ofte på om 7/11 ikke snart udvikler en vegetarisk version af deres Taquitos.
 • Når nu jeg er i gang med at ønske mig ting, kunne det også være virkelig fedt, hvis DR gad at lægge Disney sjov op til streaming – Bare en time eller to inden det kommer i fjernsynet.
 • Har jeg trænet hver eneste dag i nu 13 dage og selvom det nogle dage kun er blevet til få minutter på stuegulvet, føles det SÅ rart.
 • Bliver jeg direkte arrig af det der Disney filter på instagram.
 • Har jeg i det hele taget et meget udtalt love/hate forhold til instagram for tiden og har i hele ferien haft en 30 minutters spærregrænse indstillet på mediet, hvilket har hjulpet lidt på hate-delen og faktisk har gjort at jeg glæder mig til at kigge forbi og ikke bare gør det fordi jeg keder mig, eller fordi mine fingre automatisk tapper sig derind (et tip er at lægge appen et andet sted på sin telefon – Det virker)
 • Er jeg begyndt at læse en masse spirituel og selvudviklende litteratur og jeg ved ikke om det er en form for tidlig midtvejskrise eller hvad fuck der sker for mig, men det gør altså noget godt for mit lille rodede hoved.
 • Savner jeg virkelig hverdagen, også selvom vi kun når at få den tilbage i halvanden uge, inden vi tager på eventyr.
 • Har vi imellem jul og nytår optaget det sidste afsnit af Voksen ABC podcasten og det føles både trist og forløsende. Det er virkelig enden på en æra, men giver også plads til nye projekter.

10 replies
 1. Landsbyboen says:

  Hej Snegl. Vil du dele hvilke selvudviklende/spirituelle bøger du har fundet. Kunne godt bruge lidt inspiration og anbefalinger nemlig. Synes det er lidt en jungle at finde noget godt.

  Svar
 2. Kaja says:

  Hørt med Disneyshow 🙌🏼 Vi laver nogen gange vores egen Disneyshow med en masse Anders And osv på you tube. Så kan man putte lidt før 😁

  Svar
 3. Camilla / Vegetarisk Hverdag says:

  Godt nytår! Og jeg er så meget med på vege-taquitos! Tænker også på det stort set hver gang jeg svinger forbi 7-eleven for en snack. Den der tomat-lunch-bite gør det virkelig ikke for mig… På spirituel-selvudviklingsbogtemaet vil jeg bare lige anbefale Brené Brown på det varmeste. Rising Strong er god og vil også gerne snart genlæse The Gifts of Imperfections.

  Svar
 4. Laura says:

  Jeg har haft det så stramt med instagram på det sidste. Efter jeg blev mor for første gang i maj har jeg brugt al for meget tid på det medie. Under amning og når min baby har sovet. Og så blev jeg lidt afhængig – og jeg er den type der sammenligner mig selv med andre alt for meget. Sådan så jeg lige skulle tjekke insta når han var vågen også. Og den person gider jeg ikke være. Så jeg slettede app’en den 21. december. Hentede den igen den 30. Og jeg havde seriøst ikke savnet den. Min telefon have ligget på det værelse vi lånte hos mine forældre hver dag – i stedet for i min hånd. Nu har jeg unfollowed alle jeg ikke kender privat. Det føles så rart!

  Svar
 5. maja says:

  Hej Cecilie, vil du evt. skrive lidt om hvad det er du træner, når det er hjemme? jeg får simpelthen ikke tid til fitnesscentre eller løbeture efter arbejde, men noget hjemme på gulvet kan jeg nok godt få flettet ind.

  Svar

Trackbacks & Pingbacks

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *