Sneglejul: 9. December

15 dage til juleaften… Jeg er uforklarligt rolig på nuværende tidspunkt. Særligt når man tager i betragtning af en del af byggeprojektet og de detaljer der skal være styr på inden d. 24. ser ud til at trække ud, og måske kun lige når at stå klar, hvis overhovedet, til den store aften. Det burde stresse mig the fuck ud af den, men det gør det ikke. Og det er jo godt. Tror jeg.
Vi har nu lavet en liste mere over det, der skal nås, og i denne uge ser det således ud:

– Hent juletræ (Rødgran, øko, lokalt)
– Bag julesmåkager (mest for hyggens skyld, vi skal fandme ikke glemme hyggen!)
– Køb julegaver (Det er igen i år “kun” børnene der får gaver i år, og jeg overvejer kraftigt at købe det i genbrug)
– Gør hovedrent (Altså det skal jo gøres igen inden juleaften, men min erfaring siger mig bare, at vi (jeg) er bedre til at holde det nede, hvis vi er kommet ordentligt i bund nogle uger i forvejen)
– Sæt fodlister på i stuen og mal dem
– Bestil VVSer til at installere badeværelseshalløj (Brus, toilet, vandhane, alt det der)
– Skriv liste til næste uge

…. Det skal vi nok nå.

 

1 svar
  1. Maren says:

    Må jeg anbefale at du venter lidt længere med juletræet? Når du vælger en rødgran, (som jeg også helt klart mener er det “rigtigste” juletræ og tilmed det mest klimavenlige,) så får du også et træ de ikke holde nær så længe som de andre slags. Det begynder ret hurtigt at drysse. Så vent helt med at tage det indendørs før lillejuleaften. Måske det hjælper lidt med vand i juletræsfoden, og så har jeg hørt noget om at man også kan putte en knust panodil i vandet. Og så husk at selvom det er det smukkeste træ, så er det også det mest stikkende!

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *